Πίσω στην κορυφή της σελίδας
11.12.2015 | 08:11

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 11/12/2015

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 11/12/2015
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
Οι σκέψεις που έχεις για το μέλλον είναι πολλές και με λίγη συντονισμένη προσπάθεια την σημερινή Παρασκευή μπορείς να καταφέρεις να τις υλοποιήσεις. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε να αναγνωρίσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Σε όλα αυτά μην ξεχνάς και τους ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα βελτιώνονται σήμερα και με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Τοξότη θα βρίσκεις λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν με τον σύντροφο σου, με αποτέλεσμα να νιώσεις ασφαλής και ικανοποιημένος μαζί του. Κι αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στην ζωή σου, είναι μια καλή μέρα να πλησιάσεις το άτομο που θέλεις με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Οι πλανήτες σε ευνοούν για να έχεις θετική ανταπόκριση.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αυτήν τη Παρασκευή είναι σε μια πολύ καλή πορεία όπου η ομαδική δουλειά σου λύνει τα χέρια και τα κάνει όλα πιο εύκολα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται καλό προγραμματισμό γιατί τα έξοδα που έχεις είναι πολλά. Πάντως μην απογοητεύεσαι, μπορείς να τα χειριστείς με σύνεση και προγραμματισμό και θα έχεις και την ισορροπία που χρειάζεσαι για να νιώσεις καλά.

/


Ταύρος
Η σημερινή Παρασκευή θα έχει πολύ άγχος καθώς οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές και στην πραγματικότητα δεν τις προλαβαίνεις όλες. Όπως και να έχει θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και να κάνεις όσα μπορείς χωρίς να βγαίνεις από τα όριά σου. Μην προσπαθήσεις να βάλεις καινούργια θέματα στο κεφάλι σου παρά τις ευκαιρίες που θα σου χαρίσει η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Τοξότη γιατί πρέπει πρώτα να ξεμπερδεύεις με όσα ήδη έχεις να κάνεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, προσπάθησε να μην αφήσεις το άγχος και την πίεση να σε απομονώσουν από τον σύντροφό σου. Προτίμησε να μιλήσεις ακόμα κι αν είναι για τα παράπονα που έχεις από την συμπεριφορά του. Εσένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, είναι καιρός να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου για να περνάς καλύτερα. Μην χάνεις με τίποτα την αυτοπεποίθησή σου.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να εξελίσσονται θετικά και η ενεργητικότητά σου συμβάλλει σημαντικά σε αυτό. Στα οικονομικά σου, μην ξεχνάς να υπολογίζεις με λεπτομέρεια τα έξοδά σου γιατί δεν σε παίρνει να ξεφύγεις περισσότερο από όσο ήδη έχεις. Πάντως κάθε ζήτημα γραφειοκρατικού χαρακτήρα ευνοείται σήμερα και καλό είναι να το διευθετήσεις άμεσα και να ξεμπερδεύεις μαζί του.

Δίδυμοι
Σήμερα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Τοξότη θα δεις θετικές εξελίξεις κυρίως σε θέματα του παρελθόντος που παρέμεναν στάσιμα μέχρι τώρα. Εκεί που είχες αποδεχθεί πως τίποτα δεν μπορεί να γίνει, τώρα όλα αρχίζουν να κινούνται και μάλιστα προς όφελός σου. Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις κι εσύ για το καλύτερο, ωστόσο το πλανητικό σκηνικό θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και το δυναμισμό σου και εύκολα θα ξεπεράσεις τους σκοπέλους που θα σου παρουσιαστούν.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου θέλουν να αφιερώσεις χρόνο για να βρεις κάποιες λύσεις στα παράπονα που σου εκφράζει ο σύντροφός σου. Μην κάνεις το λάθος να απομακρυνθείς κι άλλο από κοντά του, γιατί θα είναι δρόμος χωρίς γυρισμό για τη σχέση σου. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, μην χάνεις την καλή σου διάθεση και πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς με φίλους και παρέες που σου φτιάχνουν το κέφι. Αυτό που ψάχνεις δεν θα αργήσει να έρθει.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και μάλιστα σε ότι αφορά συνεργασίες και αποφάσεις που έχουν να κάνουν με το μέλλον. Απ’ την άλλη, τα οικονομικά σου βρίσκονται παραδόξως σε μια καλή μέρα και αν δείξεις λίγη ωριμότητα θα μπορέσεις να τα διατηρήσεις σε μια καλή ισορροπία.


