Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 1/1/2016

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
Αυτήν την Πρωτοχρονιά μην κινηθείς παρορμητικά, γιατί κινδυνεύεις να κάνεις λάθη που θα φέρουν προβλήματα στο μέλλον. Η ενέργεια που θα έχεις θα είναι στο μέγιστο βαθμό της. Σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικούς σου ανθρώπους, κοίτα να δείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί τους. Δεν είναι ώρα τώρα να αναλώνεσαι σε τέτοιες καταστάσεις. Είναι περίοδος που μπορείς να υλοποιείς τα σχέδιά σου και μόνο με αυτό θα πρέπει να ασχολείσαι.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου τα πράγματα είναι αρκετά καλά αν είσαι Κριός. Θα μπορέσεις να μιλήσεις με τον σύντροφο σου για την πορεία της και να καταλήξετε σε κοινούς στόχους. Εσύ που δεν έχεις ακόμη δεσμευτεί, η καλή σου διάθεση που θα έχεις αυτή την περίοδο, θα φέρει πολύ καλά αποτελέσματα.

Επαγγελματικές
Φίλε Κριέ με την ευελιξία που σε διακρίνει, μπορείς να καταφέρεις πολλά στον χώρο της εργασίας σου. Απόφυγε ωστόσο να κλείσεις συμφωνίες που δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις. Τα οικονομικά σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

/

Ταύρος
Αυτήν την Πρωτοχρονιά δεν πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ταραχτεί από τη συμπεριφορά των άλλων και φυσικά δεν πρέπει να ασχοληθείς με κουβέντες που δεν οδηγούν πουθενά παρά μόνο σε εντάσεις. Δεν σε συμφέρει να βγεις από το πρόγραμμά σου. Άλλωστε για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, έχεις τόσα πολλά δικά σου θέματα που πραγματικά δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς και με άλλα.

Αισθηματικές
Η Σελήνη από τον Ζυγό σου δίνει σήμερα τις καλύτερες επιρροές της, ώστε να μπορέσει η σχέση σου να γίνει έτσι ακριβώς όπως σε ευχαριστεί. Εσύ που είσαι μόνος σου στη ζωή, άνοιξε τα φτερά σου και τον κύκλο γνωριμιών σου και όλο και κάτι καλό θα βρεθεί μπροστά σου!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά τα πράγματα είναι αρκετά καλά. Απόφυγε Αυτήν την Πρωτοχρονιά να κάνεις συζητήσεις που αφορούν μελλοντικά θέματα. Στα οικονομικά μπορείς να κάνεις συζητήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου. Υπογραφή συμβολαίων και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

Δίδυμοι
Αυτήν την Πρωτοχρονιά άφησε τη μέρα σου να κυλήσει αρμονικά και μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση. Προχώρα ολοταχώς στην υλοποίηση των σχεδίων σου με ξεκάθαρους τρόπους και διάφανα μέσα. Και να θυμάσαι αυτή την περίοδο πρέπει πάση θυσία να αποφύγεις το παρασκήνιο, γιατί θα σου δημιουργήσει πρόβλημα στο μέλλον. Κάποια δικά σου άτομα θα χρειαστούν τη βοήθειά σου.

Αισθηματικές
Φίλε Δίδυμε τα αισθηματικά σου θα κυλήσουν σε ήρεμους τόνους αυτήν την Παρασκευή και καλό θα είναι να μην προκαλέσεις φασαρίες από το πουθενά. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι περάστε τον χρόνο σας βγαίνοντας έξω με τους φίλους σας και να είστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες που θα προκύψουν.

Επαγγελματικές
Αγαπητέ Δίδυμε ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις στην εργασία σου και καλό είναι να το κάνεις και στην πράξη. Μην ανακοινώσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον, σε άτομα που δεν πρέπει και μείνε προσηλωμένος στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα υποχρεώσεις που έχεις.

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε αν δεν συμφωνείς με κάποια άτομα, δεν χρειάζεται να έρχεσαι σε σύγκρουση μαζί τους. Επέλεξε να μείνεις μακριά τους γιατί το μόνο που κάνουν είναι να σου χαλάνε την ψυχολογία. Φρόντισε να δεις πολλές καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα και η επιτυχία δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της. Μια βραδινή έξοδος με φιλικά πρόσωπα θα σου έκανε καλό ψυχικά.

Αισθηματικές
Προγραμμάτισε να κάνεις κάτι διαφορετικό με τον σύντροφο σου, γιατί με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις το έχεις ανάγκη. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, μπορείς αν θέλεις να βρεις κάποιον να πλαγιάσει δίπλα σου, αν κυνηγήσεις λίγο την τύχη σου.

