Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 27/5/2016

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ αν σκοπεύεις σήμερα να προχωρήσεις σε κάποια επένδυση ή να κάνεις ένα τολμηρό εγχείρημα, εξέτασε κάθε λεπτομέρεια που το αφορά, αλλιώς θα χάσεις και αυτά που έχεις. Κατά τα άλλα μην ανοίξεις συζητήσεις, οι οποίες δεν είσαι σίγουρος που θα καταλήξουν.

Αισθηματικές
Φίλε Κριέ μερικά πράγματα που σε κούραζαν στην σχέση σου μέχρι τώρα θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Θα έχεις την κατανόηση από τον σύντροφό σου και θα βρείτε λύσεις σε ότι αφορά την σχέση σας στο μέλλον. Εσύ που είσαι ακόμη σε αναζήτηση, απόκτησε μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση και τότε θα δεις ότι πολλές καταστάσεις θα αλλάξουν.

Επαγγελματικές
Αγαπητέ Κριέ σήμερα με τον κυβερνήτη σου Άρη να κάνει την είσοδο του στον Σκορπιό θα συμβούν κάποιες αλλαγές που δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες στον χώρο της δουλειάς σου. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για να αντιμετωπίσεις ενδεχόμενα προβλήματα που θα προκύψουν. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια καλυτέρευση και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

/

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε κάποια σχέδια που έχεις μπορεί να καθυστερούν, αλλά δεν χρειάζεται να το βάζεις κάτω. Ήδη βρίσκεσαι σε περίοδο που σου ανοίγονται νέοι δρόμοι και ορίζοντες στην ζωή σου. Σε όποιες αναταραχές και εντάσεις που πιθανόν να προκύψουν, καλό θα ήταν να τις κρατήσεις μακριά σου. Απόψε, φρόντισε να χαλαρώσεις, να περάσεις ευχάριστα και να αποφορτιστείς από το άγχος που σε πιέζει.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος πρέπει να προσέχεις σε αυτά που λες, αλλά και πώς κινείσαι απέναντι στον σύντροφό σου. Θα υπάρξουν διαμάχες, για αυτό φρόντισε να μην φτάσεις τις καταστάσεις στα άκρα. Εσύ που ζεις ακόμη με την μοναξιά σου, σήμερα η γοητεία που θα σου χαρίσει το πλανητικό σκηνικό θα θέλξει το άτομο που θα κάνεις σχέση μαζί του.

Επαγγελματικές
Φίλε Ταύρε στον επαγγελματικό τομέα θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους. Η ημέρα είναι έντονη σε σχέση με αλλαγές που θέλεις να κάνεις και τα περιθώρια σου είναι πολύ στενά για να τις επιχειρήσεις. Δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Φρόντισε να αποφύγεις να παρασυρθείς σε έξοδα γιατί θα βγει εκτός προϋπολογισμού.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε η μέρα σήμερα απαιτεί προσοχή σε κάθε κίνηση και ενέργεια που σκοπεύεις να κάνεις. Μπορεί να πάρεις κάποιες απογοητεύσεις, αλλά μην στενοχωρηθείς γιατί θα είναι προσωρινές και δεν συντρέχει σοβαρός λόγος για να αγχωθείς περισσότερο. Πρέπει να ξέρεις ότι ανοίγεται μπροστά σου μια πολύ ευνοϊκή περίοδος, που σου επιφυλάσσει χαρές και επιτυχίες. Φρόντισε μόνο μην σου μείνουν εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές
Φίλε Δίδυμε οι πολλές δραστηριότητες που θα έχεις στους άλλους τομείς της ζωής σου θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις κάποιες στιγμές με τον σύντροφό σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις. Εσύ που ακόμη είσαι αδέσμευτος και σε συντροφεύει η μοναξιά, για άρχισε να κοιτάζεις δίπλα σου, μήπως και υπάρχει το ταίρι που ψάχνεις;

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις πολλά πράγματα μαζί, γιατί στο τέλος θα γίνουν λάθη που δεν θα μπορείς να τα διορθώσεις. Στα οικονομικά σου φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Καρκίνος
Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε πρέπει να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον σε θέματα που σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα, που τα έχεις παραμελήσει και σε προβληματίζουν. Η ημέρα είναι ιδανική για τέτοιου είδους κινήσεις και δεν έχεις καμία απολύτως δικαιολογία, για να μην τα φέρεις όλα στα μέτρα σου και να μην πετύχεις ότι κι αν βάλεις στο μυαλό σου. Οι πλανήτες συνωμοτούν υπέρ σου με σειρά ευκαιριών. Αξιοποίησε τες!!!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου αν είσαι Καρκίνος, φρόντισε ότι έχεις να πεις να είσαι ήρεμος και προπάντων να μην απομακρύνεσαι από τον σύντροφό σου για ανούσιες αφορμές. Συζήτησε μαζί του και πες μερικά πράγματα ακριβώς όπως τα νιώθεις, ώστε να μπορέσει και ο ίδιος να κάνει τις κινήσεις του για να σε ηρεμήσει και να σου διώξει τις ανασφάλειες σου. Εσύ που κάνεις ακόμη παρέα με την μοναξιά σου, η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό θα σου χαρίσει την τόλμη για να πλησιάσεις και να εκδηλώσεις τα αισθήματα σου στο άτομο που έχεις ερωτευτεί.

