Υβόννη Μπόσνιακ: Θα γίνει νονά και μας δείχνει το βαφτιστήρι της!

Φαίνεται πως η Υβόννη Μπόσνιακ έχει πολλά ταλέντα… Κι αφού πλέον είναι πολύ καλό στο σχεδιασμό ρούχων, έχει γίνει καλή στο σχέδιο γενικότερα. Πριν από λίγο ανέβασε ένα βίντεο στα social media και αποκάλυψε πως πρόκειται να γίνει νονά. Το εντυπωσιακό είναι πως σχεδίασε το πρόσωπο του βαφτιστηριού της και είναι ένα πολύ όμορφο πορτραίτο αλλά και πολύ όμορφο μωρό. “όταν ζωγραφίσεις ένα παιδάκι που αγαπάς πολύ πολύ”, έγραψε στο Instagram.

Η Υβόννη υπήρξ μοντέλο κι έκανε “στροφή” στην καριέρα της, ανοίγοντας το δικό της ατελιέ και σχεδιάζοντας τα δικά της ρούχα. Σε παλιότερη συνέντευξή της δήλωσε για την απόφασή της ν’ αλλάξει δουλειά:
“∆εν ήταν ποτέ το όνειρό µου να γίνω µοντέλο, ήταν κάτι που έτυχε. Βέβαια, το modeling µου έκανε ένα µεγάλο καλό, µε έφερε στην Ελλάδα, όπου εδώ και δέκα χρόνια είναι το σπίτι µου. ∆ε νοµίζω πως το modeling έχει καµία σχέση µε το σχέδιο. Στο µόνο που θα µπορούσα να πω πως µε βοήθησε είναι στο ότι, µετά από τα τόσα χρόνια εµπειρίας µου, µπορώ να ξεχωρίσω πως πρέπει να κάθετε ένα ρούχο, που πρέπει να είναι οι ραφές για να µας κολακεύουν, π.χ. να µας ψηλώνει λίγο το πόδι, να µικραίνει ή να µεγαλώνει το στήθος και γενικά ν’ αναδεικνύει όσο το δυνατόν περισσότερο τη θηλυκότητά µας. Βέβαια, ένας ηθοποιός δε σηµαίνει πως ξέρει απαραίτητα και να γράφει καλά σενάρια. ∆εν σου κρύβω πως νιώθω πως πήρα ένα ρίσκο. Το modeling είναι κάτι το οποίο έχει τελειώσει για εµένα εδώ και πολλά χρόνια. Το ρίσκο λοιπόν, δεν ήταν στο να σχεδιάζω ρούχα, αλλά στο ότι αποφάσισα ν’ ανοίξω µια δική µου εταιρεία και ν’ ασχοληθώ µε ότι συνεπάγεται αυτό. Όµως, είµαι της άποψης πως αν δεν παίρνουµε ρίσκα στη ζωή µας, δεν καταφέρνουµε και πράγµατα.”

Δες το σχέδιο που έφτιαξε

όταν ζωγραφίσεις ένα παιδάκι που αγαπάς πολύ πολύ @eirinikapel #thaginwnona #topaidiauto

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yvonne Bosnjak (@yvonini) στις

Στη συνέχεια πόσταρε και ολοκληρωμένο το σκίτσο της!

νάτος ! #idrawbabies #tsouptsoup

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yvonne Bosnjak (@yvonini) στις

Read More

And More