Πίσω στην κορυφή της σελίδας
15.11.2015 | 00:11

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 15/11/2015

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 15/11/2015
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
Η σημερινή μέρα φέρνει για εσένα μια έντονη περισυλλογή και την ανάγκη να κατανοήσεις καλύτερα διάφορα ζητήματα που συμβαίνουν στη ζωή σου. Έτσι θα μπορέσεις να δώσεις και μια εξήγηση για τη συμπεριφορά κάποιων ατόμων που σε προβληματίζουν. Μη διστάσεις να μιλήσεις στους δικούς σου ανθρώπους για όσα σκέφτεσαι γιατί μπορεί να σε βοηθήσουν σε αυτή την αναζήτηση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, είναι στο χέρι σου να λύσεις τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου και να εξελιχθούν όλα όπως επιθυμείς. Το πιο σημαντικό είναι να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί δεν θα σε βοηθήσει καθόλου. Για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη τη ζωή σου, καλό είναι να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και την εξωτερική σου εμφάνιση και να μην απογοητεύεσαι.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά και οι συνεργασίες που έχεις κάνει θα αρχίσουν σύντομα να αποδίδουν καρπούς. Δείξε προσοχή σε οικονομικές υποθέσεις που σε ταλαιπωρούν με καθυστερήσεις και κωλυσιεργίες και μην πιέζεις καταστάσεις. Σύντομα και αυτός ο τομέας θα βελτιωθεί.

/

Ταύρος
Αν και το τελευταίο διάστημα είχες αρκετές καθυστερήσεις που σε έχουν αγχώσει τα πράγματα θα εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο και θα μπορέσεις να ηρεμήσεις. Αυτό που χρειάζεται είναι λίγη υπομονή και ηρεμία για να μην κάνεις λάθη. Πάντως η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για να ασχοληθείς με οικογενειακά ζητήματα που έχεις παραμελήσει.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου αρκετά προβλήματα που είχες στη σχέση σου θα αρχίσουν να λύνονται και θα αισθανθείς πιο σίγουρος για τον σύντροφό σου. Αν είσαι ακόμη στο ψάξιμο, μη χάνεις χρόνο μένοντας κλεισμένος στο σπίτι και βγες έξω με αγαπημένους φίλους, φλέρταρε και διασκέδασε χωρίς αναστολές.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις νέα σχέδια και να τολμήσεις συνεργασίες που φοβόσουν. Θα δείς ότι σύντομα οι καταστάσεις θα εξελιχθούν υπέρ σου. Πάντως οι προσπάθειες που κάνεις τον τελευταίο καιρό στη δουλειά σου έχουν εκτιμηθεί τόσο από τους συνεργάτες όσο και από τους προϊσταμένους σου. Προσοχή στα οικονομικά σου γιατί τα έκτακτα έξοδα παραμονεύουν.Δίδυμοι
Σήμερα θα σου χρειαστούν αρκετοί άνθρωποι από το οικογενειακό και φιλικό σου περιβάλλον και θα πρέπει να βρεις το χρόνο να τους συμπαρασταθείς, να ακούσεις τα προβλήματά τους και να βρεις τον τρόπο να τους βοηθήσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλό είναι να μιλήσεις σήμερα ανοιχτά στον άνθρωπό σου και να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες για μια ουσιαστική αναζωογόνηση στη σχέση σου. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, κάνε λίγη υπομονή ακόμα και μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις που δεν αξίζουν.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, προσπάθησε να μην αποσυντονιστείς με όλα όσα σου συμβαίνουν σε προσωπικό επίπεδο και να συγκεντρωθείς στις υποχρεώσεις σου. Απόφυγε τα ρίσκα και τις ριζικές αλλαγές που μπορεί να διαλύσουν τις ισορροπίες σου. Τα έξοδά σου είναι πολλά και θα πρέπει να μειωθούν άμεσα, γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.Καρκίνος
