Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 16/9/2015

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα δεις πολλά πράγματα με αρνητικό μάτι. Μην πάρεις αποφάσεις εν θερμώ, γιατί στο μέλλον θα σου δημιουργήσουν προβλήματα. Πάνω από όλα φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μιλήσεις με δικά σου άτομα για όλα τα θέματα που σε απασχολούν, για να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, διοχέτευσε την ενεργητικότητα και την επιθετικότητα που θα σε διακατέχει την σημερινή ημέρα, στον ερωτικό σου τομέα και πέρασε όμορφα με τον σύντροφο σου μακριά από ανταγωνισμούς. Εάν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, η συμπαράσταση που θα έχεις από τους δικούς σου ανθρώπους θα σε διασκεδάσει και θα σε ηρεμήσει.

Επαγγελματικές
Η ευελιξία και η διπλωματικότητα είναι τα στοιχεία εκείνα που θα σε βοηθήσουν να φέρεις εις πέρας αυτά που σε απασχολούν. Φρόντισε να επεκτείνεις τις γνώσεις σου στο αντικείμενο σου, γιατί οι απαιτήσεις της δουλειάς σου αυξάνονται αισθητά και θα σου χρειαστούν στην πορεία. Στα οικονομικά μπορείς να έχεις άνοδο, αλλά να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, κάποια πράγματα που είχες υπολογίσει ότι μπορούσαν να σου αποδώσουν οικονομικά οφέλη φαίνεται πως τελικά δεν αποδίδουν. Άλλαξε λοιπόν τακτική και φρόντισε να βρεις άλλους τρόπους ώστε να κερδίσεις αυτά που έχεις ανάγκη. Η επικοινωνία με τους γύρω σου θα είναι σε καλά επίπεδα και θα ηρεμήσεις.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου, αν είσαι Ταύρος θα αισθάνεσαι εγκλωβισμένος με αποτέλεσμα να γίνεις λίγο εριστικός απέναντι στον σύντροφο σου. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες και να μην φτάσεις τα πράγματα στα άκρα, αν δεν είσαι βέβαιος για αυτά που θέλεις και αισθάνεσαι. Εάν ανήκεις στους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου, η μέρα είναι καλή για να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσα από έναν νέο κύκλο γνωριμιών.

Επαγγελματικές
Οι συνεργασίες που θα κάνεις σήμερα στον τομέα των επαγγελματικών σου θα αποδειχθούν ιδιαίτερα σημαντικές για την προώθηση των ιδεών σου. Εάν νιώθεις πιεσμένος για κάποιο ζήτημα που δεν έχεις ακόμη τελειώσει, μην διστάσεις να ζητήσεις την βοήθεια των ατόμων που εμπιστεύεσαι. Στα οικονομικά σου υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να τακτοποιήσεις θέματα που πρέπει να γίνουν τώρα.

Δίδυμοι
Τη σημερινή μέρα θα αισθάνεσαι πολύ καλά αγαπητέ Δίδυμε και θα αποφασίσεις να κάνεις πράγματα, τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες. Σου προτείνω να τολμήσεις κάποιες συζητήσεις παρόλο που ξέρεις ότι είναι ψυχοφθόρες, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν.

Αισθηματικές
Φίλε Δίδυμε όσες διαφωνίες και αν έχεις με τον σύντροφο σου, μην ξεχνάς ότι σε συμβουλεύει για το καλό σου. Οι καλές του προθέσεις του αν μη τι άλλο, πρέπει να είναι δεδομένες, γι αυτό σταμάτα να τον αντιμετωπίσεις αρνητικά. Εάν πάλι δεν έχεις κάποιο ταίρι αυτήν την περίοδο, η μέρα είναι καλή για να φροντίσεις το σπίτι σου και να χαλαρώσεις με τους φίλους σου.

