Ζέτα Δούκα: Ξετρελαμένη με την νεογέννητη κόρη της – Η πρώτη φωτογραφία!

Η Ζέτα Δούκα έφερε στον κόσμο την περασμένη εβδομάδα την κορούλα της. Η όμορφη ηθοποιός δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία μέσα από δηλώσεις και εμφανίσεις που ίδια έκανε. Πλέον κρατάει στα χέρια της το μωράκι της και είναι αφοσιωμένη πλήρως σε αυτό. Πρόσφατα δημοσίευσε στο instagram μια γλυκιά φωτογραφία με σημαντικό μήνυμα.

Η Ζέτα πήρε εξιτήριο τη περασμένη βδομάδα από το μαιευτήριο “Γαία”. Ο σύντροφός της Μιχάλης Χατζηαντωνάς, βρισκόταν όλη την ώρα στο πλευρό της και μάλιστα ήταν αυτός που έκοψε τον ομφάλιο λώρο. Η γλυκιά μανούλα είχε αποφασίσει να μην μάθει το φύλο του μωρού μέχρι να γεννηθεί. Οι πόνοι κράτησαν κάτι λιγότερο από 24 ώρες και η Ζέτα γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι 3.510 γραμμάρια και 52 εκατοστά αργά το βράδυ του Σαββάτου. Παρόλο που είχε ένα δύσκολο τοκετό δεν σκέφτηκε ούτε μια στιγμή να κάνει καισαρική.

Η ηθοποιός σχολίασε από κάτω “Μόνο αυτό αρκεί”.

Ο γυναικολόγος της, Ηλίας Χιντιπάς, μίλησε στο TLIFE και εξήγησε με κάθε λεπτομέρεια γιατί η ηθοποιός γέννησε με φυσιολογικό τοκετό, αναφέροντας πως η ίδια ξεκίνησε να θηλάζει αμέσως. (δες εδώ τι είπε)

Σε όλα φυσικά έχει δίπλα της τον αγαπημένο της. Η Ζέτα βιώσε με τον πιο όμορφο τρόπο την εγκυμοσύνη της. “Δεν βίωσα άγχος, δεν είχα καμιά αγωνία, δεν είχα καμιά μεταβολή στα συναισθήματα και τις συνήθειες μου μέχρι στιγμής. Ως τώρα έχω μια ευλογημένη εγκυμοσύνη. Είμαι καλά, ήρεμη και σκέφτομαι πολύ θετικά. Και φυσικά χαίρομαι που θα έχω την ευκαιρία να γίνω μητέρα, τόσο γρήγορα, εύκολα και καλά”, είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο TLIFE η γνωστή ηθοποιός. Η ευτυχία της τώρα ολοκληρώθηκε!

Σύμφωνα με δηλώσεις του γιατρού “Έσπασαν τα νερά της περίπου στις 23:00 βράδυ Παρασκευής, στο σπίτι της και μπήκε να γεννήσει περίπου 1:00 η ώρα ξημερώματα και περίπου μετά από 24 ώρες, συγκεκριμένα στις 23:55 του Σαββάτου γεννήθηκε η κόρη της! ήταν ένας μακρύς τοκετός. Η Ζέτα ήθελε να κάνει φυσιολογικό τοκετό… Δεν θέλαμε να αφήσουμε να μην γεννηθεί το παιδί φυσιολογικά δίχως να το παλέψουμε κι έτσι εξαντλήσαμε όλα τα χρονικά μας περιθώρια. Όλο αυτό μας ανταμειψε και γέννησε φυσιολογικά.”

Read More

And More