Επαγγελματικές
Μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία της δουλειάς σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά και πηγαίνουν καλύτερα και θα αισθάνεσαι ικανοποιημένος. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να μην δώσεις άλλες αναβολές για να τις καλύψεις.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα προσπάθησε να ηρεμήσεις και να δεις τις καταστάσεις πιο ρεαλιστικά για να μπορέσεις να βρεις τις λύσεις που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο που έχεις βρεθεί. Δεν μπορείς να αντέξεις την ασάφεια, όμως πρέπει να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Αισθηματικές
Φίλε Λέοντα έχεις κάποια ερωτηματικά σε σχέση με την συμπεριφορά του συντρόφου σου και θα πρέπει να βρεις τις απαντήσεις που ζητάς προτού απομακρυνθείς τελείως από κοντά του. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στην ζωή σου, η σημερινή είσοδος του Άρη στον Σκορπιό θα αυξήσει την κοινωνικότητά σου και την επικοινωνία σου και θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις και πολύ καλές αποδόσεις. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία και να αφήσεις τα ψώνια για αργότερα.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε φρόντισε σήμερα να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε ότι κάνεις, για να μην γίνουν λάθος κινήσεις. Κοίτα να μη δείχνεις και πολλή ευαισθησία σ’ αυτά που σου λένε, γιατί μπορεί να κάνεις λάθος εκτιμήσεις, λόγω της μεγάλης συναισθηματικότητάς σου. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να πετύχεις το μέλλον που ονειρεύεσαι. Θέματα που είναι σε στασιμότητα βρίσκουν επιτέλους τις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές
Προσπάθησε να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με τον σύντροφο σου και απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις αυτές της μέρες. Εσύ που ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, ακολούθησε σήμερα την διαίσθηση σου και πλησίασε το άτομο που σε ενδιαφέρει με διακριτικό τρόπο.

Επαγγελματικές
Αγαπητέ Παρθένε η ενεργητικότητα που θα έχεις για τα επαγγελματικά σου θα είναι μεγάλη και θα είσαι σε θέση να λύσεις πολλά προβλήματα που εδώ και καιρό σε ταλανίζουν. Στα οικονομικά σου, η μέρα θα σε βοηθήσει να τα βελτιώσεις και να τα ισορροπήσεις. Θα δεχτείς προτάσεις που θα είναι πολύ καλές για εσένα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ μέρα που πρέπει να κρατήσεις αποστάσεις από οικονομικές και συναισθηματικές υποθέσεις που σε κάνουν να νιώθεις άβολα είναι αυτή η Παρασκευή για εσένα. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιχειρήσεις ξεκαθαρίσματα είτε σχετίζονται με τα επαγγελματικά είτε με τα αισθηματικά σου ζητήματα.

Αισθηματικές
Φίλε Ζυγέ στον αισθηματικό τομέα θα υπάρχουν μερικά προβλήματα από τον σύντροφό σου, σε σχέση με την δική σου συμπεριφορά. Καλό θα είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την σχέση σου και μην καταναλώνεσαι σε άλλα θέματα που δεν έχουν ουσία. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι να σε ευχαριστεί, τα πράγματα σήμερα πάνε καλύτερα και είσαι σε καλό δρόμο για να το βρεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου αφιέρωσε το χρόνο σου για να δουλέψεις πάνω σε μία ιδέα και ένα σχέδιο που έχεις στο μυαλό σου καιρό τώρα. Ζήτησε την συμβουλή αυτών που εμπιστεύεσαι και μην αναλώνεσαι σε κουτσομπολιά και συζητήσεις που δεν σε αφορούν. Μην ανοίγεις καινούργια οικονομικά μέτωπα. Προσπάθησε να είσαι αρκετά συγκρατημένος ειδικά σε αγορές.

Σκορπιός
Σήμερα αγαπητέ Σκορπιέ με τον Άρη να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σου μην εξιδανικεύεις ανθρώπους και καταστάσεις γιατί εύκολα θα γίνεις θύμα εκμετάλλευσης. Αναζήτησε την διασκέδαση μέσω φιλικών σου προσώπων και μία φιλική γνωριμία θα καταλήξει σε αισθηματική περιπέτεια.

Αισθηματικές
Φίλε Σκορπιέ σήμερα θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στον σύντροφό σου, για κάποια πράγματα που σε πειράζουν. Καλύτερα να αφήσεις για αργότερα συζητήσεις που αφορούν την σχέση σου, γιατί η μέρα δεν ευνοεί και τόσο τα ξεκαθαρίσματα. Εσένα που ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, να ξέρεις ότι η ευελιξία, η γρήγορη σκέψη και η ικανότητά σου να αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα αυτή την περίοδο, θα σε οδηγήσει και σε μια πολύ καλή σχέση.

