Ζέτα Δούκα – Μιχάλης Χατζηαντωνάς: Η επιθυμία τους για δεύτερο παιδί και τι τους εμποδίζει

Η Ζέτα Δούκα είναι από τις πιο όμορφες και γλυκιές παρουσίες στο χώρο της showbiz! Η ίδια και ο σύντροφός της, Μιχάλης Χατζηαντωνάς, είναι αχώριστοι και συνεχώς βρίσκουν ευκαιρία να απολαμβάνουν ιδιαίτερες στιγμές, καθώς και τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε το ζευγάρι,το βράδυ της Παρασκευής, στο Θέατρο Χυτήριο στην επίσημη πρεμιέρα του “Πετάει Πετάει“. Χαρούμενοι και ευτυχισμένοι, χαμογέλασαν στους φωτογράφους, δείχνοντας σε όλους μάς ότι ο έρωτας τους πάει.

Ο δημοσιογράφος από την εκπομπή “Σπίτι μου σπιτάκι μου” ρώτησε την όμορφη Ζέτα αν θα επιθυμούσε και δεύτερο παιδί. Η ίδια απάντησε: “Για να δούμε. Ότι είμαι σε σκέψεις είμαι και θα το ήθελα πολύ αλλά οι συνθήκες. Είναι καλό να έχουν μικρή διαφορά ηλικίας τα αδέλφια. Ζούμε στην Ελλάδα του σήμερα και δυσκολευόμαστε να τα βγάλουμε πέρα και εμείς”.



Η Ζέτα πριν από μερικούς μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η ίδια είναι πολύ ενθουσιασμένη και δεν μπορεί να κρύψει τα συναισθήματά της. Τα περασμένα Χριστούγεννα ήταν οι πρώτες γιορτές μαζί με τη μικρή της, η οποία έφερε ακόμα περισσότερη χαρά στο σπίτι που στεγάζουν τον έρωτά τους με το σύντροφό της.

Κράτα το

Read More

And More