Πίσω στην κορυφή της σελίδας
13.09.2015 | 09:55

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 13/9/2015

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 13/9/2015
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;


Κριός
Αγαπητέ Κριέ, φρόντισε σήμερα να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε ό,τι κάνεις, για να μην γίνουν λάθος κινήσεις. Μη δείχνεις και πολλή ευαισθησία σε αυτά που σου λένε, γιατί μπορεί να κάνεις λάθος εκτιμήσεις λόγω της μεγάλης συναισθηματικότητάς σου. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να πετύχεις το μέλλον που θέλεις.

Αισθηματικές
Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν προσπαθήσεις να χαλαρώσεις και να ξεχαστείς λίγο από το άγχος που έχεις, αγαπητέ Κριέ. Εσύ που είσαι ακόμη ελεύθερος, στα καλά καθούμενα και χωρίς να περιμένεις κάτι ιδιαίτερο, θα κάνεις καινούργια γνωριμία που θα σε συναρπάσει.

Επαγγελματικές
Πολλά επαγγελματικά θέματα που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν, τώρα θα αρχίσουν να βρίσκουν τις λύσεις τους με τον καλύτερο τρόπο, με την Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου. Στα οικονομικά κινήσου δυναμικά, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Η τακτοποίηση γραφειοκρατικών και νομικών θεμάτων ευνοείται.Ταύρος
Ημέρα κατάλληλη για να αρχίσεις να εξωτερικεύεσαι και να λες πώς νιώθεις στα αγαπημένα σου άτομα θα είναι αυτή η Κυριακή για εσένα, αγαπητέ Ταύρε. Θα δεις ότι πολλές καταστάσεις που ήταν σε στασιμότητα στο παρελθόν, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις με την βοήθεια που θα σου προσφέρει η Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα σου δώσουν πολλές λύσεις και ικανοποιήσεις.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου θα έχεις τις ευκαιρίες να ξεφύγεις από κάποιες αρνητικές καταστάσεις που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Αν ακόμη ψάχνεσαι, μην απογοητεύεσαι. Με τις θετικές επιρροές του πλανητικού σκηνικού, η καινούργια γνωριμία θα έρθει πολύ γρήγορα στην ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις κάποιες μικρές εντάσεις, αλλά και προβληματάκια που δεν τα περίμενες, φίλε Ταύρε. Φρόντισε να αξιοποιήσεις όλο το διαπραγματευτικό ταλέντο που έχεις, για να τα ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου πρέπει να δεις τι υποχρεώσεις έχεις να καλύψεις και μετά να κάνεις περαιτέρω κινήσεις.Δίδυμοι
Σήμερα, με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου, πρέπει να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στα θέματα που αφορούν τη δουλειά σου και τα έχεις παραμελήσει τον τελευταίο καιρό, αγαπητέ Δίδυμε. Να ξέρεις ότι το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σου, με σειρά ευκαιριών που θα σου προσφέρει.

Αισθηματικές
Σε συζητήσεις που θα κάνεις για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου, καλό είναι να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να προσπαθήσεις να κατανοήσεις πραγματικά τις ανησυχίες και τις ανάγκες του συντρόφου σου, φίλε Δίδυμε. Όσο για σένα που πίνεις καφέ ακόμη με την μοναξιά, σε περιμένουν αρκετές εκπλήξεις για να κάνεις την γνωριμία που περίμενες εδώ και καιρό.

Επαγγελματικές
Ο επαγγελματικός τομέας θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις και ακόμη παραμένουν στάσιμες. Στα οικονομικά σου φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.Καρκίνος
Σήμερα που γίνεται η Νέα Σελήνη κι Έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο, χρειάζεται προσοχή σε κάθε σου κίνηση και ενέργεια. Μπορεί να πάρεις κάποιες απογοητεύσεις, αλλά μην στενοχωρηθείς, γιατί θα είναι προσωρινές και δεν θα συνεχιστούν στο μέλλον. Πρέπει να ξέρεις ότι είσαι σε μια πολύ ευνοϊκή περίοδο, που σου επιφυλάσσει χαρές και επιτυχίες. Φρόντισε μόνο μην σου μείνουν εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές
Οι δεσμευμένοι Καρκίνοι καλό είναι σήμερα να μην κάνουν συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις της σχέσης τους και να φροντίσουν να περάσουν όσο πιο ήρεμα γίνεται το βράδυ τους. Όσο για σένα που κυνηγάς την ευτυχία στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σου, κάποια ξαφνικά ευχάριστα γεγονότα θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις. Αρχίζεις να ισορροπείς πολλές καταστάσεις στα οικονομικά σου. Πολλά θέματα που καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου θα σου προκαλέσει αρκετό άγχος για τις υποθέσεις που σε απασχολούν. Φρόντισε να έχεις προγραμματισμό και να ξεκαθαρίσεις κάθε είδους εκκρεμότητες που υπάρχουν από το παρελθόν και σε έχουν κουράσει ψυχικά. Μην κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αφήνοντας πράγματα του παρελθόντος ακάλυπτα. Όσο θετική κι αν είναι αυτή η περίοδος και όσες ευκαιρίες κι αν σου παρουσιαστούν, να ξέρεις ότι κάποιες στιγμές πρέπει να ξεκουράζεσαι κιόλας.