Καρκίνος
Κάποιες καταστάσεις αλλά και ειδήσεις θα σου χαλάσουν σήμερα τη διάθεση. Προσπάθησε, όσο αυτό είναι εφικτό, να μην επηρεαστείς και να είσαι σε ετοιμότητα να ασχοληθείς με τα δικά σου ζητήματα που σήμερα εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι μια καλή μέρα για να ξαναφέρεις το καλό κλίμα στη σχέση σου. Μίλησε και βρες λύσεις με τον σύντροφό σου για όλα αυτά τα θέματα που σας απομακρύνουν και δεν σας βρίσκουν σύμφωνους. Αν δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο την μοναξιά σου, είναι στο χέρι σου να την διώξεις, αν αφήσεις τη γοητεία σου να φέρει δίπλα σου το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται όλη σου την ενέργεια γιατί σήμερα με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να αποδείξεις την αξία σου και να εξασφαλίσεις μια προαγωγή ή και την παραμονή σου στη θέση που βρίσκεσαι. Συγκράτησε τα νεύρα σου ό, τι κι αν γίνει με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου σήμερα ξεφεύγουν λίγο από τον έλεγχό σου. Κάνε έναν καλό προγραμματισμό για να μην χαθείς στα χρέη.


Λέων
Η σημερινή Παρασκευή έχει αρκετό προβληματισμό καθώς κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος επανέρχονται και μάλιστα με δυναμικό τρόπο για να σου υπενθυμίσουν πως ότι έχεις αφήσει άλυτο θα στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά σου. Απ’ την άλλη με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Τοξότη, η ενεργητικότητά σου σήμερα θα σε βοηθήσει να τα ξεπεράσεις όλα και να προχωρήσεις γρήγορα αξιοποιώντας διάφορες ευκαιρίες που θα προκύψουν.

Αισθηματικές
Στ α αισθηματικά σου οργάνωσε κάτι ασυνήθιστο για το αποψινό βράδυ και πέρασε χρόνο με τον σύντροφο σου, κουβεντιάζοντας για κοινούς σας στόχους. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ετοίμασε την αγκαλιά σου, να υποδεχτεί έναν παλιό σου έρωτα.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα είναι αρκετά απαιτητική σήμερα αλλά με λίγη προσοχή και χωρίς εκνευρισμό θα τα πάς περίφημα. Απόφυγε ωστόσο, τις σημαντικές αποφάσεις και διευθέτησε το συντομότερο χρέη ή γραφειοκρατικά ζητήματα.


Παρθένος
Η σημερινή Παρασκευή έχει αυξημένες υποχρεώσεις, αρκετό άγχος και μια πίεση που δεν σε αφήνει να λειτουργήσεις σωστά. Βάλε μπροστά τη λογική σου και μην αφήνεις τον πανικό να σε καταβάλει. Δείξε προσοχή και αυτοέλεγχο για να τα καταφέρεις.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου είναι σε μια καλή μέρα. Πλησίασε λίγο περισσότερο τον σύντροφό σου και θα νιώσεις όμορφα με την ανταπόκριση που θα εισπράξεις. Κι αν ακόμη βαδίζεις χέρι χέρι με την μοναξιά σου, να ξέρεις ότι σύντομα θα γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα σε συγκινήσει. Μόνο μη βιάζεσαι γιατί θα κάνεις λάθος επιλογές.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου καλό είναι να μείνεις σταθερός στις απόψεις και τα σχέδια σου και να αφήσεις τις σημαντικές αποφάσεις για κάποια άλλη στιγμή. Όσο για τα οικονομικά σου είναι πολλά αυτά που θέλεις να ισορροπήσεις. Με λίγη προσοχή θα τα καταφέρεις.


