Αγίου Βαλεντίνου Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 14/2/2016

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Σήμερα αγαπητέ Κριέ με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στον Υδροχόο θα σε διακατέχει μία μανία να προβείς σε σημαντικές αλλαγές στους βασικούς τομείς της καθημερινότητας σου που δεν σε ικανοποιούν. Πρέπει όμως να μην κάνεις βιαστικά βήματα, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη που μετά δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Από το απόγευμα και μετά θα νιώσεις καλύτερα και θα αναθεωρήσεις κάποια θέματα που αφορούν εσένα και το στενό σου περιβάλλον. Επιβάλλεται να κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα, για να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη διαλλακτικότητα στον σύντροφο σου και να σταματήσεις να θέλεις να γίνεται πάντα το δικό σου. Προσπάθησε να σκεφτείς και τις δικές του ανάγκες και μην του ζητάς πάντα να ικανοποιεί μόνο τις δικές σου, διαφορετικά θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείς. Κι αν ακόμη δεν έχεις κάνει κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, μην τρελαίνεσαι και πέρνα καλά με όσους έχεις αυτή τη στιγμή στην ζωή σου. Προπάντων μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και ευχαριστήσου την ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στα θέματα εργασίας μην απαισιοδοξείς, γιατί διανύεις μία περίοδο που οι αλλαγές είναι θετικές και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις. Φρόντισε σήμερα να κινηθείς με σύνεση και μην παραστρατήσεις.

/

Ταύρος
Ημέρα με πολλές ανακατατάξεις θα είναι η σημερινή για εσένα αγαπητέ Ταύρε. Αν μπορείς και έχεις βέβαια την δυνατότητα προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς όσο μπορείς από όλα θα συμβούν και κάτσε και σκέψου, αφομοίωσε τις αλλαγές και δες την θετική πλευρά των πραγμάτων. Άλλωστε καμιά φορά δεν είναι στο χέρι μας η έκβαση των γεγονότων.

Αισθηματικές
Φίλε Ταύρε πέρασε σήμερα χαλαρά και ρομαντικά με τον σύντροφό σου ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στην σχέση σου. Κι αν ακόμη δεν έχεις κάνει κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, ρίξε λίγο τον πήχη και θα δεις ότι είναι πολλοί αυτοί που θα μπορούσες να έρθεις πιο κοντά και να σε κάνουν ευτυχισμένο.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου και να σε ευνοεί θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, αλλά απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συζητήσεις που να αφορούν το μέλλον σου. Στα οικονομικά σου απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα υποχρεώσεις που έχεις από παλιά.

Δίδυμοι
Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε θα μπεις σε μια διαδικασία που θα σκεφτείς να κάνεις αλλαγές σε όλα αυτά, που σε προβληματίζουν και σε αγχώνουν. Μην έρθεις σε σύγκρουση με δικά σου άτομα γιατί μπορεί να προκαλέσεις άθελα σου ανεπανόρθωτες ζημιές και να ψυχράνεις το μεταξύ σας κλίμα κατά πολύ. Πρόκειται για θέματα που εσύ θα θέλεις να προχωρήσεις και να τα ολοκληρώσεις και αυτά θα καθυστερούν. Κάνε υπομονή και φρέναρε την ανυπομονησία σου.

Αισθηματικές
Φίλε Δίδυμε με την εύνοια που σου στέλνει σήμερα ο κυβερνήτη σου Ερμής από τη νέα του θέση στο ζώδιο του Υδροχόου η σχέση σου μπορεί να γίνει ιδανική. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός θα έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο και το αποψινό βράδυ προμηνύεται ιδιαιτέρως καυτό… αν πραγματικά και εσύ το θελήσεις. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα έχετε έναν παραπάνω λόγο να χαίρεστε μιας και ένας πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος θα έρθει τώρα στην ζωή σας και θα σας ξελογιάσει.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά και εσύ συνεχίζεις να κάνεις καινούργια σχέδια, για να μπορέσεις να πας ακόμη καλύτερα στο μέλλον. Στα οικονομικά σου τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις κατά πολύ τα έσοδά σου, γεγονός που θα σε κάνει να πετάς στον έβδομο ουρανό.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα στην ζωή σου με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου και να σε ευνοεί θα είναι πολλές, γι αυτό πρέπει με σύνεση και προγραμματισμό, να δεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και τι σε συμφέρει. Ακολούθησε το ένστικτό σου για να διακρίνεις ποια άτομα θέλουν το καλό σου και μην εμπιστεύεσαι τον καθένα που σου ανοίγεται και σου παρουσιάζεται ως φίλος.