Επαγγελματικές
Σήμερα οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές για την άνοδο των επαγγελματικών σου. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις για να φτάσεις πολύ γρήγορα σε θετικά αποτελέσματα. Μην προκαλείσαι από αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε άσκοπα έξοδα που δεν έχεις τα περιθώρια. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη η σημερινή ορμητική σου διάθεση, σου ανοίγει καινούργιους δρόμους. Μέσα στο μυαλό σου περιδιαβαίνουν ιδέες για ταξίδια, σπουδές, συμβόλαια κι επαφές με άτομα που ζουν μακριά. Ευτυχώς, εκεί τα καταφέρνεις και δεν σου λείπουν οι επιτυχίες. Φύλαξε μερικές ώρες για τον εαυτό σου, για ξεκούραση και ψυχαγωγία, γιατί το έχεις ανάγκη. Δεν θέλεις να φτάσεις στα όρια της εξάντλησης.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να γίνεις πιεστικός. Εσύ που είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, πολλά λάθη που έκανες στο παρελθόν, σου έδωσαν πολλά μαθήματα. Με ξεκάθαρη σκέψη και εμπειρίες λοιπόν πια, μπορείς αυτήν περίοδο να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου γενικά δεν πάνε άσχημα, όμως θα γίνουν κάποια πράγματα που θα σε αναστατώσουν αρκετά. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις αυτήν την Παρασκευή 30,αν ανήκεις στην κατηγορία όσων δουλεύουν! Θα υπάρξει στασιμότητα στα οικονομικά σου και μερικές υποθέσεις δεν θα εξελίσσονται έτσι όπως τις θέλεις.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε κάποιες εντάσεις στο χώρο του σπιτιού σε στεναχωρούν γι αυτό να έχεις υπομονή. Επαγγελματικά θα σου είναι εύκολο να εκφράσεις τις ιδέες σου. Θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις στις προσωπικές και αισθηματικές σου σχέσεις.

Αισθηματικές
Φίλε Αιγόκερε απόφυγε σήμερα να κουράσεις τον σύντροφό σου και μην λες πράγματα που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να έρθει στην ζωή σου, η είσοδος του Άρη από σήμερα και στο εξής στον Σκορπιό θα σε ευνοήσει, ώστε η γοητεία που θα εκπέμπεις να μην περάσει απαρατήρητη.

Επαγγελματικές
Αγαπητέ Αιγόκερε έχεις όλες τις δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα να πας πάρα πολύ καλά. Θα έχεις έντονη αισιοδοξία αλλά και μεγάλη όρεξη για να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα που αφορούν την εργασία σου. Πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος σε σχέση με τα οικονομικά σου θέματα.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε η ημέρα σε προβληματίζει έντονα και σε κάνει διστακτικό μπροστά σε όλα όσα σου συμβαίνουν. Προσπάθησε να επικοινωνήσεις ουσιαστικότερα με τους δικούς σου ανθρώπους και πρόσεξε πολύ σε ποιους εκμυστηρεύεσαι τα μυστικά σου και εκδηλώνεις τις προθέσεις σου. Θα υπάρξει τάση εκμετάλλευσης και θα απογοητευτείς.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη, αν είσαι Υδροχόος και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με τον σύντροφό σου. Έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στην σχέση σου και η πορεία της θα είναι ξεκάθαρη. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, είσαι σε πολύ καλή περίοδο και θα κάνεις καινούργια γνωριμία, η οποία θα τονώσει το κέφι και την αισιοδοξία σου.

Επαγγελματικές
Θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα σήμερα με συνεργάτες σου. Καλό θα είναι να μην πάρεις μέρος σε τίποτα, για να μην βρεθείς μπλεγμένος χωρίς λόγο. Τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ. Να ξέρεις ότι είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, αν προσπαθήσεις και εσύ λίγο.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ μία αντιφατική ημέρα ξημερώνει για εσένα. Ίσως βρεθείς αντιμέτωπος με μία απογοήτευση ή μία εξαπάτηση, αλλά θα λάβεις βοήθεια για να την αντιμετωπίσεις από κάποιο άτομο που ούτε καν θα φανταζόσουν. Δες την θετική πλευρά των πραγμάτων, ότι σήμερα απόκτησες ένα νέο φίλο και μην στεναχωριέσαι περεταίρω για ότι δεν αξίζει!

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου θα είναι στάσιμα, αν είσαι Ιχθείς. Για να δώσεις ένα τόνο καλύτερο στην σχέση σου, προσπάθησε να μιλήσεις στον σύντροφό σου και να εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου. Κάτι τέτοιο θα σας έφερνε τον έναν στον άλλον πιο κοντά. Εσένα που η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη την ζωή σου, η στασιμότητα της περιόδου τελειώνει και η μέρα θα σου φέρει πολύ καλές εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή.

Επαγγελματικές
Φίλε Ιχθύ έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό επίπεδο. Το σωστό θα ήταν να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα και να κινηθείς έξυπνα και χωρίς να επαναπαυτείς. Θα παραμείνουν σε στασιμότητα τα οικονομικά σου. Οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές αλλά με λίγη προσπάθεια και οικονομία θα καταφέρεις να τις διευθετήσεις.

Read More

And More