Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 23/3/2016

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
Σήμερα πραγματοποιείται η Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό και θα αναπτερωθούν οι ελπίδες σου αγαπητέ Κριέ και θα δεις, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σου τομέα τα όνειρα σου να πραγματώνονται. Κάποιο άτομο με μεγάλη ισχύ θα σε βοηθήσει να φτάσεις εκεί που θέλεις, μιας και στο παρελθόν το είχες βοηθήσει και εσύ σε στιγμή που το είχε ανάγκη.

Αισθηματικές
Η ερωτική σου σχέση σήμερα θα τονωθεί και θα αποκτήσει μεγαλύτερη ουσία και περιεχόμενο, ως συνέπεια να περάσεις ένα πολύ παθιασμένο βράδυ με τον σύντροφο σου. Όσο και για εσένα αδέσμευτε Κριέ, κάτι δυνατό έρχεται να σου κουνήσει τα ήρεμα νερά της καθημερινότητας σου και να σε αποπλανήσει στην αγκαλιά του!!!

Επαγγελματικές
Σήμερα θα επικρατεί ιδιαίτερα θετικό κλίμα στην δουλειά σου, που θα σε ευνοήσει για νέα ξεκινήματα, συνεργασίες και επενδύσεις γενικότερα. Οι σχέσεις με τους ανωτέρους σου χαίρουν μεγάλες στιγμές… και οι πρωτοποριακές σου ιδέες πλέον εκλαμβάνονται ως κερδοφόρες και όχι ως παράτολμες.

/

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε μη βγεις σήμερα από τον προγραμματισμό που έχεις για να πετύχεις τους στόχους σου. Δικά σου άτομα θα ζητήσουν πολλά από σένα, γι αυτό πρέπει να διαχωρίσεις μερικές καταστάσεις. Οι εξελίξεις που θα έχεις θα είναι θετικές, ειδικά σε θέματα που αφορούν κάποια τολμηρά σου σχέδια και οι κόποι σου θα ανταμειφθούν αναλόγως.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου, αν είσαι Ταύρος δέχεσαι γεγονότα από ανασφάλεια και αδυναμία, συναισθήματα που πρέπει να αλλάξεις το γρηγορότερο, ακόμη κι αν φοβάσαι να μείνεις μόνος σου γιατί στο τέλος θα τα βάλεις με τον εαυτό σου και αυτό θα είναι περισσότερο επίπονο. Εσύ που κάνεις παρέα με την μοναξιά, κάτι καλό έρχεται τώρα στην ζωή σου που θα έχει τα θεμέλια να εξελιχθεί σε μόνιμο δεσμό.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου μέτρησε μερικά πράγματα, γιατί μπορεί να κάνεις λάθος κινήσεις με τους συνεργάτες σου και να μην το αντιληφθείς, με αποτέλεσμα να τους πληγώσεις άθελα σου. Σήμερα προσπάθησε να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή που μπορεί να είναι σημαντική για εσένα, γιατί η Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού είναι παραπλανητική.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε κάποιες καθυστερήσεις και ανατροπές που θα συμβούν σήμερα στην ζωή σου και θα σε αγχώσουν, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κάνεις πράγματα που δεν θέλεις. Κράτησε λίγο αποστάσεις από τα τεκταινόμενα και μείνε μόνος σου ώστε να μελετήσεις καλύτερα τις κινήσεις σου. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, προτίμησε την σιωπή – στο σημείο βέβαια που δεν σε προσβάλει.

Αισθηματικές
Φίλε Δίδυμε απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου από άλλα θέματα που σε απασχολούν και φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Αν δεν έχεις ακόμη δεσμό μην το πολυσκέφτεσαι… Κινήσου ανάλογα και δεν θα αργήσεις να κάνεις και την καινούργια γνωριμία που ψάχνεις και που θα σε κάνει ξανά να ονειρεύεσαι.

Επαγγελματικές
Επειδή το άγχος θα είναι μεγάλο λόγω κάποιων απρόσμενων καταστάσεων που θα προκαλέσει η σημερινή Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό και που θα λάβουν χώρα στο χώρο της δουλειάς σου, προτίμησε να ακολουθήσεις δοκιμασμένες μεθόδους συμπεριφοράς που ήδη γνωρίζεις ότι θα σου φέρουν καλά αποτελέσματα. Έχεις κάποια στασιμότητα στα οικονομικά σου, αλλά φρόντισε να μην αγχώνεσαι γιατί με τις κινήσεις που θα κάνεις θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε οι ανατρεπτικές καταστάσεις που θα λάβουν χώρα σήμερα λόγω των επιρροών που σου στέλνει η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού- τόσο στις επαγγελματικές υποθέσεις σου όσο και στα οικογενειακά θέματα – θα σου προκαλέσουν εκνευρισμό και θα σε εξαντλήσουν. Αν μπορέσεις να ελέγξεις το νευρικό σου σύστημα, θα βρεις τις λύσεις και με πολλή προσπάθεια θα επαναφέρεις την τάξη. Έχεις τη δυνατότητα να βάλεις τα πράγματα στη σειρά τους.

