Ζέτα Μακρυπούλια: Η καθημερινότητά της και η έκπληξη του Μιχάλη που τη συγκίνησε! [pics]

Λαμπερή, δραστήρια, ευτυχισμένη! Η Ζέτα Μακρυπούλια περνά ίσως την πιο «ώριμη» και δημιουργική φάση στην καριέρα της, ενώ φροντίζει τακτικά να μοιράζεται όμορφες στιγμές με τους φίλους της στα social media, ανεβάζοντας στιγμιότυπα από τα backstage φωτογραφίσεων και γυρισμάτων, τις εξόδους με φίλους και συνεργάτες της και τις εξορμήσεις της. Την ίδια στιγμή, δείχνει να «διασκεδάζει» πλέον με τις κατά καιρούς φήμες που τη θέλουν να τραβά δρόμο… χωριστό από τον αγαπημένο της Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Η χθεσινή «καλησπέρα» της όμορφης Ζέτας στο Instagram ξετρέλανε τους διαδικτυακούς φίλους της που υποδέχτηκαν τη φωτογραφία της (από τελευταίο photoshooting) με βροχή ενθουσιωδών σχολίων! Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη σειρά «Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα», του Λευτέρη Παπαπέτρου και της Αμαλίας Γιαννίκου στον ΑΝΤ1, μια δουλειά στην οποία δίνει όλη την ενέργειά της αυτή την περίοδο. Άλλωστε και εδώ δείχνει ότι απολαμβάνει την κάθε στιγμή, ακόμα και τα αναγκαία εξωτερικά γυρίσματα στο κρύο με… κοντομάνικο! Μετρώντας επιτυχημένες εμφανίσεις τόσο στο θέατρο, όσο και στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, η ίδια μίλησε πρόσφατα για τους ρόλους που έχει ξεχωρίσει στην καριέρα της: «Έχω φροντίσει και έχω περάσει καλά με όλους τους ρόλους μου, αλλά ξεχωρίζω τη Sugar και τον ρόλο της Λώρα Μπλάου στο «Ήρθες και Θα μείνεις». Για πολύ προσωπικούς ρόλους στο «Ήρθες και θα μείνεις» απελευθερώθηκα, ήταν μεγάλο σχολείο για μένα το θέατρο με δύο άτομα και όλο αυτό με έκανε να πατήσω στα πόδια μου ακόμα πιο γερά και να μου φύγουν κάποιες συστολές, κάποιες ντροπές. Και η Sugar ήταν σταθμός για άλλους λόγους. Ήταν μια μεγάλη παραγωγή, σε ένα μεγάλο θέατρο, ήταν μιούζικαλ που τα αγαπώ πολύ. Τηλεοπτικά δεν μπορώ να μην αναφέρω την Αμαλία στο Παρά Πέντε. Μου άλλαξε όλη μου τη ζωή».

Καλησπερα! #backstage #photoshooting #celebrity @rrevi @thanasiskousounis @ymarketakis #stefanosvasilakis

A photo posted by @zeta_makripoulia_official on


Όσο για την προσωπική ζωή της, δεν επιδιώκει να τη «διαφημίζει», αντιθέτως έχει επιλέξει να κρατά τη σχέση της με το Μιχάλη Χατζηγιάννη μακριά από κάμερες και φωτογραφικούς φακούς. Η απουσία του τραγουδιστή από τα «κλικ» της στα social media πυροδοτούν κάθε τόσο ψιθύρους (ή και φωνές) για χωρισμό. Όλα αυτά μέχρι τη «σύλληψή» τους από φωτογράφους σε κάποια κοινή έξοδο. Τότε, η ανεμελιά και το πλατύ χαμόγελο της Ζέτας, στο πλευρό του Χατζηγιάννη, βάζουν τέλος στις φήμες, τουλάχιστον μέχρι την επόμενη φορά! Αυτό έγινε προ ημερών, όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του ζευγαριού, ενώ διασκέδαζε στο «Estate» παρακολουθώντας το πρόγραμμα της Νατάσσας Μποφίλιου, μαζί με τους φίλους του, Λίνα Νικολακοπούλου και Θανάση Αλευρά. Μπορεί η ίδια να μην αποκαλύπτει σχεδόν ποτέ τα μυστικά της σχέσης της, ωστόσο σε μια σπάνια συγκρατημένη «εξομολόγηση» μίλησε για την κίνηση του Μιχάλη που τη συγκίνησε: « Γύρισα κάποια στιγμή στο σπίτι -ένα διάστημα που εκείνος έλειπε για συναυλίες στο εξωτερικό- και το βρήκα στολισμένο με μπαλόνια, λουλούδια και μια φοβερή τούρτα. Με έκανε να νιώσω πολύ ωραία!»

Καλημερα! Καλο μηνα!!! @thanasiskousounis @rrevi #morningcoffee

A photo posted by @zeta_makripoulia_official on

Read More

And More