Επαγγελματικές
Προσπάθησε σήμερα να βάλεις σε τάξη σημαντικές εκκρεμότητες στην δουλειά σου αλλά πρόσεξε να μην το παρακάνεις και κολλάς σε λεπτομέρειες που το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι να σε αποσυντονίσουν. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έχεις τάσεις να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα απόφυγε να εκνευριστείς με θέματα που δεν έχουν και πολύ μεγάλη σημασία, γιατί στο τέλος θα κάνεις λάθος εκτιμήσεις και δεν θα πετύχεις τους στόχους σου. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ δυναμισμό, αποφασιστικότητα και αυστηρότητα στη κρίση σου, ώστε αυτή στο τέλος να δικαιώσει τις προσπάθειές σου. Διώξε και την παραμικρή ανασφάλεια που μπορεί να έχεις και προχώρα μπροστά.

Αισθηματικές
Φίλε Καρκίνε το αλατοπίπερο της κάθε σχέσης είναι τα παράπονα, γι αυτό μην αντιδράς όταν ο σύντροφος σου σου λέει ότι του λείπεις και ότι δεν αφιερώνεις αρκετό χρόνο μαζί του. Δώσε του να καταλάβει τις έννοιες σου και κάνε ότι μπορείς για να τον ευχαριστήσεις. Οι αδέσμευτοι προσέξτε λίγο παραπάνω, γιατί το πλανητικό σκηνικό σας παραπλανά και μπορεί να βγάλετε λανθασμένα συμπεράσματα για το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου πολλές υποχρεώσεις αλλά και φόρτος εργασίας, θα σε κάνουν να κουραστείς πολύ, αλλά στο τέλος της ημέρας θα σε δικαιώσουν. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο. Οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να δείξεις αρκετή προσοχή.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα οι ιδέες που θα έχεις σήμερα θα είναι πολλές και πολύ ενδιαφέρουσες και θα σου δώσουν λύσεις σε πολλά θέματα, που μέχρι τώρα καθυστερούσαν και σε προβλημάτιζαν. Κινήσου άμεσα και μην ξεφύγεις από τους στόχους σου. Ο δυναμισμός σου προβλέπεται να είναι στα ύψη και θα έχεις πολλή ενέργεια, για να διορθώσεις αρκετά θέματα που σε άγχωναν και καθυστερούσαν την εξέλιξη σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, φρόντισε να δεις τα πράγματα πιο υπεύθυνα και να ασχοληθείς ουσιαστικά μαζί τους. Κάποια παράπονα και γκρίνιες εκ μέρους του συντρόφου σου είναι λογικά, μιας και η απουσία σου το τελευταίο διάστημα είναι έντονη. Εάν ανήκεις στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου, μην αφήνεις την τύχη σου στα χέρια άλλων γιατί στο τέλος θα απογοητευτείς. Εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους τι είναι αυτό που αναζητάς!!!

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου, ρίξε τους τόνους και φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου που θα είναι αρκετός, λόγω κάποιων καθυστερήσεων και αναβολών. Διεκπεραίωσε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο κληρονομικά θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Στα οικονομικά σου παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε σήμερα κοίτα να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει και μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι μεγάλος και θα πάρεις πολύ σημαντικές αποφάσεις, για να καλυτερεύσεις το μέλλον σου. Κοίταξε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και πρόσεξε τη διατροφή σου, για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα στο μέλλον.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, φρόντισε σήμερα να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις που θα παρουσιαστούν στην σχέση σου, για να την κάνεις ακόμα πιο όμορφη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη δεσμό, προσπάθησε να εκδηλωθείς περισσότερο και να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου. Μήπως πρέπει να έρθεις σε επαφή με παλιούς γνωστούς και φίλους;