Σήμερα κάποιες πρακτικές λεπτομέρειες θα σου χαλάσουν τη διάθεση και δεν θα σου επιτρέψουν να λειτουργήσεις όπως θέλεις. Είναι καιρός να αλλάξεις κάποιες συνήθειες που σου δημιουργούν πρόβλημα και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Κάνε μια νέα αρχή που θα σε βοηθήσει να ζεις καλύτερα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλό είναι να δείξεις σήμερα τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου και να μην κρύβεσαι πίσω από τον εγωισμό σου. Ακόμα κι αν είσαι μόνος μίλησε στο άτομο που σε ενδιαφέρει χωρίς να φοβάσαι την απόρριψη.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε πολύ καλά επίπεδα και αν συνεχίσεις έτσι θα δείς πως νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σου μέσα από νέες προτάσεις που θα σου γίνουν. Προσοχή στα οικονομικά σου που εξακολουθούν να σε αγχώνουν.Λέων
Μια πολύ καλή μέρα είναι η σημερινή για εσένα καθώς η αισιοδοξία βρίσκει ξανά τη θέση της στο μυαλό σου αλλά και στη συμπεριφορά σου. Αυτό σου δημιουργεί μια αίσθηση ανανέωσης, ενώ θέλεις να κάνεις πράξη όλες σου τις ιδέες. Μη διστάσεις μπροστά σε τίποτα όσο προχωρημένα ή ανατρεπτικά κι αν είναι αυτά που σκέφτεσαι. Επίσης να θυμάσαι ότι οι δικοί σου άνθρωποι είναι εκεί για να σε υποστηρίξουν, οπότε μίλησέ τους άφοβα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι καλό σήμερα να μιλήσεις στο σύντροφό σου για τα συναισθήματα σου και να δημιουργήσεις μια όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, η σημερινή μέρα ευνοεί πολύ τις νέες γνωριμίες, γι’ αυτό μη χάνεις το χρόνο σου μέσα στο σπίτι.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα χρειαστεί προσοχή γιατί δεν είναι πολλοί εκείνοι που μπορούν να ακολουθήσουν σήμερα του ρυθμούς σου και πολύ πιθανό να προκληθούν εντάσεις. Στα οικονομικά σου, μην ξεφεύγεις από τον προγραμματισμό σου και τακτοποίησε όσο το δυνατόν περισσότερες οφειλές έχεις.Παρθένος
Σήμερα ευνοούνται οι συναναστροφές και οι επαφές με δικά σου άτομα. Μπορείς να επικοινωνήσεις με άτομα της οικογένειάς σου που έχεις να δείς καιρό, αλλά και με φίλους και παρέες που σε κάνουν να περνάς όμορφα. Γενικά θα την απολαύσεις τη σημερινή μέρα, καθώς η διάθεσή σου είναι καλή και έχεις την όρεξη να υλοποιήσεις πολλές από τις ιδέες σου.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου, μπορούν να πάνε πολύ καλά, αν σταματήσεις λίγο τη γκρίνια και τις υπερβολικές απαιτήσεις. Κάνε λίγο υπομονή κι άφησε χώρο στον σύντροφό σου να λειτουργήσει όπως νομίζει. Για σένα που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμη στη ζωή σου, ετοιμάσου για μια έντονη βραδιά με φλερτ και έρωτες.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές και ειδικά για όλα τα νέα σχέδια και ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θέλουν πολύ προσοχή, γι’ αυτό βάλε φρένο στα έξοδά σου.Ζυγός