Αισθηματικές
Φίλε Καρκίνε πρόσεχε τι κάνεις και τι λες σήμερα στα αισθηματικά σου.. γιατί δεν αργεί να έρθει η κακιά ώρα του καβγά που θα σε κάνει πυρ και μανία με τον σύντροφο σου. Μείωσε τους τόνους σου και αν χρειαστεί μείνε μακριά και από το σπίτι σου!!! Αν αυτό τον καιρό κάνεις παρέα μόνο με την μοναξιά, χαλάρωσε, απόλαυσε το και διασκέδασε το με φιλικά σου πρόσωπα που περνάς τέλεια!!! Άλλωστε είναι η μόνη επιλογή που έχεις.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να τελειώνεις με κάποια θέματα που έχουν μείνει στην μέση. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Έχεις πάρα πολλές οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις, για αυτό καλό θα είναι να προγραμματιστείς περισσότερο.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα καθυστερήσεις και αναβολές θα σε εκνευρίσουν την σημερινή ημέρα λόγω της Έκλειψης Σελήνης που πραγματοποιείται στον Ζυγό. Οι βάσεις που έχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου είναι πολύ καλές, γι αυτό μην αλλάξεις πορεία αν έρθουν κάποια προβλήματα. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και η επιτυχία είναι δική σου. Η ημέρα θα είναι έντονη σε σχέση με διάφορες δραστηριότητες που έχεις. Καλό θα είναι να αποφύγεις να πάρεις αποφάσεις, για σημαντικά θέματα στη ζωής σου.

Αισθηματικές
Προσπάθησε φίλε Λέοντα να κατανοήσεις κάποιες καταστάσεις σε κάποια προβλήματα που μπορεί να περνάει το ταίρι σου, βοήθησέ το να τα λύσει και μετά θα δεις ότι το κλίμα μεταξύ σας θα είναι ήρεμο και γαλήνιο. Εσύ που ακόμη δεν έχεις σχέση, μην σε τρομάζει η στασιμότητα των ημερών, αλλά αναρωτήσου τι κινήσεις πρέπει να κάνεις για να βγεις το γρηγορότερο από τον λήθαργο της μοναξιάς σου.

Επαγγελματικές
Σήμερα στην δουλειά σου θα τα πας αρκετά καλά, αλλά απόφυγε από τον εκνευρισμό που θα έχεις, να έρθεις σε αντιπαλότητες με τους συνεργάτες σου. Θέλεις να αυξήσεις τα οικονομικά σου και κάνεις τα πάντα για να έχεις περισσότερα έσοδα. Μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση σήμερα.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε ορισμένα πράγματα στην καθημερινότητα σου δεν τα βλέπεις στις πραγματικές τους διαστάσεις με αποτέλεσμα να οδηγείσαι σε λανθασμένα συμπεράσματα και επιπόλαιες κινήσεις. Αυτήν την δύσκολη ημέρα με την Έκλειψη Σελήνης να λαμβάνει χώρα στο ζώδιο του Ζυγού, χρησιμοποίησε περισσότερο την λογική παρά το συναίσθημα σου για να κάνεις τις σωστές εκτιμήσεις και να προστατεύσεις τον εαυτό σου.

Αισθηματικές
Φίλε Παρθένε, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και γίνεσαι απόμακρος στην σχέση σου, γιατί ο σύντροφος σου θα το παρεξηγήσει και από το πουθενά μπορεί να δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι Παρθένοι ακολουθήστε έναν πιο τολμηρό δρόμο για να φτιάξετε την αισθηματική σας ζωή και με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων θα έχετε πολλές πιθανότητες για να το πετύχετε.