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα υπάρχει αρκετή ένταση. Μπορείς να τα βγάζεις όλα εις πέρας, με τον καλύτερο τρόπο, αρκεί να είσαι συγκεντρωμένος και να μην τεμπελιάζεις. Κάποια ανησυχία ή σύγχυση που θα νιώσεις θα είναι προσωρινή. Στα οικονομικά, απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ μία περίεργη ημέρα ξεκινάει για εσένα και το πλανητικό σκηνικό θα σε γεμίσει ανασφάλειες σχετικά με την πορεία των οικονομικών σου. Προσπάθησε να είσαι ρεαλιστής, μην κάνεις άσκοπες αγορές και σε καμία περίπτωση μην επιχειρήσεις παράτολμες επενδύσεις, με αβέβαιο αποτέλεσμα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η σκληρή συμπεριφορά που έχεις καμιά φορά απέναντι στον σύντροφο σου, δεν βοηθάει ούτε εσένα να εκφραστείς σωστά, αλλά ούτε και τον ίδιο να σε κατανοήσει, όπως θα ήθελες, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ρήξεις και διαφωνίες μεταξύ σας. Γι αυτό λοιπόν φίλε Ζυγέ φρόντισε να είσαι ήρεμος και χαλαρός όταν εξωτερικεύεσαι, για να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Οι αδέσμευτοι ανοίξτε την ατζέντα σας και τηλεφωνήστε σε γνωστούς και φίλους για να βγείτε και να περάσετε καλά αυτό το βράδυ.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες με συνεργάτες, αρχίζουν και λύνονται με τον καλύτερο τρόπο και πλέον η επικοινωνία μεταξύ σας αποκαθίσταται. Τώρα μπορείς να προωθήσεις τις ιδέες σου και να έχεις την συμπαράσταση τους.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ η σημερινή ημέρα θα φέρει κάποια γεγονότα που θα περιπλέξουν μερικές καταστάσεις. Πρέπει να σκεφτείς με αρκετή ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα και την πονηριά που έχεις και δεν έχεις και να κοιτάς μακριά. Εάν υπερισχύσει η λογική σου, θα βρεις σωτήριες λύσεις.

Αισθηματικές
Φίλε Σκορπιέ όλα τα προβλήματα επικοινωνίας που υπάρχουν ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφο σου, μπορούν να λυθούν αν αποφασίσεις να μιλήσεις ανοιχτά μαζί του, για όλα όσα σε απασχολούν. Αν παραμένεις κρυψίνους, τότε οι εξελίξεις θα σε δυσκολέψουν περισσότερο. Οι ελεύθεροι του ζωδίου φροντίστε να ασχοληθείτε με κάποιο χόμπι ή δραστηριότητα που θα διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σας.

Επαγγελματικές
Φρόντισε σήμερα φίλε Σκορπιέ να είσαι σε καλή ψυχολογική κατάσταση μέσα από δημιουργικές και ευχάριστες ασχολίες στον επαγγελματικό σου τομέα αλλά και περισσότερο ευέλικτος στα προβληματικά θέματα που θα σου παρουσιαστούν. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και έχουν μια ισορροπία. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη κάποιες συναντήσεις σήμερα θα σου φέρουν μεγάλη ικανοποίηση. Μπορείς να μιλήσεις και να πεις κάποια πράγματα έτσι όπως είναι, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα, ώστε να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που σε αγχώνουν από το παρελθόν. Η επικοινωνία που θα έχεις με τον περίγυρό σου θα είναι σε πολύ καλό βαθμό.

Αισθηματικές
Φίλε Τοξότη εάν αισθάνεσαι ότι στην σχέση σου κάποια πράγματα δεν προχωρούν όπως θα ήθελες, φρόντισε να μιλήσεις ουσιαστικά με τον σύντροφο σου και να βρεις τις πιο σωστές λύσεις και για τους δύο. Με το να παραδίδεις τα όπλα, δεν θα καταφέρεις τίποτα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, πάψτε να τρώγεστε με τα ρούχα σας και απολαύστε την ελευθερία σας!