Αισθηματικές
Σήμερα θα δεις τον σύντροφό σου με άλλο μάτι... Μπορείς να περάσεις υπέροχα μαζί του, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Και αν ακόμη είσαι σε φάση ψαξίματος, να ξέρεις ότι αν κινηθείς ανάλογα και είσαι θετικός και ανοιχτός, μπορείς να κάνεις την γνωριμία που θέλεις μέσα από το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου πρέπει να προσέχεις σε αποφάσεις που παίρνεις. Συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά και γραφειοκρατικά θέματα, καλύτερα να τα αφήσεις για αργότερα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και έχουν ισορροπία. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις θέματα νόμου, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, φρόντισε να οπλιστείς με θάρρος και να τολμήσεις να κάνεις νέα ανοίγματα την σημερινή ημέρα, με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο ζώδιο σου και να σε ευνοεί. Συλλογικές δουλειές ευνοούνται σήμερα και θα έχεις την ευκαιρία να διακριθείς σε τέτοιου είδους θέματα. Σε κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις με πρόσωπα τού οικογενειακού σου περιβάλλοντος, θα πρέπει να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα, για να δώσεις σωστές λύσεις.

Αισθηματικές
Μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά στη σχέση σου, αλλά προσπάθησε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου που μπορεί να έχεις απέναντι στον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη βρει κάτι αξιόλογο στην ζωή σου, μην αγχώνεσαι από αυτή την κατάσταση, γιατί αυτή την περίοδο με την κοινωνικότητα που έχεις, θα κάνεις και την γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου πρέπει να προσέχεις κάθε καινούργια συνεργασία που σκοπεύεις να κάνεις. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να περιοριστείς, γιατί θα παρασυρθείς σε έξοδα, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.Ζυγός
Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, απαιτείται απόλυτη προσοχή σε αυτά που λες, γιατί η υπερβολική ειλικρίνεια μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα, με άτομα που δεν θα ήθελες να παρεξηγηθείς. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερη διπλωματία. Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή και ο δυναμισμός σου στα ύψη, χάρη στις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τη Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου.

Αισθηματικές
Φίλε Ζυγέ, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη σήμερα να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου, που αφορούν τη σχέση σου. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με τη μοναξιά, μην απογοητεύεσαι, γιατί πολύ γρήγορα κάποιο άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον θα σου εξομολογηθεί τον έρωτά του και θα σε κάνει να πετάξεις στον έβδομο ουρανό.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς με τους συναδέλφους σου, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν έξοδα, που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Θα βρεις πηγές, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στην Παρθένο και να σε ευνοεί, θα έχεις την ευκαιρία να δεις μερικές καταστάσεις πιο ξεκάθαρα. Σταμάτα να καταπιέζεσαι και πρόσεξε να μην λες μερικές φορές πράγματα που δεν τα πιστεύεις. Δρομολόγησε λύσεις σε πολλά θέματα που σε απασχολούν. Αν κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα, πρόσεξε μην οδηγηθείς σε ακρότητες.

Αισθηματικές
Η σχέση σου πηγαίνει καλά και θέλεις να δίνεις στον άνθρωπό σου αυτά που του λείπουν, ώστε να αισθάνεται πολύ καλά μαζί σου. Όσο για σένα που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στην ζωή σου, με τις καλές επιρροές της Έκλειψης, έφτασε ο καιρός που θα γίνει κάτι πολύ καλό και θα γνωρίσεις αν όχι το άλλο σου μισό, τουλάχιστον ένα πρόσωπο που θα σε γοητεύσει και θα θελήσεις να ξεκινήσεις κάτι μαζί του.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν. Σήμερα πρέπει να προσέχεις σε συνεργασίες που θα κάνεις και συμφωνίες που θα κλείσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η ενεργητικότητα και ο δυναμισμός σου θα είναι σήμερα στα ύψη τους, χάρη στις καλές επιρροές που θα σου στείλει η Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο της Παρθένου. Μπορείς τώρα να λύσεις πολλά θέματα του παρελθόντος και να αρχίσεις να βλέπεις το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από τον άνθρωπό σου και θα περάσεις πολύ καλά, φίλε Τοξότη. Όσο για σένα που ακόμη και δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου, το βράδυ σου προμηνύεται ιδιαίτερα ερωτικό, καθώς οι κατακτήσεις που θα έχεις θα είναι πολλές και αρκετά ενδιαφέρουσες.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα μπουν σήμερα σε μία πολύ καλή πορεία. Μπορείς να μιλήσεις με συνεργάτες σου, για να μπορέσεις να βάλεις σε δράση τα σχέδια που έχεις. Στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα με θέματα νόμου.Αιγόκερως
Η Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στην Παρθένο, θα σε κάνει να έχεις πολλές συζητήσεις με τα δικά σου άτομα, για να λύσεις κάποια θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν ακόμη. Η ευγένεια και η λεπτότητα που αποπνέεις, αιχμαλωτίζει και σαγηνεύει τους πάντες. Προσπάθησε να διατηρήσεις αυτό το χαρακτηριστικό σου, διότι μόνο έτσι θα συνεχίσεις να είσαι ευδιάθετος και να αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες της καθημερινότητας με τον μοναδικό σου τρόπο και να βγαίνεις πάντα νικητής.

