Zέτα Μακρυπούλια: Το ταξίδι στο Λονδίνο και η συνάντηση με τον Jude Law! [pics]

Ένα μικρό αλλά υπέροχο ταξίδι με πολλές εκπλήξεις έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια στο συνεφιασμένο αλλά πανέμορφο Λονδίνο! Η αγαπημένη ηθοποιός, βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας και μοιράστηκε μαζί μας στα insta stories της τις πιο δυνατές στιγμές αλλά και το παράπονό της!

Η δυνατή στιγμή ήταν η συνάντηση με τον γόη του Χόλλυγουντ Jude Law που τον συνάντησε όπως φαίνεται σε κάποια συνέντευξη τύπου ή κάποιο event και φυσικά απαθανάτισε τη μεγάλη στιγμή! Υπήρξε όμως στο ταξίδι και το μεγάλο παράπομο της Ζέτας! Της έλειπε πολύ η καλή της φίλη Ρούλα Ρέβη! Η Ζέτα ήθελε πολύ να έχει κοντά της τη φίλη της και δήλωσε πως δεν πρόκειται να δει καμία από τις λονδρέζικες βιτρίνες και να ψωνίσει τίποτα αφού δεν είναι μαζί της η Ρούλα!

Η Ζέτα μετά την λαμπερή guest εμφάνισή της στο Your Face Sounds Familiar, θα έχει πολλή δουλειά γυρίζοντας στην Αθήνα αφού έχει αναλάβει να παρουσιάσει στον Ant1 την νέα εκδοχή του πετυχημένου παιχνιδιού “Ρουκ Ζουκ”. Το ανακοίνωσε μάλιστα η ίδια στο σόου λέγοντας: “Ξεκινάμε σύντομα! Είναι ένα αγαπημένο μου -ελπίζω κι εσάς- παιχνίδι, το γνωστό σε όλους μας “Ρουκ Ζουκ”. Είμαι χαρούμενη γιατί είναι κάτι που και δεν έχω ξανακάνει και ένα παιχνίδι που μου άρεσε πάρα πολύ”

Εδώ η Ζέτα ζητάει την αγαπημένη της φίλη Ρούλα γιατί δεν μπορεί να ψωνίσει τίποτα χωρίς την συντροφιά της

Σ´ενα παράλληλο σύμπαν… #london #greenwich #instatravel #instamoment #sorttrip #londontown

A post shared by @zeta_makripoulia_official on

Read More

And More