Ζυγός

Η σημερινή Παρασκευή σε βρίσκει αρκετά ήρεμο και ισορροπημένο σε διάφορους τομείς που μέχρι τώρα σε αναστάτωναν με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Τοξότη. Μην αφήσεις να σου ξεφύγει πάλι η κατάσταση και κάνε ότι μπορείς για να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται αλλά και τη δική σου ενέργεια για να βάλεις τη ζωή σου σε μια τάξη.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή όλα πάνε πολύ καλύτερα και με λίγη καλή θέληση μπορείς να καλύψεις το κενό που έχει δημιουργηθεί στη σχέση σου. Κι αν δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά σου, κάνε τις κατάλληλες κινήσεις για να δημιουργήσεις μια ερωτική ατμόσφαιρα γύρω σου και ο έρωτας δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνιση του.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλή ισορροπία αλλά χρειάζεται λίγη προσπάθεια για να σταθεροποιήσεις τις διάφορες καταστάσεις που σου δημιουργούν κάθε τόσο πρόβλημα. Κυρίως ασχολήσου με θέματα του παρελθόντος αλλά και με τα οικονομικά σου. Η σημερινή Παρασκευή είναι μια καλή μέρα για να βρεις νέους πόρους εσόδων.


Σκορπιός
Έχεις κάθε πιθανότητα να πετύχεις όσα θέλεις και αυτό θα φανεί έντονα σήμερα που θα πάρεις αποφάσεις, οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή σου και τον τρόπο που αντιμετώπιζες μέχρι τώρα τις καταστάσεις. Σε αυτή την πορεία θα σε βοηθήσουν και κάποια άτομα που πραγματικά σε νοιάζονται καθώς και θα έχεις πολύ δυνατό σου σύμμαχο τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Τοξότη.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις πολύ καλά αν δεν αφήσεις την επαγγελματική πίεση να εισβάλλει στη σχέση σου. Κι εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά σου, οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για νέες γνωριμίες. Μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις που δεν σε ικανοποιούν.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται πολύ προσοχή και ετοιμότητα να αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες που δεν περίμενες να εμφανιστούν. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται καλή διαχείριση και μεγάλη προσοχή στα έξοδα που συνεχώς σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου.

Τοξότης
Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και ειδικά σήμερα με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο σου μπορείς να τις αξιοποιήσεις για να πετύχεις πολλά από αυτά που θέλεις. Ωστόσο η κυκλοθυμία σου στέκεται εμπόδιο στην ενεργητικότητα που πρέπει να επιδείξεις. Περιόρισε όσο μπορείς τη μελαγχολία που σε πιάνει κάποιες στιγμές και προχώρησε τα σχέδιά σου απερίσπαστος και χωρίς να χάνεις την ψυχραιμία σου με κάποια άτομα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, μάλλον έχεις αφήσει κάποιες καταστάσεις να χρονίζουν με αποτέλεσμα σήμερα να βρεθείς μπροστά σε δυσάρεστες εξελίξεις στην σχέση σου. Φέρσου με ψυχραιμία και επέλεξε το διάλογο από τη σιωπή. Αν δεν είσαι σε σχέση, η προσωπικότητά σου θα κάνει κάποιο άτομο να σε προσέξει. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή σε κάποιες συμφωνίες ή συζητήσεις που θα κάνεις με τους συνεργάτες σου, γιατί τα πράγματα πολλές φορές δεν είναι όπως φαίνονται. Απόφυγε τις σημαντικές αποφάσεις και τακτοποίησε όσο το δυνατόν περισσότερα οικονομικά ανοίγματα.