Φίλε Ζυγέ σήμερα θα δείς πολλά ζητήματα που σε είχαν απογοητεύσει με την στασιμότητά τους να μπαίνουν σε μια πορεία εξέλιξης αρκετά ικανοποιητική. Αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ είναι να είσαι ψύχραιμος και να μην αφήσεις το άγχος να σε καταβάλει απέναντι σε μικροαναποδιές γιατί είναι σίγουρο ότι θα οδηγηθείς σε λάθη.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλύτερα να είσαι ήρεμος και να μη δώσεις καμία σημασία σε κάποιες εντάσεις, που μπορεί να προκύψουν στη σχέση σου. Δείξε διπλωματία και υπομονή για να περάσεις καλύτερα. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο τη μοναξιά σου, η μέρα ευνοεί τις νέες γνωριμίες, οπότε μη μένεις κλεισμένος στο σπίτι.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, η δυναμική σου στάση είναι εγγύηση επιτυχίας και θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε δυσκολία προκύψει μπροστά σου. Πάντως αν μπορείς να αποφύγεις τα νέα ξεκινήματα και τα οικονομικά ανοίγματα θα ήταν καλύτερα, για να έχεις το χρόνο να σκεφτείς ήρεμα τις επόμενες κινήσεις σου.Σκορπιός
Αν σήμερα κάνεις υπομονή θα αρχίσεις να ανταμείβεσαι γι’ αυτή. Τώρα θα δείς πως πολλές υποθέσεις που παρέμεναν στάσιμες αρχίζουν να εξελίσσονται και μάλιστα με τον τρόπο που θέλεις. Άλλωστε πρέπει να περιμένεις ειδήσεις και αλλαγές που θα σε ευχαριστήσουν ιδιαίτερα. Η μέρα θα σου χαρίσει μια ευχάριστη διάθεση κι αυτή με τη σειρά της την όρεξη να κάνεις όσα έχεις στο μυαλό σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα παρέα με το σύντροφό σου, αλλά να είσαι και έτοιμος για κάποιες μικρές διαφωνίες ή παρεξηγήσεις. Μη δώσεις περισσότερη σημασία απ’ όσο χρειάζεται. Αν είσαι μόνος μια νέα γνωριμία θα έρθει εκεί που δεν το περιμένεις. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά!

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου χρειάζεται λίγη προσοχή. Καλό είναι να αποφύγεις κάθε επιπόλαιη κίνηση και κυρίως αν αφορά την εμπιστοσύνη που δείχνεις σε κάποια άτομα. Αλλά και τα οικονομικά σου χρειάζονται πολύ προσεκτικές κινήσεις για να καλύψεις έξοδα από το παρελθόν που σε βαραίνουν ακόμα.Τοξότης
Σήμερα θα σου χρειαστεί αρκετός προγραμματισμός αλλά και ψυχραιμία, για να τακτοποιήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν και κυρίως όσα έρχονται από το παρελθόν. Μπορεί να προκύψουν κάποιες δυσκολίες, αλλά μην κάνεις πίσω και μην αναβάλεις να βρεις τις κατάλληλες λύσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μην αφήσεις σήμερα κάποιες ανούσιες διαφωνίες να σου χαλάσουν το κλίμα και κάνε ότι μπορείς για να περάσεις όσο το δυνατόν πιο όμορφα και ρομαντικά. Εσύ που είσαι ακόμη σε αναζήτηση, κάνε μια βόλτα με τους αγαπημένους σου φίλους και σύντομα θα βρεθεί μπροστά σου κάτι που θα αξίζει τον κόπο να προσέξεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, κάποιες καθυστερήσεις θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό και θα σε κάνουν να συμπεριφέρεσαι επιπόλαια. Καλό είναι να μην αφήσεις τίποτα να αποσπάσει την προσοχή σου για να μην κάνεις λάθη. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή, αλλά σύντομα τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται σε αυτόν τον τομέα.Αιγόκερως