Επαγγελματικές
Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις, που δεν θα ξέρεις πως να τις προγραμματίσεις. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Μην πάρεις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον των οικονομικών σου. Πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις, για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

Λέων
Αυτήν την Πρωτοχρονιά αγαπητέ Λέοντα μπορείς να επέμβεις και να τακτοποιήσεις πολλά πράγματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Κάποιες φιλικές συμβουλές μπορεί να σε βγάλουν από το αδιέξοδο που έχεις σε κάποιες υποθέσεις σου. Έχεις την εύνοια των πλανητών για να προβείς σε κάποιες καινοτομίες σχετικά με θέματα που σε κουράζουν, γι αυτό να είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου ότι θα τα καταφέρεις.

Αισθηματικές
Φίλε Λέοντα μέρα που θα πρέπει να προσέξεις γενικότερα τι θα πεις στον σύντροφό σου είναι αυτή η Παρασκευή για εσένα. Θα είσαι σε ένα συνεχή εκνευρισμό και θα έχεις και μια άσχημη κριτική για όλα. Εσύ που έχεις την μοναξιά στην ζωή σου, η περίοδος είναι πολύ θετική για την ερωτική σου ζωή και θα φέρει πολλές ευκαιρίες ώστε να κάνεις και την κατάλληλη γνωριμία.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου κινήσου αργά και σταθερά. Βιαστικές κινήσεις θα σε οδηγήσουν σε προβλήματα. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Ότι συζήτηση γίνει και αφορά οικονομικά θέματα, να την χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή.

Παρθένος
Φίλε Παρθένε οργάνωσε την μέρα σου με πολύ προγραμματισμό και μεθοδικότητα, ώστε να έρθουν οι εξελίξεις αρμονικά και να είναι προς όφελός σου. Θα δεις ότι οι στόχοι που έχεις βάλει αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώθεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα ξεμπλέκουν κι ευτυχώς αυτό συμβαίνει με τον πιο ανώδυνο δυνατό τρόπο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θέλεις να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα και να σταματήσεις καταστάσεις που σε κουράζουν, αλλά και δεν σου προσφέρουν τίποτα. Επιχείρησε να το κάνεις χωρίς εντάσεις και συγκρούσεις. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού ανεβάζει την γοητεία σου και τίποτα δεν θα μπορεί να αντισταθεί στο πέρασμά σου.

Επαγγελματικές
Στα θέματα της εργασίας σου θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό που έχεις ώστε να μην κάνεις ανεπανόρθωτα λάθη. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να γίνουν.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ κάποιες εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν θα σε κάνουν αυτήν την Πρωτοχρονιά να νιώσεις απογοητευμένος. Προσπάθησε να μην μεταφέρεις στην προσωπική σου ζωή το άγχος και την ένταση γιατί θα έχεις και σε αυτόν τον τομέα άσχημες εξελίξεις. Απαλλάξου από κακές συνήθειες και πάρε σημαντικές αποφάσεις τόσο για τα προσωπικά όσο και για τα επαγγελματικά σου.

Αισθηματικές
Αυτήν την Πρωτοχρονιά μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου αρκεί να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μην διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις. Εσύ που προσπαθείς να διώξεις τη μοναξιά από τη ζωή σου, πρέπει να κινηθείς άμεσα, γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Πολλές υποχρεώσεις που έχεις θα τις τελειώσεις με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να τακτοποιήσεις θέματα που σε αγχώνουν μέχρι τώρα.

Σκορπιός
Αυτήν την Πρωτοχρονιά, αγαπητέ Σκορπιέ, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να αρπάξεις κυριολεκτικά, αν θες να πετύχεις τους στόχους σου. Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητά σου σε βοηθάνε να τελειώνεις αποφασιστικά με πολλά θέματα που είχαν τελματώσει στο παρελθόν. Κινήσου με τον μοναδικό τρόπο που εσύ γνωρίζεις και είναι βέβαιο ότι θα πετύχεις όλα αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου.

Αισθηματικές
Μπορείς αυτήν την Πρωτοχρονιά να βγάλεις τον ρομαντισμό σου και τον ερωτισμό που έχεις και να κάνεις τις προτάσεις σου στον σύντροφό σου για να ανανεώσετε τον δεσμό σας. Εσένα που ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά σου, η θέση της Σελήνης στον Ζυγό σε ευνοεί για να κάνεις την γνωριμία που ήθελες εδώ και καιρό.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες με συνεργάτες, αρχίζουν και λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Πάρα πολλά έξοδα, αλλά και έσοδα θα έχεις αυτή την περίοδο. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις με πολύ καλά αποτελέσματα.

Τοξότης
Φίλε Τοξότη αυτήν την Πρωτοχρονιά θα έχεις έντονο εκνευρισμό και οι εντάσεις προβλέπεται να είναι αρκετές. Θα πρέπει να δείξεις διαλλακτικότητα και διάθεση κατανόησης σε συζητήσεις που θα κάνεις με άλλους, γιατί κινδυνεύεις να έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην πάρεις απερίσκεπτες αποφάσεις που αφορούν το μέλλον σου.

