Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 22/11/2015

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Σήμερα μην πιέζεσαι και μη φορτώνεσαι περισσότερες ευθύνες χωρίς να έχεις τακτοποιήσει προηγουμένως τις υπάρχουσες εκκρεμότητές σου. Βάλε κάποιο εύλογο πρόγραμμα και μη σε πιάνουν οι φόβοι σου ότι δεν θα προλάβεις κάτι. Έχεις πολλές δυνατότητες και τα ταλέντα σου θα σε οδηγήσουν κατευθείαν προς την επιτυχία.

Αισθηματικές
Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη θα φτιάξει το σημερινό βράδυ την διάθεση σου και θα θέλεις να κάνεις πολλές συζητήσεις με το σύντροφο σου, για να διώξεις μακριά καταστάσεις που σε στεναχωρούν στην σχέση σου. Εσύ που ψάχνεις ακόμη το άλλο σου μισό με την τόσο καλή επικοινωνία που θα έχεις αυτή την περίοδο, θα κατακτήσεις αυτό που θέλεις.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές. Θέλεις να κάνεις καινούργια σχέδια, ενώ κάποιες καινούργιες συνεργασίες που έχεις κάνει θα μπορέσουν να φέρουν εις πέρας τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν. Να ξέρεις ότι η περίοδος είναι ευνοϊκή για οικονομικές συμφωνίες και υπογραφή συμβολαίων.

/

Ταύρος
Σήμερα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή στις σχέσεις που αφορούν με ανθρώπους που συμβιώνεις ή εξαρτώνται από εσένα. Η ημέρα δεν θα είναι τόσο ευχάριστη, αλλά είναι σημαντικό να κάνεις υπομονή και να μάθεις να λες επιτέλους «όχι» στα βάρη που αναλαμβάνεις από ενθουσιασμό. Επίσης ίσως καταλάβεις το ανώφελο της προσφοράς σου ή κάποιας θυσίας σου. Προσπάθησε να αλλάξεις μερικά πράγματα, ώστε να είναι η καθημερινότητα σου πιο ήρεμη και εποικοδομητική.

Αισθηματικές
Σήμερα θα έχεις πολύ γοητεία και ρομαντισμό που θα καταπλήξουν τους πάντες. Θα έρθεις πιο κοντά με το σύντροφο σου και θα περάσεις πολύ καλά μαζί του. Αν δεν έχεις ακόμη σύντροφο μην απελπίζεσαι, γιατί με την κοινωνικότητα που έχεις είναι σίγουρο ότι θα προκύψει και η γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές
Σήμερα θα θέλεις να λύσεις κάποια θέματα στην δουλειά σου που είναι προβληματικά. Θα σου κάνουν προτάσεις που δεν πρέπει να τις προσπεράσεις. Στα οικονομικά σου μερικά θέματα που καθυστερούν μέχρι τώρα, αρχίζουν και προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

Δίδυμοι
Πρέπει να έχεις ψυχραιμία αυτή την περίοδο για να αντιμετωπίσεις οικογενειακές και φιλικές καταστάσεις, που μπορεί να είναι προβληματικές αυτό το διάστημα. Κοίτα να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου και θα πετύχεις την αναγνώριση που θέλεις. Άλλαξε πολλές από τις πεποιθήσεις σου και κάνε τα απαραίτητα βήματα, προκειμένου να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει εδώ και πολύ καιρό.

Αισθηματικές
Σήμερα θα μπορείς να κάνεις πάρα πολλά για την σχέση σου για να γίνει τέλεια, αλλά και να δώσεις και όλα αυτά που μπορεί να λείπουν από το σύντροφο σου. Αν ακόμη είσαι μόνος σου στη ζωή, το σημερινό απόγευμα η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη θα φέρει στο δρόμο σου ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Επαγγελματικές
Δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα στην δουλειά σου, αρκεί να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα για να λύσεις κάποια θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου, ενώ οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι πολύ πρωτότυπες για την επιτυχία.

Καρκίνος
Πολλές υποχρεώσεις παρουσιάζονται και εσύ δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις εύκολα σε όλα. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, γιατί αλλιώς δεν θα αποφύγεις το άγχος και τις επιπόλαιες κινήσεις. Άλλωστε μπορείς και πετυχαίνεις αυτό που θέλεις κι έχεις μεγάλες δόσεις δυναμικότητας. Είσαι ένα βήμα πιο κοντά για να πετύχεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές
Σήμερα φρόντισε να αποφορτιστείς από το άγχος που μπορεί να έχεις από άλλες δραστηριότητες και μετά να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφο σου. Αν δεν μπορεί να γίνει αυτό, τότε άφησε τες για άλλη μέρα. Εσύ που ζεις ακόμη στη σκιά της μοναξιάς σου, αυτή την περίοδο θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να κάνεις καινούργια γνωριμία.

