Ζέτα Δούκα: Βόλτες για ψώνια στη Γλυφάδα, λίγο πριν γεννήσει!

Στα μέσα του Μάρτη περιμένει το baby boom η Ζέτα Δούκα και είναι στα καλύτερά της. Η γνωστή ηθοποιός και ο αγαπημένος της Μιχάλης Χατζηαντωννάς θα αποκτήσουν σε λίγες μέρες το πρώτο τους μωρό και ήδη έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες. Όσο για την όμορφη Ζέτα, μάλλον το άγχος είναι μια λέξη που δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό της

“Δεν βίωσα άγχος, δεν είχα καμιά αγωνία, δεν είχα καμιά μεταβολή στα συναισθήματα και τις συνήθειες μου μέχρι στιγμής. Ως τώρα έχω μια ευλογημένη εγκυμοσύνη. Είμαι καλά, ήρεμη και σκέφτομαι πολύ θετικά. Και φυσικά χαίρομαι που θα έχω την ευκαιρία να γίνω μητέρα, τόσο γρήγορα, εύκολα και καλά”, είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη της στο TLIFE και όπως φαίνεται απολαμβάνει όλη αυτήν την όμορφη περίοδο.

Εξάλλου, τι κι αν έχει μπει στο μήνα της, η Ζέτα δεν σταματά τις εξόδους στο θέατρο και τις αγαπημένες της μουσικές σκηνές, αλλά και τις βόλτες στα νότια προάστια. Το μωράκι άλλωστε, του οποίου το φύλο δεν έχει θελήσει να μάθει ακόμη… ώστε να είναι έκπληξη για εκείνη και τον σύντροφό της, είναι πολύ ήσυχο και έχει κάνει ιδιαίτερα εύκολη την εγκυμοσύνη της!

Και κάπως έτσι, πριν λίγες μέρες, το ζευγάρι βρέθηκε μαζί στο Estate, όπου τραγουδά ο Σάκης Ρουβάς με τους Onirama (δες εδώ φωτογραφίες), ενώ τώρα ο φωτογραφικός φακός του TLIFE “τσάκωσε” την γνωστή ηθοποιό σε χαλαρή βόλτα στα νότια προάστια.


Read More

And More