Ζέτα Δούκα: Πάντα δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη! Το νέο της κοινωνικό μήνυμα

Η Ζέτα Δούκα είνα από τα δημόσια πρόσωπα που είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένα σε ανθρώπους που τυχαίνει να έχουν ανάγκη από οποιαδήποτε είδους βοήθεια.

Χρόνια τώρα αγωνίζεται με τον σύλλογο “Ανάσα”, βοηθώντας τα άτομα που πάσχουν από διατροφικές διαταραχές και η προσφορά της δεν σταματάει ποτέ. Όταν μπορεί δίνει τα δικά της κοινωνικά μηνύματα και ενημερώνει με όποιο τρόπο μπορεί τον κόσμο.

Αυτό κάνει και σήμερα λίγες ημέρες πριν φέρει στον κόσμο το μωρό της! Με μια φωτογρφία και μια επιγραφή “είμαι εδώ” στον Instagram μας ενημερώνει ότι και τα άτομα με αναπηρία έχουν δικαιώμα στη δουλειά και στην καριέρα.

Δες όσα έγραψε:


#I Am Here Για την Ημέρα Καριέρας Για Άτομα Με Αναπηρία 10 Μαρτίου 2016 / Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων Οι άνθρωποι με αναπηρία είναι η μεγαλύτερη μειονότητα στον κόσμο αποτελώντας περίπου το 15% του παγκόσμιου πληθυσμού. Στην Ελλάδα το 10% έχει κάποια μορφή αναπηρίας και στην πλειοψηφία τους βρίσκονται σε παραγωγική ηλικία. Οι ίσες ευκαιρίες διεκδικούνται δεν είναι δεδομένες. http://careerfair4all.com #IAmHere #CareerFair4all – See more at

Read More

And More