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου έχεις πολύ άγχος. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Με το να τρελαίνεσαι το μόνο που βγάζεις είναι να χαλάς την διάθεση σου και εν τέλει να μην κάνεις την δουλειά σου όπως θα έπρεπε. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις της τελευταίας περιόδου σε έχουν αποσυντονίσει και σε εκνευρίζουν αφάνταστα. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό αυτήν την Τετάρτη και να μην τα βάζεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Έχεις πολλές δυνατότητες και το έχεις αποδείξει. Μην αφήσεις τις όποιες συγκυρίες προκύψουν να σε καταβάλλουν ψυχικά και μείνε συγκεντρωμένος στους στόχους σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, η συμπαράσταση που θα έχεις σήμερα από τον σύντροφο σου θα σε ηρεμήσει και θα σε κάνει να έρθεις κοντά του. Η ρομαντική διάθεση θα είναι αυτή που θα φτιάξει την διάθεση και των δύο και θα σας προσφέρει ένα πολύ όμορφο βράδυ. Εάν πάλι η συντροφιά σου είναι η μοναξιά, κάνε κάτι για να την αποχωριστείς και μην περιμένεις το άλλο σου μισό με σταυρωμένα τα χέρια.

Επαγγελματικές
Φίλε Αιγόκερε ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις στην εργασία σου. Μην ανακοινώσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον, σε άτομα που δεν πρέπει, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και μπορεί να πέσεις εύκολα θύμα εκμετάλλευσης. Στα οικονομικά φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο και τακτοποίησε εκκρεμότητες που έχεις, ειδικότερα με θέματα νόμου.

Υδροχόος
Σήμερα αγαπητέ Υδροχόε, θα πρέπει να έχεις μελετήσει όλες τις κινήσεις σου, γιατί τα πράγματα δεν θα έρχονται στρωτά και όπως θα τα ήθελες. Μην εκνευριστείς με ενδεχόμενες καθυστερήσεις κι αναβολές, γιατί είναι τελείως προσωρινές. Κάτσε και σκέψου πως πρέπει να πράξεις. Δες τα πράγματα ρεαλιστικά και μην αφήσεις τους συναισθηματισμούς να σε αποσυντονίσουν από τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές
Ο φόρτος που θα έχεις σήμερα στην δουλειά σου θα σε κάνει να αναζητήσεις στιγμές ψυχικής ισορροπίας και αρμονίας παρέα με τον σύντροφο σου, ο οποίος με την σειρά του θα σε χαλαρώσει και θα σου φτιάξει την διάθεση με την συμπαράσταση του. Οι ελεύθεροι Υδροχόοι, αναζητήστε την παρέα φιλικών σας προσώπων για να ανανεωθείτε.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να προσέχεις στις συνεργασίες σου ή τα καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα με λιγότερο συναισθηματισμό και περισσότερη λογική, για να είσαι όσο πιο αντικειμενικός και ταυτόχρονα αποτελεσματικός γίνεται. Τα οικονομικά σου μπορούν να αυξηθούν αν κάνεις κάποια σχετική οικονομία.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, μίλησε σήμερα με άτομα που τα εκτιμάς και ξέρεις ότι η συμβουλή που θα σου δώσουν θα σου φανεί πολύ χρήσιμη σε προβλήματα που μπορεί να έχεις. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δεις κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά και όχι με συναισθηματικότητα, γιατί έτσι μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ιχθείς, σήμερα θα σου δοθούν ευκαιρίες να λύσεις παρεξηγήσεις, αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την σχέση σου και έχουν δημιουργήσει αρνητικό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφο σου. Αν δεν έχεις ταίρι μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, να περάσουν χωρίς να κάνεις κάτι.

Επαγγελματικές
Οι προοπτικές που έχεις στην δουλειά σου θα είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να έχεις την άνοδο που θέλεις, αλλά που πρώτα πρέπει να έχεις ελέγξει πολύ καλά την αποδοτικότητα τους και εάν μπορείς να τις ακολουθήσεις. Στα οικονομικά δεν θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο. Έρχονται και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν.

Read More

And More