Επαγγελματικές
Θα πρέπει φίλε Παρθένε να δεις πολλές καταστάσεις στην δουλειά σου με πολύ ψυχραιμία. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, γιατί η σημερινή Έκλειψη Σελήνης δεν σε ευνοεί και είναι επικίνδυνη. Δούλεψε με πρόγραμμα και προτίμησε, λόγω της ευαίσθητης ψυχοσύνθεσης σου, να είσαι μόνος σου και να μην έρθεις σε επαφή με τους συναδέλφους σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδά σου. Γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες. Πρέπει να ανασκουμπωθείς για να μπορέσεις να βγάλεις πολλά θέματα εις πέρας. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό που θα σου προκαλέσει η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σου. Μπορεί να μην έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς για κινήσεις που κάνεις σε διάφορους τομείς, αλλά να ξέρεις ότι πολύ γρήγορα θα πάρεις αυτά που θέλεις, τόσο ηθικά όσο και υλικά. Σχέδια και αλλαγές που θέλεις να κάνεις, καλό θα είναι να τα αφήσεις για αργότερα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, θα έχεις κάποιες ιδέες που θα είναι πολύ καλές για να κάνεις την σχέση σου καλύτερη και θα δώσεις και πολύ μεγάλη χαρά και στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι σπουδαίο στην ζωή σου, με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων και να σε ευνοεί, μπορείς να σαγηνεύσεις όποιον θέλεις. Μην αφήσεις τις ευκαιρίες σου να πάνε χαμένες!

Επαγγελματικές
Αγαπημένε Ζυγέ η ένταση και ο μεγάλος φόρτος που έχεις στα επαγγελματικά σου μπορούν να μειωθούν αν οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου και δεν είσαι αφηρημένος. Καθυστερήσεις στα οικονομικά σου μπορεί να σε εκνευρίσουν και να αλλάξουν την πορεία που έχεις βάλει. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά οικονομικά ρίσκα.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ είσαι σε περίοδο που θα ανταμειφθείς και θα αναγνωριστείς για ότι έχεις κάνει σε διάφορους τομείς. Η ημέρα είναι αρκετά καλή και η Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού δεν θα σε επηρεάσει αρνητικά. Για να μπορέσεις όμως να προχωρήσεις πρέπει πρώτα να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και μπορεί να αποτελούν πρόβλημα αυτή την στιγμή για την πορεία σου.

Αισθηματικές
Μετά από έναν δυνατό καβγά, έρχεται η συμφιλίωση που ξαναζωντανεύει όλα τα θετικά συναισθήματα της σχέσης. Αυτό θα γίνει σήμερα και στην δική σου σχέση φίλε Σκορπιέ. Ένας καβγάς που γρήγορα θα ξεπεραστεί και θα σας φέρει πιο κοντά. Και εσένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά μπορείς και έχεις όλα τα φόντα να κάνεις την καλύτερη γνωριμία αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά!!!

Επαγγελματικές
Σήμερα μπορείς να διευθετήσεις εκκρεμότητες που έχεις στην δουλειά σου και είναι σε στασιμότητα και σε αγχώνουν αρκετά. Καινούργιες συνεργασίες ή αλλαγές ευνοούνται. Στα οικονομικά θα έχεις τάσεις για να ξοδεύεις χρήματα άσκοπα. Καλό θα είναι να περάσεις ουδέτερα, για να μην βγεις εκτός προγραμματισμού.

Τοξότης
Σήμερα αγαπητέ Τοξότη απαιτείται τεράστια προσοχή σε ότι κάνεις, λόγω της Έκλειψης Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και που μας επηρεάζει όλους, ανεξαιρέτως. Κάποιες στιγμές θα νιώθεις ότι πνίγεσαι και δεν μπορείς να ξεσπάσεις. Να θυμάσαι να μην δίνεις σημασία σε ότι ακούς. Με την δυναμικότητα που έχεις, θα καταφέρεις πράγματα που στον παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Θα δεχτείς την υποστήριξη δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, θα υπάρχει σταθερότητα και θα έχεις τον χρόνο να αξιολογήσεις καλύτερα τον εαυτό σου και τον σύντροφο σου σχετικά με αυτά που σου προσφέρει σε συναισθηματικό επίπεδο. Μπορείς τώρα να εμβαθύνεις περισσότερο στην σχέση σου και να πεις ανομολόγητες σκέψεις σου. Το ίδιο ισχύει και εάν είσαι ελεύθερος και διεκδικείς κάποιο πρόσωπο. Οι εξομολογήσεις κάθε είδους ευνοούνται και σου ανοίγουν τον δρόμο της κατάκτησης… ότι κι αν συνεπάγεται αυτό.

