Ζέτα Μακρυπούλια: Στην πιο ώριμη φάση της,μιλάει για την ματαιοδοξία και τις αποτυχίες στην ζωή της! [pics]

Η Ζέτα Μακρυπούλια διανύει μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής της, ενώ συνεχίζει την όμορφη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Η λαμπερή ηθοποιός και παρουσιάστρια ζει μία αρκετά απαιτητική καθημερινότητα, καθώς εκτός από το Ρουκ Ζουκ που παρουσιάζει καθημερινά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1, πρωταγωνιστεί και στην θεατρική παράσταση “Ιδιωτικές Ζωές” στο θέατρο Γκλόρια, η οποία έκανε πρεμιέρα την περασμένη Παρασκευή.

Η αγαπημένη ηθοποιός, μάλιστα, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό της καλής της φίλης, Ρούλας Ρέβη, ενώ παραχώρησε και συνέντευξη για το περιοδικό Big Fish, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για την ματαιοδοξία, τις αποτυχίες και την ανθρώπινη ευτυχία.
“Το θέμα του βιοπορισμού βρίσκεται πρώτο στις προτεραιότητες σχεδόν όλων των Ελλήνων αυτή την εποχή. Δεν εξαιρώ τον εαυτό μου. Κάνω ένα επάγγελμα που μου αρέσει, αλλά ζω και από αυτό. Η ματαιοδοξία θεωρώ πως σίγουρα, ειδικά σε όλους εμάς που ασχολούμαστε με αυτή την δουλειά, ενυπάρχει σε μικρή ή μεγαλύτερη δόση. Τώρα όσον αφορά στην πολυπραγμοσύνη, έχει πάλι να κάνει με την ίδια την φύση της δουλειάς, δεν έχεις εσύ τον έλεγχο. Μπορεί να κάνεις πολλά πράγματα μαζί για μία εποχή και μπορεί να μην κάνεις τίποτε για αρκετό καιρό. Τώρα περνάω μια φάση που έχω πολλά χρόνια να ζήσω, κάνοντας θέατρο και τηλεόραση μαζί και νιώθω σαν να βάζω σε ένα τεστ τον εαυτό μου”, τόνισε η Ζέτα Μακρυπούλια.
Ποια θεωρείς την μεγαλύτερη αποτυχία σου – στη ζωή ή στη δουλειά;
Στο ξεκίνημά μου έκανα και επιλογές που μπορεί να μη θεωρούσα πολύ πετυχημένες ή στην πορεία να αποδείχθηκαν έτσι είτε για βιοποριστικούς λόγους είτε για να μπω στον χώρο. Εξάλλου, στην αρχή δεν έχεις επιλογές… Η λέξη όμως “αποτυχία” στη ζωή είναι σκληρή, δεν μου αρέσει. Πάντα κάτι έχεις να μάθεις. Ίσως το λάθος μου να είναι ότι δεν βάζω πολλές φορές όρια σε καταστάσεις που με ενοχλούν και αργώ να πάρω την απόφαση να τις αλλάξω.

Όμορφη, εύστροφη, επιτυχημένη επαγγελματική. Ευτυχισμένη νιώθεις;
Είναι στιγμές που νιώθω ευτυχισμένη αληθινά, τυχερή, ευλογημένη. Και έρχονται και άλλες που νιώθω απογοητευμένη, πιεσμένη. Ποιος θα βρεθεί να πει ότι είναι σε κατάσταση μόνιμης ευτυχίας; Στο κυνήγι της είμαστε όλοι.

Read More

And More