Επαγγελματικές
Θα έχεις πολύ όρεξη σήμερα στην δουλειά σου για να κάνεις αλλαγές, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Στον οικονομικό τομέα θα μπεις σε διαδικασία να βρεις τρόπους, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Λέων
Μην αφήσεις καταστάσεις του παρελθόντος να σε βάζουν σε σκέψεις. Μπορείς να τα συζητήσεις με δικά σου άτομα και να τα βγάλεις από μέσα μια και καλή. Σε επαγγελματικό επίπεδο έχεις πάρα πολλές δυνατότητες και πρέπει να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Θα σου παρουσιαστούν πολύ καλές ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, γιατί θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο της καθημερινότητας.

Αισθηματικές
Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη θα αυξήσει την επικοινωνία με τον σύντροφο σου και θα θέλεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα στην σχέση, που μπορεί να μην σου αρέσουν. Εσύ που ακόμη είσαι αδέσμευτος μην αφήνεσαι, γιατί βρίσκεσαι σε περίοδο που όλα μπορούν να συμβούν.

Επαγγελματικές
Υπάρχουν πολλά θέματα που σε απασχολούν και θέλεις να τα λύσεις. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες και να υπογράψεις συμβόλαια, που αφορούν το μέλλον της δουλειάς σου. Την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Καλό θα είναι στον οικονομικό σου τομέα να προσέχεις σε οποιαδήποτε κίνηση θέλεις να κάνεις.

Παρθένος
Σήμερα για να προχωρήσεις δυναμικά και να πετύχεις αυτά που θέλεις, πρέπει να διατηρήσεις την σταθερότητά σου, να προσδιορίσεις τη θέση σου σε σχέση με τους άλλους, αποφεύγοντας τις υπερβολικές κινήσεις, να ξεκουραστείς και να αποφορτίσεις το νευρικό σου σύστημα. Έτσι θα μπορέσεις να καταφέρεις όλα αυτά που θέλεις, με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές
Με τον Ήλιο σήμερα να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Τοξότη και να σε ευνοεί, θα δεις πολλές καταστάσεις στην σχέση σου να αλλάζουν προς το καλύτερο. Και αν συνεχίζει να σε ακολουθεί η μοναξιά αυτή την περίοδο, αυτή η κατάσταση θα αλλάξει γιατί θα κάνεις μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στην δουλειά σου και θα δεις ότι πολλοί από τους στόχους που έχεις βάλει, θα αρχίσουν να υλοποιούνται. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες.

Ζυγός
Ξεκινάει μια ημέρα πολύ εποικοδομητική για εσένα σε ότι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με κάποιες εκκρεμότητες που έχεις με άτομα της οικογένειας. Περιόρισε το άγχος και την ένταση που έχεις, για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μία σειρά. Κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις στον χώρο του σπιτιού σου μπορείς να τις ξεκινήσεις αμέσως.

Αισθηματικές
Με τον Ήλιο σήμερα να κάνει την είσοδο του στον Τοξότη και να σε ευνοεί τόλμησε να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές στην σχέση σου ώστε να είσαι και εσύ καλά αλλά και ο σύντροφος σου. Εσύ που ακόμη είσαι αδέσμευτος ξαφνικά θα δεχτείς προτάσεις που θα σε κάνουν να χαρείς πάρα πολύ.

Επαγγελματικές
Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να κάνεις καλύτερες τις συνθήκες της δουλειάς σου και να νιώσεις καλύτερα. Θα ήταν προτιμότερο να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις. Στον οικονομικό σου τομέα πρέπει να προσέχεις στις κινήσεις που κάνεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες αυτή την περίοδο.

Σκορπιός
Σήμερα θα κινείσαι δυναμικά, χωρίς να ξεχνάς και τους στόχους που έχεις βάλει. Αυτή την περίοδο διαισθάνεσαι κάποια προβλήματα που μπορεί να προκύψουν και τα προλαβαίνεις και δίνεις τις καλύτερες λύσεις. Η δημιουργικότητά σου θα είναι στα ύψη της και θα καταφέρεις να δρομολογήσεις σωστά πολλά από τα σχέδια σου.

Αισθηματικές
Σήμερα θα καταπλήξεις το σύντροφο σου με τον ερωτισμό σου και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Η καλή σου διάθεση και η καλή επικοινωνία, θα σε κάνουν να έρθεις περισσότερο κοντά στο σύντροφο σου. Εσύ που ανήκεις στην αδέσμευτη κατηγορία του ζωδίου σου φρόντισε να ετοιμαστείς, γιατί αυτή την περίοδο θα βρεις το σύντροφο που ψάχνεις.

