Ζέτα Δούκα – Μιχάλης Χατζηαντωνάς: Οι τελευταίες βόλτες πριν υποδεχτούν το μωρό τους!

Στην τελική ευθεία έχει μπει η Ζέτα Δούκα για την γέννηση του μωρού της (έχει επιλέξει να μην μάθει το φύλο) και σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έχει γεννήσει σίγουρα. Η ηθοποιός και παροσιάστρια ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρώτά της με τον Μιχάλη Χατζηαντωνά.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι να κάνει τις τελευταίες του βόλτες στα νότια προάστια, πριν έρθει το μωρό του στον κόσμο. Και οι δυο φορούσαν τα αθλητικά τους και η Ζέτα έκανε τις τελευταίες αγορές με τα απαραίτητα.

Ταυτόχρονα με την αναμονή του μωρού, περιμένει και την πρεμιέρα της εκπομπής της, το Σάββατο 26 Μαρτίου, στις 14:00.Το “Ζω καλύτερα” με τον Τάσο Παπαλαζάρου και την ίδια, που θα μας ενημερώνουν για τις διάφορες παθήσεις και τη θεραπεία τους, ενώ ταυτοχρόνως θα μας παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν την πρόληψη, την άσκηση, την ψυχολογία, το σεξ, τη διατροφή, τις διαπροσωπικές σχέσεις και την καλή ποιότητα ζωής γενικότερα. Τα θέματα συμπεριλαμβάνουν συνεντεύξεις καταξιωμένων επιστημόνων, παρουσίαση των τελευταίων εξελίξεων σε θέματα πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας, μαρτυρίες ασθενών, αλλά και πολλών γνωστών προσωπικοτήτων που μας δίνουν τα δικά τους μυστικά για υγεία, ευεξία και ομορφιά. Ταυτοχρόνως η εκπομπή είναι διανθισμένη με παρουσίαση των επιστημονικών ερευνών, προβολή video και δράσεων.

Δες φωτογραφίες από την βόλτα του ζευγαριού

Read More

And More