Ζέτα Δούκα: Διασκέδαση με τον σύντροφό της και φίλους, μετρώντας αντίστροφα για το μωρό της!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ζέτα Δούκα που έχει μπει στην τελική ευθεία για τον ερχομό του μωρού της. Μαζί με τον σύντροφό της Μιχάλη Χατζηαντωνά, απαθανατίστηκαν στο Estate που πέρασαν μια μοναδική βραδιά με φίλους! Οι δυο τους μπορεί να μην ξέρουν ακόμη το φύλο του μωρού – ήθελαν να είναι έκπληξη και να το μάθουν μόλις γεννηθεί – έχουν προμηθευτεί όμως τα απαραίτητα και ήδη έχει διαμορφωθεί ένας όμορφος χώρος στο σπίτι τους για τον ερχομό του παιδιού τους. Ως τότε, όμως δεν σταματούν να περνούν μαζί όμορφες στιγμές και να κάνουν ατελείωτες βόλτες!

Η γλυκιά ηθοποιός φόρεσε και πάλι ένα φόρεμα σε μεταλλιζέ αποχρώσεις και το χαμμόγελό της δύσκολα μπορούσε να το κρύψει. Ο σύντροφός της την συνοδεύει σε κάθε της έξοδο κι έδειχνε το ίδιο ευδιάθετος, ποζάροντας χαρούμενος στον φακό. Η Ζέτα έχει μπει στον ένατο μήνα και είναι πολύ ήρεμη… Για το άφχος έχει δηλώσει πριν λίγο καιρό στο TLIFE: “Δεν έχω. Δεν βίωσα άγχος, δεν είχα καμιά αγωνία, δεν είχα καμιά μεταβολή στα συναισθήματα και τις συνήθειες μου μέχρι στιγμής. Ως τώρα έχω μια ευλογημένη εγκυμοσύνη. Είμαι καλά, ήρεμη και σκέφτομαι πολύ θετικά. Και φυσικά χαίρομαι που θα έχω την ευκαιρία να γίνω μητέρα, τόσο γρήγορα, εύκολα και καλά”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE αναμένεται να γεννήσει μετά τα μέσα Μαρτίου. Δες φωτογραφίες από την βραδινή τους έξοδο στο Estate, που διασκέδασαν με τις επιτυχίες του Σάκη Ρουβά και των Onirama.

Read More

And More