Αισθηματικές
Αυτήν την Κυριακή φίλε Καρκίνε μπορείς να περάσεις όπως ακριβώς θέλεις με τον σύντροφο σου, ώστε να μείνετε και οι δύο ικανοποιημένοι. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του και θα τον παρασύρεις στα μονοπάτια που θέλεις εσύ. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στην ζωή σου μην στεναχωριέσαι γιατί σήμερα μία πρόκληση από έναν πολύ αξιόλογο άνθρωπο θα σου φτιάξει το βράδυ και θα επαναφέρει την αισιοδοξία στην ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου η δυναμικότητα που θα έχεις, θα σε κάνει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν και να βάλεις νέες βάσεις για τους στόχους που θέλεις να κατακτήσεις. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές αλλά μην σε παίρνει από κάτω γιατί με αργά και σταθερά βήματα θα καταφέρεις να τα ισορροπήσεις.

Λέων
Σήμερα αγαπητέ Λέοντα θα σε διακατέχει μία ανησυχία και θα προσπαθείς να επιλύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν χωρίς όμως σημαντικό αποτέλεσμα. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στα θέματα που αφορούν στο παρελθόν και δεν πρέπει να εκνευρίζεσαι ότι και αν γίνει. Διατήρησε την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο, αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις όσο καλύτερα γίνεται και αν βλέπεις ότι οι υποθέσεις σου συναντούν επανειλημμένα εμπόδια, πάτα λίγο παύση και συνεχίζεις αύριο…

Αισθηματικές
Φίλε Λέοντα η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή στην αισθηματική σου ζωή και θα θέλεις να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά με το ταίρι σου. Αν βιώνεις ερωτικές μοναξιές με την γοητεία και τον ερωτισμό που θα σε διακατέχει θα σαγηνεύσεις όποιον επιθυμείς, αλλά χρειάζεται και λίγη προσοχή για να μην τον φοβίσεις με τον δυναμισμό που θα δείξεις.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και συνεργασίες αν πρώτα δεν τα έχεις εξετάσει καλά. Στα οικονομικά σου πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις, ώστε να μπορέσεις να ηρεμήσεις.

Παρθένος
Σήμερα με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου και να σε ευνοεί θα αρχίσεις να βρίσκεις επιτέλους τους ρυθμούς σου, που τους είχες χάσει εξαιτίας θεμάτων που σε είχαν αποσυντονίσει και δεν μπορούσες να σκεφτείς βασικά πράγματα που σε αφορούσαν. Όμως όποιες ενέργειες αποφασίσεις να κάνεις αγαπητέ Παρθένε πρέπει να τις έχεις μελετήσει πολύ καλά και μην φερθείς καθόλου με παρορμητικότητα.

Αισθηματικές
Η σχέση σου δεν πάει άσχημα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα χωρίς σοβαρό λόγο. Δέξου τις προτάσεις που θα σου κάνει ο σύντροφος σου και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις πολύ καλά μαζί του και θα αποφορτιστείς από τις έννοιες και τις ανασφάλειες που σε διακατέχουν. Εσύ που είσαι μόνος σου πάρε τα πάνω σου, γιατί ευνοείσαι να κάνεις μία νέα γνωριμία και να περάσεις τέλεια!

