Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: Δηλώνουν ευτυχισμένη οικογένεια!

Μπορεί κατά καιρούς να κυκλοφορούν φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης όμως και η Ζέτα Μακρυπούλια δηλώνουν ενωμένοι, ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι. Οι δυο τους έχουν φτιάξει τη δική τους όμορφη οικογένεια και μπορεί να μην έχουν ανέβει ακόμη τα σκαλιά της εκκλησίας, ζουν όμως σαν παντρεμένοι.

Ο Μιχάλης και η Ζέτα αγαπούν πολύ τα ταξίδια, τις χαλαρές βόλτες με φίλους, αλλά και το cocooning (χουχούλιασμα) στο σπίτι με το σκύλο τους. Ένα τέτοιο αγαπημένο στιγμιότυπο θέλησε να μοιραστεί και η Ζέτα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram και ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία… Γράφοντας χαρακτηριστικά: “Ευτυχισμένη οικογένεια”!



Όσο για τη σχέση τους; Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο τους είναι στα καλύτερά τους. Η Ζέτα ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της σειράς που πρωταγωνιστεί στον Ant1 – το σήριαλ “Στο καλό καλή μου συμπεθέρα” – και ο Μιχάλης μετά την περιπέτεια που έζησε με τα οικονομικά του, ετοιμάζει το come back. Η αλήθεια, είναι πως ο γνωστός τραγουδιστής πέρασε δύσκολα, όταν κατηγορήθηκε για φοροδιαφυγή, αλλά η δικαίωση δεν άργησε να έρθει, με τον Μιχάλη να παίρνει και αποζημίωση από το κράτος.


Read More

And More