Αιγόκερως

Η σημερινή Παρασκευή είναι ιδιαίτερα φορτωμένη και οι υποχρεώσεις που έχεις θα αυξάνονται όσο περνά η μέρα. Δείξε την κατάλληλη ψυχραιμία και μην αποσυντονίζεσαι από όσα προκύπτουν εκεί που δεν τα περιμένεις γιατί με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή μέρα για να βάλεις σε σειρά κάποια ζητήματα και να λύσεις μια και καλή κάποιες παρεξηγήσεις που σε έχουν απομακρύνει από τον σύντροφό σου. Για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, η επαφή σου με τους γύρω σήμερα ευνοείται. Μην αφήσεις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να δώσεις κάποιες οριστικές λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου είναι σε μια φάση αρκετά καλή. Μην κάνεις κινήσεις που έχουν ρίσκο και απόφυγε τις σημαντικές συμφωνίες που μπορεί να σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.


Υδροχόος

Σήμερα οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις είναι αρκετές και κυρίως αφορούν άτομα που θα σε πλησιάσουν και θα σε μπερδέψουν με τη συμπεριφορά τους. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για να καταλάβεις ποιοι είναι αυτοί που σου λένε αλήθεια και ποιοι είναι αυτοί που σε κοροϊδεύουν. Σε κάθε περίπτωση να είσαι ψύχραιμος και έτοιμος για όλα. Τα επαγγελματικά σου έχουν μπει σε μια καλή σειρά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η σημερινή Παρασκευή είναι λίγο περίεργη καθώς θα μπεις στη διαδικασία να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για κάποια πράγματα, αλλά μάλλον χωρίς αποτέλεσμα. Ίσως πρέπει να ξεπεράσεις κάποια ζητήματα χωρίς πολλές κουβέντες. Αν είσαι ακόμη στο ψάξιμο, η μέρα είναι κατάλληλη για να δεχθείς προσκλήσεις σε φιλικά σπίτια. Μην πεις όχι!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου δούλεψε με τα άτομα που σου κάνουν περισσότερο και μην τα κάνεις όλα μόνος σου. Θα καταφέρεις πολλά περισσότερα με την ομαδική δουλειά. Τα οικονομικά σου σε βαραίνουν αρκετά με τα έξοδα που έχεις. Δείξε ψυχραιμία και μην ξεφεύγεις από τον προγραμματισμό σου.


Ιχθείς

Τα νεύρα σου σήμερα δεν είναι σε καλή κατάσταση και αυτό δεν αφορά μόνο εσένα αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου και στους οποίους ξεσπάς με κάθε αφορμή. Ηρέμησε λίγο και βρες τι ακριβώς σου φταίει γιατί σήμερα κινδυνεύεις να διαταράξεις ισορροπίες σε πολύ σημαντικές σου σχέσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα, καθώς η γοητεία σου συναρπάζει τον σύντροφο σου και το κλίμα στη σχέση σου είναι πολύ καλό. Αξιοποίησε την εύνοια της ημέρας για να μιλήσεις για το πως αισθάνεσαι και μην απομονώνεσαι. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, κάνε την κίνησή σου στο άτομο που θέλεις και μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται μεγάλη προσοχή ειδικά σε θέματα που αφορούν υπογραφές και συμφωνίες. Ίσως θα πρέπει όλα αυτά να τα αφήσεις για κάποια άλλη στιγμή. Τα οικονομικά σου επίσης πρέπει να τα αναδιοργανώσεις και να πειθαρχήσεις απόλυτα στο νέο πρόγραμμα που θα φτιάξεις, διαφορετικά θα πνιγείς σε έναν κυκεώνα χρεών και δύσκολα θα έχεις την δυνατότητα να ξεμπλέξεις.


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10