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου προσπάθησε να βάλεις σωστό πρόγραμμα, για να λύσεις εκκρεμότητες που σε καθυστερούν. Οι ιδέες σου θα είναι ευφάνταστες και θα χαίρεις την εκτίμηση και τον θαυμασμό τόσο των συναδέλφων όσο και των ανωτέρων σου. Τα οικονομικά σου αρχίσουν και ισορροπούν και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ σε πολλές καταστάσεις που δεν έδινες λύσεις μέχρι τώρα γιατί σε δέσμευε η συναισθηματικότητά σου σήμερα με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου και να σε ευνοεί θα κάνεις πολλά ξεκαθαρίσματα. Πρέπει μερικά πράγματα να τα δεις με ηρεμία και να κινηθείς ανάλογα. Μπορείς και πρέπει να κάνεις επαφές με πολύ οικεία πρόσωπα, για ανταλλαγές απόψεων και για εκτόνωση της ψυχικής πίεσης που νιώθεις.

Αισθηματικές
Φίλε Ζυγέ μερικά πράγματα στην σχέση σου θα αλλάξουν προς το καλύτερο και θα αρχίσεις να νιώθεις ξανά όπως στο μακρινό παρελθόν. Ο σύντροφος σου σε καταλαβαίνει και σου δείχνει έμπρακτα όλα όσα νιώθει με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι και εσύ ασφαλής μαζί του. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου να περιμένετε χαρμόσυνα μαντάτα από το άτομο που έχετε χωρίσει πρόσφατα. Αν ήταν δική σας υπαιτιότητα, φροντίστε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα και να ξαναμονιάσετε.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές, που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματα που είναι σε στασιμότητα. Η εκτίμηση και η εμπιστοσύνη που σου δείχνουν οι ανώτεροι σου θα σε βγάλουν από πιθανή δύσκολη θέση που θα βρεθείς. Τα οικονομικά σου τα έχεις φέρει σε καλό σημείο, αλλά δεν πρέπει να παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα αν θες να τα διατηρήσεις ως έχουν.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ μία δύσκολη ημέρα θα είναι αυτήν την Κυριακή για εσένα και φέρνει δυσκολίες και ασυνεννοησίες σε όλα τα επίπεδα και εκφάνσεις της καθημερινότητας σου. Πρόσεξε πολύ τα λόγια σου και τις κινήσεις που θα κάνεις αν θες να έχεις καλά ξεμπερδέματα.

Αισθηματικές
Φίλε Σκορπιέ ο ερωτισμός σε διακατέχει αυτό το διάστημα και κάνει την σχέση σου ιδιαίτερα ευχάριστη. Από την άλλη όμως οι εκρήξεις ζήλειας που σε χαρακτηρίζουν θα φέρουν σε δύσκολη θέση τον σύντροφο σου και καλό θα ήταν να περιορίσεις όσο μπορείς αυτή σου την συμπεριφορά. Οι αδέσμευτες καρδιές να έχετε το νου σας και τα μάτια σας ανοιχτά στο επαγγελματικό σας περιβάλλον γιατί υπάρχει ένα πρόσωπο που σας έχει ερωτευτεί αλλά η στάση σας δεν το αφήνει να σας το εκδηλώσει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα παίξουν μεγάλο ρόλο οι κινήσεις που θα κάνεις, αλλά και κάποιες πρωτοβουλίες που θα πάρεις. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν έντονα. Απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς και να κάνεις έξοδα και όσο μπορείς, φρόντισε να ανακαλύψεις νέα πηγές εσόδων που θα σε κάνουν να νιώσεις ήρεμος.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη πρέπει να καταβάλεις πολλές προσπάθειες, για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους που θέλεις. Θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν τα οικογενειακά σου, ενώ δεν θα σου μένει χρόνος για να προσέξεις λίγο τον εαυτό σου. Πρέπει να φροντίσεις να προσέξεις τον εαυτό σου και την διατροφή σου, αν δεν θέλεις να έχεις προβλήματα στο μέλλον.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου φίλε Τοξότη με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου και να σε ευνοεί θα είσαι γεμάτος από γοητεία και ερωτισμό. Άρπαξε λοιπόν την ευκαιρία να ετοιμάσεις ένα ρομαντικό δείπνο για δύο ή να προκαλέσεις τον σύντροφο σου κάπου ξεχωριστά και να του εξομολογηθείς τα αισθήματα σου. Η αντιμετώπιση του θα σε κάνει ευτυχισμένο. Όσο για εσένα που δεν έχεις ακόμη μόνιμο σύντροφο, ετοίμασε την αγκαλιά σου για να υποδεχτείς έναν ξεχασμένο σου έρωτα, που σε είχε παιδέψει πολύ στο παρελθόν.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου πρέπει να επικεντρωθείς σε αυτό που κάνεις και μην καταπιάνεσαι με πάρα πολλά πράγματα όσο και να έχεις διάθεση για κάτι τέτοιο. Έχεις πολλές υποχρεώσεις στα οικονομικά σου και πρέπει να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να τα προγραμματίσεις και να τα διεκπεραιώσεις άμεσα προτού σου γίνουν βραχνάς.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε οι βάσεις που έχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου είναι πολύ καλές. Μην αλλάξεις σήμερα πορεία αν έρθουν κάποια προβλήματα κατά την διάρκεια της ημέρας. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και η επιτυχία είναι δική σου. Η ημέρα θα είναι έντονη σε σχέση με διάφορες δραστηριότητες που έχεις και καλό θα είναι να αποφύγεις να πάρεις σοβαρές αποφάσεις, για σημαντικά θέματα της ζωής σου.