Αισθηματικές
Πρόσεξε σήμερα γιατί με τις πολλές δραστηριότητες που θα έχεις, θα αμελήσεις κάποια βασικά πράγματα που αφορούν την σχέση σου, αγαπητέ Τοξότη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η σημερινή θέση της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού σου υπόσχεται μία νέα και πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Οι προοπτικές που έχεις στον επαγγελματικό τομέα θα είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς για να έχεις άνοδο στην εργασία σου. Τα οικονομικά δεν είναι σε καλή κατάσταση και κάνεις τα πάντα, για να φέρεις μια ισορροπία.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε μια πολύ καλή ημέρα θα είναι αυτή η Παρασκευή για το ζώδιο σου. Η επικοινωνία που θα έχεις με τον περίγυρό σου είναι πολύ καλή. Φρόντισε απόψε να δεις φιλικά άτομα που έχεις να συναντήσεις καιρό, για να αναθερμάνεις τις σχέσεις από τις οποίες έχεις απομακρυνθεί λιγάκι.

Αισθηματικές
Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα όσον αφορά τον σύντροφό σου και καλό θα είναι να μιλήσεις μαζί του και μην τον έχεις συνέχεια στην αναμονή. Προσπάθησε να του δώσεις να καταλάβει πόσο αγχωμένος είσαι αυτό το διάστημα και ότι θέλεις τον χρόνο και το χώρο σου για να ηρεμήσεις λιγάκι και να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις την κατανόηση του. Εσένα που στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, μην μένεις με τα χέρια σταυρωμένα και ψάξε να βρεις το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Αφενός με την υπευθυνότητα που έχεις και αφετέρου με τη διπλωματία που σε χαρακτηρίζει, θα καταφέρεις να βρεις λύσεις σε πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν. Κάνε οικονομικές συζητήσεις. Μπορείς να έχεις άνοδο αυτή την περίοδο, αλλά πρέπει πρώτα να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, ιδανικές είναι οι συνθήκες για νέα ξεκινήματα την σημερινή Παρασκευή για εσένα. Τις χειροπέδες που σου έχουν βάλει είναι καιρός να τις ανοίξεις και να αρχίσεις να τρέφεις ελπίδες για τα καινούργια γεγονότα που θα σου συμβούν στο άμεσο μέλλον. Όμως θα πρέπει να στηριχτείς αποκλειστικά και μόνο στις δικές σου δυνάμεις και όχι σε τρίτους, που πιθανόν να σε φέρουν με την ανοργανωσιά τους και της αφερεγγυότητα τους σε δυσμενή κατάσταση. Αυξημένη προσοχή λοιπόν και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν.

Αισθηματικές
Αυτήν την Πρωτοχρονιά βρες το χρόνο να περάσεις ένα όμορφο βράδυ με τον σύντροφό σου και να μιλήσεις μαζί του για όλα όσα σε απασχολούν. Και αν η μοναξιά παραμένει κοντά σου, μην στεναχωριέσαι και τα βάφεις μαύρα, αλλά βγες έξω και γίνε ανοιχτός σε νέους ανθρώπους που θα εμφανιστούν μπροστά σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα τα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις με σταθερά βήματα να αρχίζεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις. Έχεις πολλές υποχρεώσεις στα οικονομικά, που πολλές φορές σου χαλούν την διάθεση. Σημασία έχει ότι ξεκινά μία περίοδος για εσένα που τα έσοδά σου θα αυξηθούν, γι αυτό κάνε λίγη υπομονή!

Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ αυτήν την Πρωτοχρονιά θα έχεις πολλές δραστηριότητες και δεν θα έχεις καθόλου ελεύθερο χρόνο για να κάνεις αυτά που θέλεις. Οφείλεις όμως να ξεκουραστείς, ώστε να καταφέρεις να τακτοποιήσεις όλες σου τις υποθέσεις. Αντάλλαξε ιδέες και απόψεις με τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι γιατί η επικοινωνία σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και μπορεί να σου προσφέρει σπουδαίες λύσεις.

Αισθηματικές
Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα θα είναι μεγάλος. Θα μπορέσεις να εκδηλώσεις με όμορφο τρόπο τα συναισθήματα σου στον σύντροφό σου ώστε να νιώσει μεγάλη ασφάλεια μαζί σου. Οι αδέσμευτοι να περιμένετε καινούργιες γνωριμίες με πολλές προοπτικές εξέλιξης.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα υπάρχει αρκετή ένταση, αλλά ενδέχεται να γίνουν και κάποιες αλλαγές που δεν τις περίμενες. Θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν είχες υπολογίσει. Βάλε καλό προγραμματισμό και απόφυγε να κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Read More

And More