Αισθηματικές
Προσπάθησε σήμερα, φίλε Αιγόκερε, να συζητήσεις περισσότερο με το ταίρι σου και να ανοιχτείς πιο πολύ, για να μπορέσεις να αποφύγεις ενδεχόμενες εντάσεις και λογομαχίες. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, άφησε τα προβλήματα και τις απογοητεύσεις του παρελθόντος στην άκρη γιατί η μέρα σου έχει πολλές πιθανότητες να σου προσφέρει ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο για το ερωτικό σου μέλλον.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα καλό είναι σήμερα να αποφύγεις να κάνεις αλλαγές και προπάντων να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο στάδιο που τα θέλεις για να σε ικανοποιήσουν, αλλά οι συζητήσεις που θα κάνεις για την αύξηση τους θα έχουν άμεσα και θετικά αποτελέσματα.Υδροχόος
Σήμερα που γίνεται η Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο της Παρθένου, απαιτείται πολύ μεγάλη προσοχή σε οποιαδήποτε καινούργια κίνηση σκέφτεσαι να κάνεις, γιατί οι πλανήτες σε ωθούν σε αρκετά παρορμητικές τάσεις, αγαπητέ Υδροχόε. Πρέπει οπωσδήποτε να μπει ένα πρόγραμμα σε ό,τι κάνεις, αν θέλεις να δεις αποτέλεσμα στις προσπάθειές σου. Θα γίνουν συζητήσεις με δικά σου άτομα για προβληματικές καταστάσεις και υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να βρείτε μαζί τις καλύτερες λύσεις, που θα σας ικανοποιήσουν όλους.

Αισθηματικές
Σήμερα, φίλε Υδροχόε, θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου και να τον κάνεις ευτυχισμένο. Εσύ που είσαι ελεύθερος, να ξέρεις ότι το σύμπαν σου επιφυλάσσει κάτι πολύ καλό, γι’ αυτό άδραξε το βράδυ σου, βγαίνοντας έξω και διασκεδάζοντας. Από το πουθενά θα εμφανιστεί το άτομο που θα σε εντυπωσιάσει.

Επαγγελματικές
Θα έχεις αρκετά προβλήματα στη δουλειά σου, αλλά με την αποφασιστικότητα που έχεις, θα τα ξεπεράσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται. Φρόντισε να βάλεις προγραμματισμό, γιατί ήδη έχεις βγει έξω από το πρόγραμμά σου και στο τέλος θα στεναχωριέσαι.Ιχθείς
Φρόντισε σήμερα να βάλεις ένα πιο σωστό πρόγραμμα, γιατί από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα έντονου άγχους, αλλά και κόπωσης και δεν θα μπορείς να λύσεις άμεσα θέματα, που σε απασχολούν αυτή την περίοδο. Η ημέρα, με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στην Παρθένο, είναι αρκετά ευνοϊκή για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου, αγαπητέ Ιχθύ. Να θυμάσαι ότι και με πιο ήρεμους ρυθμούς, μπορείς να φτάσεις τους στόχους που θέλεις.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή η ημέρα είναι κατάλληλη για να σχεδιάσεις εκ νέου κάποια όνειρά σου, που αφορούν εσένα και τη σχέση σου με τον σύντροφό σου. Εσύ που ακόμη πίνεις καφέ με την μοναξιά σου, καλό είναι να ρίξεις και λίγο τον πήχη των απαιτήσεών σου και να δώσεις την ευκαιρία στα άτομα που σε φλερτάρουν να έρθουν πιο κοντά σου. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει!

Επαγγελματικές
Θέλεις να καταξιωθείς στον επαγγελματικό σου τομέα και θα σου δοθούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου για να τα καταφέρεις και ο δυναμισμός και η ευστροφία σου θα χτυπήσουν κόκκινο. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα και αγορές.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Check this
Πιέσεις στο πρόσωπο: 4 απλές ασκήσεις που είναι σαν να κάνεις βελονισμό στο σπίτι!
Κάν'το μόνη σου: Πως να φτιάξεις ένα clutch από πλαστικοποιημένο χαρτί!
Meghan Markle: Η sexy σύντροφος του πρίγκιπα Harry αποκαλύπτει τα fitness μυστικά της
Θέλεις να πεις “Goodnight moon” και να κοιμηθείς ήσυχη; Αυτά είναι τα φυτά που πρέπει να έχεις στο υπνοδωμάτιο
Top 10