Αισθηματικές
Φίλε Αιγόκερε η θέση της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να περάσεις καλά στην σχέση σου. Θα αλλάξουν πολλά πράγματα προς το καλύτερο και θα περνάς πολύ καλά με τον σύντροφο σου. Οι ελεύθεροι θα έρθετε αντιμέτωποι με προκλήσεις από άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Φερθείτε με διακριτικότητα και προστατέψτε με κάθε τρόπο την ταυτότητα σας.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, πολλές υποθέσεις θα πάνε πολύ καλά και θα καταφέρεις να τελειώσεις τώρα μια και καλή με παλιές σου υποθέσεις που σε αγχώνουν. Μην κάνεις καμιά οικονομική συναλλαγή σήμερα που έχει σχέση με έξοδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση και εφιστούν την προσοχή σου.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε η διάθεσή σου σήμερα με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σου και να σε ευνοεί θα είναι πολύ καλή. Αυτό σε κάνει να κάτσεις να σκεφτείς μερικά πράγματα πιο σοβαρά και υπεύθυνα και έτσι θα μπορείς να αποδώσεις με τον καλύτερο τρόπο. Κοίτα να έχεις πολύ συνετό προγραμματισμό σε ότι κάνεις και να κρατάς την ψυχραιμία σου σε κάποια θέματα που θέλεις να τελειώνεις.

Αισθηματικές
Φίλε Υδροχόε θα δώσεις παραπάνω σημασία στην σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα, που μπορεί να υπάρχουν αυτή την περίοδο. Αν ακόμη πίνεις καφέ με την μοναξιά σου μην το βάζεις κάτω. Βγες, διασκέδασε και πέρασε καλά και θα έρθει και η γνωριμία που θέλεις από εκεί που δεν το περιμένεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και θα έχεις μεγάλη άνοδο. Η ημέρα είναι καλή για να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και συνεργασίες που αφορούν το αντικείμενο σου. Στα οικονομικά σου θα σου παρουσιαστούν κάποιες υποχρεώσεις που δεν τις περίμενες. Βάλε καλό προγραμματισμό και απόφυγε τα πολλά έξοδα.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ η ημέρα θα είναι αρκετά χαλαρή με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου και να σε επηρεάζει θετικά. Μπορείς να σκεφτείς τι θέλεις να κάνεις στο μέλλον. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στα δικά σου άτομα. Είναι καιρός να προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου και να σταματήσεις να κάνεις κακή διατροφή. Το βράδυ φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα.

Αισθηματικές
Η σχέση σου φίλε Ιχθύ θέλει μια ανανέωση και πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις τον σύντροφο σου να νιώσει πιο ασφαλής μαζί σου. Εξωτερίκευσε τα αισθήματά σου σε όλο τους το μεγαλείο και κάνε κινήσεις που να φανερώνουν την αγάπη που του τρέφεις. Αν ακόμη βασανίζεσαι από την μοναξιά σου βγάλε την γοητεία – που έχεις αρκετή – και θα δεις ότι τίποτα δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά φρόντισε να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα είναι σε εκκρεμότητα. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και αντιστάσου στην καταναλωτική σου μανία.

Read More

And More