Επαγγελματικές
Μπορείς να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να σταματούν την πορεία της δουλειάς σου. Θα έχεις πολύ δυναμισμό και πολλές ιδέες για καλύτερο μέλλον στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να είσαι σε θέση να μπορείς να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

Τοξότης
Ο συναισθηματισμός, η φαντασία και η διαίσθησή σου, βρίσκονται σε ψηλά επίπεδα αυτή την ημέρα. Πράγματα και πρόσωπα που ήταν κάποτε αδιάφορα για σένα, τώρα θα αποκτήσουν σημασία και ενδιαφέρον. Η επιθυμία σου για κάθε είδους διασκέδαση θα είναι κάπως έντονη το σημερινό βράδυ και θα σε κάνει να παραμελείς εσκεμμένα τις καθημερινές σου υποχρεώσεις.

Αισθηματικές
Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σου θα σε προικίσει με πολύ ερωτισμό και θα θέλεις να περνάς καλά στην σχέση σου. Ο σύντροφος σου είναι έτοιμος να ακούσει τις προτάσεις σου και να τις αποδεχτεί. Μην φοβηθείς να του τις κάνεις γιατί εσύ θα χάσεις! Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, δεν νομίζω αυτή την ευνοϊκή περίοδο να κάτσεις να σκάσεις… γιατί πίστεψε με θα έχεις απίστευτες εξελίξεις.

Επαγγελματικές
Έχεις μεγάλη δυναμικότητα και η ευστροφία σου θα προλάβει πολλές άσχημες καταστάσεις πριν γίνουν. Συζητήσεις για το μέλλον της δουλειάς σου μπορείς να τις κάνεις. Καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

Αιγόκερως
Κάποια σχέδια που έχεις μπορεί να μην γίνονται έτσι όπως τα θέλεις, αλλά μην το βάζεις κάτω. Μπορείς πάντα και τα φέρνεις εις πέρας μια χαρά. Σε αναταραχές και εντάσεις που μπορεί να προκύψουν, καλό θα ήταν να κρατήσεις μια ουδέτερη στάση. Με πολύ χαμηλούς τόνους και με πολύ μεγάλη επιμονή, μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές
Σήμερα μπορείς να πεις ξεκάθαρα τις απόψεις σου στο σύντροφο σου για κάποια πράγματα που θέλεις να πραγματοποιηθούν στην σχέση σου, ώστε να περνάτε καλύτερα και οι δύο. Αν ακόμη δεν έχεις βρει σύντροφο φρόντισε να περνάς καλά, να μην αγχώνεσαι και θα έρθει και η καινούργια γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές
Είναι σε αρκετά καλά επίπεδα η δουλειά σου, αλλά καλύτερα θα ήταν να μην κάνεις καμία αλλαγή και μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ από έξοδα πάρα πολλά. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση σε σχέση με αγορές και περιττά έξοδα.

Υδροχόος
Η διάθεση και οι συναισθηματικές σου επιθυμίες γίνονται απόλυτη προτεραιότητα στην ιεραρχία των υποχρεώσεων αυτήν την Κυριακή. Ίσως το ενδιαφέρον σου να είναι περισσότερο στραμμένο στο να εκπληρώσεις κάποια σχέδια ή να θέσεις τις βάσεις για την επιτυχία κάποιων παλαιότερων στόχων.

Αισθηματικές
Σήμερα ευνοείσαι να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα, που μπορεί να σε προβληματίζουν στην σχέση σου. Εσύ που είσαι ακόμη ελεύθερος σε βεβαιώνω ότι αυτή την περίοδο, θα έρθουν τα καλύτερα για εσένα.

Επαγγελματικές
Μπορείς να βάλεις ένα προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν το παρελθόν των επαγγελματικών σου. Στα οικονομικά σου θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να αποφύγεις να υπογράψεις συμβόλαια.

Ιχθείς
Σήμερα πρέπει ότι κάνεις να το υπολογίζεις πολύ καλά γιατί προβλέπεται να γίνουν κάποια λάθη. Μπορείς να αλλάξεις κάποια πράγματα αλλά όχι με βιασύνη. Η διάθεσή σου μάλιστα θα είναι αρκετά καλή για να μπορέσεις να δρομολογήσεις τις όποιες εκκρεμότητες έχεις, αποφασιστικά και σίγουρα.

Αισθηματικές
Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη θα σου στρώσει έτσι σήμερα τις καταστάσεις, ώστε να κάνεις την σχέση σου ιδανική φίλε Ιχθύ. Αν ακόμη δεν έχεις σύντροφο, το πλανητικό σκηνικό θα σε ευνοήσει για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές
Τα έχεις φέρει σε καλή σειρά τα πράγματα στην δουλειά σου, αλλά χρειάζεται ακόμη να κάνεις κάποιες κινήσεις για να σταθεροποιήσεις καταστάσεις. Απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα που αφορούν τα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

Read More

And More