Ζέτα Δούκα: Μετρά αντίστροφα για τη γέννηση του πρώτου της παιδιού!

Στο μήνα της μπαίνει πια η Ζέτα Δούκα και περιμένει πώς και πώς τη μεγάλη μέρα. Η γνωστή ηθοποιός και ο σύντροφός της Μιχάλης Χατζηαντωνάς σε λίγες μέρες θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί και έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ετοιμασίες.

Και μπορεί να μην ξέρουν ακόμη το φύλο του μωρού – ήθελαν να είναι έκπληξη και να το μάθουν μόλις γεννηθεί – έχουν προμηθευτεί όμως τα απαραίτητα και ήδη έχει διαμορφωθεί ένας όμορφος χώρος στο σπίτι τους για τον ερχομό του παιδιού τους. Ως τότε, όμως δεν σταματούν να περνούν μαζί όμορφες στιγμές και να απολαμβάνουν χαλαρές βόλτες στα νότια προάστια.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE, τους συνάντησε σε βόλτα στη Βουλιαγμένη και οι δυο τους έδειχναν full in love. Όσο για την όμορφη Ζέτα; Η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει αρκετά και εκείνη μετρά αντίστροφα για τη γέννα και δεν έχει καθόλου άγχος… “Δεν έχω. Δεν βίωσα άγχος, δεν είχα καμιά αγωνία, δεν είχα καμιά μεταβολή στα συναισθήματα και τις συνήθειες μου μέχρι στιγμής. Ως τώρα έχω μια ευλογημένη εγκυμοσύνη. Είμαι καλά, ήρεμη και σκέφτομαι πολύ θετικά. Και φυσικά χαίρομαι που θα έχω την ευκαιρία να γίνω μητέρα, τόσο γρήγορα, εύκολα και καλά”, είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο TLIFE η γνωστή ηθοποιός.

ΔΕΣ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΖΕΤΑΣ ΔΟΥΚΑ ΣΤΟ TLIFE

Read More

And More