Επαγγελματικές
Πολλές συζητήσεις και διάφορα μπερδέματα θα είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρας στον επαγγελματικό σου χώρο. Φρόντισε να κρατήσεις ουδέτερη στάση και μην αφήνεις την παρόρμηση σου να σε οδηγήσει. Οικονομικά θα έχεις κάποιο ευχάριστο μήνυμα από άτομο που σου οφείλει.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε η εξέλιξη σου σήμερα προδιαγράφεται θετική και ανοδική. Θα πρέπει όμως από την πλευρά σου να επιδείξεις αποφασιστικότητα και θάρρος στην λήψη αποφάσεων. Να θυμάσαι τα καλά δεν έρχονται αν δεν είσαι και εσύ διατεθειμένος να τα διεκδικήσεις. Με ζήλο και αυτοπεποίθηση κινήσου έχοντας για σύμμαχο σου τις ικανότητες σου και θα αποκτήσεις όλα όσα σου αναλογούν.

Αισθηματικές
Μουρμούρα, απαιτήσεις και αδικαιολόγητες φοβίες σήμερα θα ρίξουν «μελάνι» στην ερωτική σου σχέση και θα κάνουν και εσένα και το ταίρι σου να δείτε μαύρα όλα τα φλέγοντα ζητήματα που σας προβληματίζουν, λόγω των επιρροών που σου στέλνει η σημερινή Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού. Εσύ που παραμένεις ελεύθερος πρέπει να σκεφτείς ένα πράγμα για σήμερα – αν δεν διαγράψεις για τα καλά το αισθηματικό παρελθόν από μέσα σου, θα σου είναι δύσκολο να κάνεις ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα.

Επαγγελματικές
Οι απότομες αλλαγές σήμερα στα επαγγελματικά σου και σε παγιωμένες καταστάσεις που σε έχουν κουράσει θα δώσουν άλλον αέρα και άλλη χροιά στο ρουτινιάρικο τοπίο της δουλειάς σου. Αντιμετώπισε τα πράγματα που έρχονται με έξυπνο και διπλωματικό τρόπο. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε θέλεις να κάνεις πολλές αλλαγές και να φτιάξεις κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν. Για να το επιτύχεις πρέπει να βάλεις ένα πρόγραμμα και μην τα πιάνεις όλα μαζί. Η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη και κανένας δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Μόνο φρόντισε να τα κάνεις όλα με κάποιο μέτρο γιατί η επιρροή της Έκλειψης Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού σε επηρεάζει άμεσα και σε αποσυντονίζει.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή φίλε Υδροχόε μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερη από ότι είναι αρκεί να κουνήσεις και εσύ λίγο το δαχτυλάκι σου και να μην επαναπαύεσαι σε όσα έχεις κάνει μέχρι τώρα. Η αγάπη θέλει συντήρηση και πρέπει συνεχώς να είσαι σε επιφυλακή, μην το ξεχνάς!!! Εσύ που είσαι αδέσμευτος να περιμένεις μία εκδήλωση ενδιαφέροντος από ένα φιλικό σου πρόσωπο. Αν δεν είσαι βέβαιος ότι νιώθεις το ίδιο, μην προχωρήσεις μαζί του.

Επαγγελματικές
Οι αντιξοότητες που υπήρχαν στα επαγγελματικά σου σήμερα αρχίζουν και αντιπαρέρχονται και οι κόποι και οι προσπάθειες σου τώρα ανταμείβονται. Απόφυγε όμως να συνεργαστείς και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να πας ακόμη καλύτερα αν είσαι φειδωλός στις κινήσεις σου.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ την σημερινή ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού καλό θα είναι να είσαι συντηρητικός. Ο συμβατικός τρόπος δράσης είναι ο ασφαλέστερος και ο πιο ενδεδειγμένος για εσένα σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου. Επιπλέον θα πρέπει οι σκέψεις σου να χαρακτηρίζονται από ευαισθησία και ταπεινότητα και θα πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολές στην συμπεριφορά σου, όπως και στις προσδοκίες σου.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου θα τα πας μια χαρά αν είσαι ένας δεσμευμένος Ιχθείς. Δίνεις στο ταίρι σου αυτά που του λείπουν, ενώ μπορείς και περνάς τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχουν υπάρξει μεταξύ σας. Εσύ που κάνεις παρέα μόνιμα με την μοναξιά σου, πρέπει να δεις τα πράγματα διαφορετικά και να συνειδητοποιήσεις ότι πρέπει να καταβάλλεις προσπάθειες για να βρεις κάποιον σύντροφο. Κουνήσου!!!

Επαγγελματικές
Μπορείς φίλε Ιχθύ να πας πάρα πολύ καλά στην δουλειά σου, αν δεν κινηθείς παρορμητικά. Φρόντισε σε συζητήσεις που θα κάνεις με συνεργάτες σου να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και η καταναλωτική σου μανία δυσχεραίνει την κατάσταση.

Read More

And More