Ζέτα Δούκα: Βάφτισε την κόρη της

Η Ζέτα Δούκα βάφτισε την κόρη της αυτή την Κυριακή στον Γαλατά Τροιζινίας. Η τελετή έγινε σε στενό κύκλο στην όμορφη παραθαλάσσια κωμόπολη της βορειοανατολικής Πελοποννήσου και η ηθοποιός ανέβασε χαρούμενη μία φωτογραφία στο instagram με τα πράγματα της νεοφώτιστης. Η μικρή πήρε και επίσημα πια το όνομα Θάλεια.

Όλα έγιναν απλά και όμορφα με την Ζέτα Δούκα και τον μπαμπά της μικρής, Μιχάλη Χατζηαντωνά να λάμπουν από ευτυχία. Άλλωστε η ηθοποιός είχε δηλώσει στο παρελθόν: “Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα κάνουμε βάφτιση, όνομα της έχουμε δώσει ήδη. Η βάφτιση δεν μπορεί να αλλάζει τα πράγματα. Αρα αυτό που θα κάνεις είναι να γιορτάσεις τον ερχομό του παιδιού σου, να κάνεις ένα πολύ μεγάλο πάρτι, και να ορίσεις κάποιους ανθρώπους νονούς, τους οποίους θεωρείς ωραίους ανθρώπους που θα μεταδώσουν καλή ενέργεια στο παιδί σου”.

Εγινε κ αυτο! #mylove #mygirl #thalia #baptism

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη zetadouka (@zetadouka) στις

Πριν από ένα χρόνο και κάτι… η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλη Χατζηαντωνάς πήραν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους την κόρη τους και ένιωσαν απίστευτη χαρά και συγκίνηση. Αυτό το μικρό πλασματάκι άλλαξε όλη τη ζωή τους, έδωσε νόημα στην καθημερινότητά τους (όπως έχει αποκαλύψει η γνωστή ηθοποιός) και έγινε κοινό σημείο αναφοράς τους!

Οι δυο τους μιλούν πάντα με λόγια αγάπης για την Θάλεια τους και δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους έχει συναντήσει σε χαλαρές βόλτες και παιχνίδια με την μικρή…

Read More

And More