Ζέτα Δούκα: Όλες οι λεπτομέρειες για τον δύσκολο τοκετό της – Διήρκεσε κάτι λιγότερο από 24 ώρες!

Τρισευτυχισμένη, κρατώντας στην αγκαλιά της την κόρη της, είναι η Ζέτα Δούκα, που την έφερε στον κόσμο το βράδυ του Σαββάτου στις 23:55. Η όμορφη ηθοποιός δεν ήξερε το φύλο του μωρού μέχρι τελευταία στιγμή και ένιωσε μεγάλη συγκίνηση. Στο TLIFE μίλησε ο γυναικολόγος της, Ηλίας Χιντιπάς, ο οποίος εξήγησε με κάθε λεπτομέρεια γιατί η Ζέτα γέννησε με φυσιολογικό τοκετό παρόλο που διήρκεσαν οι πόνοι κάτι λιγότερο από 24 ώρες.

“Έσπασαν τα νερά της περίπου στις 23:00 βράδυ Παρασκευής, στο σπίτι της και μπήκε να γεννήσει περίπου 1:00 η ώρα ξημερώματα και περίπου μετά από 24 ώρες, συγκεκριμένα στις 23:55 του Σαββάτου γεννήθηκε η κόρη της! ήταν ένας μακρύς τοκτός. Η Ζέτα ήθελε να κάνει φυσιολογικό τοκετό… Δεν θέλαμε να αφήσουμε να μην γεννηθεί το παιδί φυσιολογικά δίχως να το παλέψουμε κι έτσι εξαντλήσαμε όλα τα χρονικά μας περιθώρια. Όλο αυτό μας αναμειψε και γέννησε φυσιολογικά.”

Όλες αυτές τις ώρες δεν λύγισε ούτε μια στιγμή, ώστε να ζητήσει να γίνει καισαρική; “Όχι. Συζητήθηκε να κάνουμε καισαρική τομή στα πλαίσια της ενημέρωσης της επιτόκου. Περισσότερο έγινε μια ακαδημαϊκή συζήτηση και δεν ήταν μια απόφαση ποτυ είχαμε πάρει, λέγαμε σε ποια περίπτωση μπορούσε να γίνει δηλαδή καισαρική. Αν δεν είχαμε διαστολή και δεν προχωρούσε ο τοκετός θα την κάναμε. Απλά το συζητήσαμε και δεν ήταν μια σοβαρή εκδοχή. Η μικρή έχει τη δική της προσωπικότητα και αποφάσισε να γεννηθεί την ώρα που ήθελε και με τον τρόπο που ήθελε μας καθοδήγησε στη στιγμή που έπρεπε και γεννήθηκε φυσιολογικά.”

Stay tuned στο TLIFE, για ολόκληρη τη συνέντευξη με πολλές ακόμη λεπτομέρειες.

Read More

And More