Σήμερα θα πρέπει να δείξεις αποφασιστικότητα για να μπορέσεις να κάνεις όσα θέλεις. Μην αφήσεις να σε παρασύρει η ένταση που μπορεί να νιώθεις μόνο και μόνο επειδή θέλεις να τελειώνεις με κάποια ζητήματα. Γενικά η μέρα είναι πολύ θετική και λίγα είναι τα εμπόδια που μπορούν πραγματικά να σε σταματήσουν, όποτε μην την αφήσεις να πάει χαμένη.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλό είναι να αφήσεις όλο σου τον ερωτισμό να λειτουργήσει απέναντι στον σύντροφό σου. Έτσι θα περάσεις μια όμορφη και ουσιαστική μέρα που θα ανανεώσει το κλίμα ανάμεσά σας. Κι αν ακόμη μιλάς με τη μοναξιά σου, είναι η ώρα να δείξεις τα συναισθήματα σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα πρέπει να αφήσεις λίγο στην άκρη το άγχος που νιώθεις για να καταφέρεις να ανταποκριθείς σε κάθε έκτακτη κατάσταση που πιθανόν να προκύψει. Τα οικονομικά σου σύντομα θα αρχίσουν να βελτιώνονται. Μέχρι τότε δείξε αυτοέλεγχο και προσοχή.Υδροχόος
Η μέρα είναι θετική για εσένα και αυτό φαίνεται καταρχάς από την καλή σου διάθεση και την όρεξη που έχεις να βρεθείς με παρέες και να περάσεις πολύ όμορφα. Μην υποκύψεις λοιπόν σε όσα σε στενοχωρούν γιατί σύντομα θα περάσουν. Ωστόσο, δείξε προσοχή σε κάποια άτομα που μπορεί να σου βάζουν εμπόδια εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλό είναι να αλλάξεις στάση και να δείς τη σχέση σου λίγο πιο θετικά. Μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις γιατί δεν θα είσαι ποτέ ικανοποιημένος. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι να σε ενθουσιάζει, η σημερινή βραδιά σε ευνοεί αρκετά.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, μπορείς να νιώσεις επιτέλους πιο σίγουρος για τον εαυτό σου και να μην αφήνεις κάποια μικρά προβλήματα να σου μειώνουν την αυτοπεποίθηση. Ακόμα και τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλά και με λίγη προσοχή θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τις έκτακτες υποχρεώσεις που θα προκύψουν.Ιχθείς
Εάν είσαι Ιχθείς το τελευταίο διάστημα σου έφερε καθυστερήσεις και άγχος με αποτέλεσμα να νιώθεις ότι όλα μένουν πίσω και δεν μπορείς να προχωρήσεις. Σήμερα όμως θα δείς ότι πολλές από αυτές τις καταστάσεις αρχίζουν να εξελίσσονται και μάλιστα με τρόπο που σε κάνει να αισθάνεσαι αρκετά τυχερός. Μην παρασυρθείς, βέβαια σε βιαστικές κινήσεις γιατί θα οδηγηθείς σε πισωγυρίσματα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλό είναι να αποφύγεις τις εντάσεις και την γκρίνια απέναντι στο σύντροφό σου. Μπορείς να περάσεις μια όμορφη βραδιά αρκεί να συμβάλεις κι εσύ στη δημιουργία μιας καλής ατμόσφαιρας. Εσύ που ακόμη έχεις τη μοναξιά στη ζωή σου, είναι καιρός να γίνεις λίγο πιο διεκδικητικός.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, θα λάμψει η δυναμικότητά σου και θα μπορέσεις να χειριστείς έκτακτες καταστάσεις που θα προκύψουν. Αν υπάρχουν θέματα που χρειάζονται συμφωνίες και υπογραφές, τώρα μπορείς να τα προχωρήσεις και θα δείς πως ακόμα και τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά.


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Check this
Τα 5 μεγαλύτερα hair trends που θα βλέπουμε παντού το 2018!
Κάν'το μόνη σου: Χειροποίητα σκουλαρίκια που θα δώσουν στιλ στο look σου
Τα μυστικά της Emma Roberts: Πως “σώζει” τις ατασθαλίες και τι τρώει η νεαρή ηθοποιός
Holiday blues... and pinks: Οι πιο stylish χρωματικοί συνδυασμοί για να ανανεώσεις το χώρο σου!
Top 10