Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 29/9/2015

Κριός
Σήμερα αγαπητέ Κριέ σε κυριεύει μια ακατάπαυστη επιθυμία να εκπληρώσεις σχέδια που δεν έχεις ολοκληρώσει εδώ και καιρό. Είναι μια πολύ καλή στιγμή αυτή η Τρίτη για εσένα για να ασχοληθείς με δικές σου ανάγκες και να κάνεις πραγματικότητα κάποια από τα όνειρά σου. Άλλωστε έχεις κουραστεί αρκετά και σου αξίζει λίγη ικανοποίηση.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου, αν είσαι Κριός, θα πρέπει να κρατήσεις το άγχος μακριά και να δεις πιο αισιόδοξα την κατάσταση που ζεις. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο στον σύντροφο σου και αυτός με την σειρά του θα κάνει το ίδιο και για εσένα. Εσύ που πορεύεσαι μόνος σου, καλό θα σήμερα να αποφύγεις να βγεις έξω με παρέες γιατί πολύ εύκολα μπορούν να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις από εκεί που δεν το περιμένεις.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα σου δείξει σήμερα τον τρόπο να ολοκληρώσεις αρκετούς στόχους και να νιώσεις ακόμα πιο κοντά σου την επιτυχία. Οι αποφάσεις και οι εμπνεύσεις που θα έχεις θα είναι πολύ ρεαλιστικές και αν τις ακολουθήσεις θα βγεις κερδισμένος. Τα οικονομικά σου εξαρτώνται αποκλειστικά από τη διάθεσή σου να κόψεις τα περιττά έξοδα.

Ταύρος
Σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός και να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε οτιδήποτε σου παρουσιαστεί. Αρκετά θα είναι τα προβλήματα που θα προκύψουν αλλά αν είσαι ανοιχτός σε νέες σκέψεις και απόψεις μπορείς να βρεις τις λύσεις πιο εύκολα απ’ όσο νομίζεις. Το πιο βασικό είναι να μην απογοητεύεσαι και να μην τα παρατάς όταν δεν πηγαίνουν όλα όπως θέλεις. Είναι σίγουρο ότι στο τέλος θα τα καταφέρεις.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Ταύρος, θα είναι πολύ καλή αν πάρεις κάποιες πρωτοβουλίες για να δώσεις μια νέα πνοή στη σχέση σου. Χρειάζεται να προσπαθείς συνεχώς για να κάνεις και τον σύντροφο σου αλλά και τον εαυτό σου ευχαριστημένο. Εσύ που είσαι μόνος σου θα κερδίσεις το παιχνίδι της αποπλάνησης, αρκεί να κάνεις μελετημένες κινήσεις.

Επαγγελματικές
Αρκετά θα είναι τα αδιέξοδα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις σήμερα στον χώρο της δουλειάς σου φίλε Ταύρε, αλλά αν ακολουθήσεις την διαίσθηση σου θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις τις κακοτοπιές με επιτυχία. Στα οικονομικά σου, η τύχη μπορεί να μην είναι με το μέρος σου, όμως θα έχεις την δύναμη να αντιστρέψεις τις αρνητικές τάσεις σε θετικές. Μην χάνεις λοιπόν το κουράγιο σου και την αισιοδοξία σου και κοίταξε απλώς να περιορίσεις τα έξοδα σου.

Δίδυμοι
Το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί σήμερα είναι να πάρεις δεδομένες κάποιες επιτυχίες που βιώνεις σε όλα τα επίπεδα και να σταματήσεις να προσπαθείς για κάτι καλύτερο. Είναι σίγουρο ότι η ικανοποίηση είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα αλλά μπορεί να γίνει παγίδα αν παρασυρθείς και δεν συνεχίσεις τις προσπάθειες σου.

Αισθηματικές
Απόφυγε σήμερα να δώσεις υποσχέσεις στον σύντροφο σου, που αύριο δεν θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις. Εκδήλωσε τις ανησυχίες που έχεις για την σχέση σου και μην προσπαθήσεις να τον κρατήσεις με λόγια που δεν ισχύουν. Οι ελεύθεροι γεμίστε την καθημερινότητα σας με αγαπημένες δραστηριότητες, ώστε να αποφύγετε την ανία και την πλήξη που τόσο έντονα σας πολιορκούν.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα χρειαστούν αρκετά ψύχραιμη στάση για να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα που θα προκύψουν σήμερα. Το ίδιο ισχύει και για τα οικονομικά σου που θέλουν ακόμα λίγη προσοχή.

Καρκίνος
Ευτυχώς η διάθεσή σου είναι πολύ καλή σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, εξαιτίας της θετικής όψης ανάμεσα στην Σελήνη και την Αφροδίτη κι αυτό σε κάνει να παίρνεις αποφάσεις μετά από ώριμη αλλά και θετική σκέψη. Θα σου είναι πολύ χρήσιμη αυτή η στάση καθώς τα προβλήματα που θα προκύψουν τη σημερινή μέρα θα είναι αρκετά και θα χρειάζονται άμεση επίλυση. Το ίδιο ισχύει και για τη δουλειά σου όπου θα αντιμετωπίσεις έκτακτες καταστάσεις.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή πηγαίνει αρκετά καλά την σημερινή ημέρα, αλλά λόγω του άγχους και της έντασης που σε κυνηγάει δεν το βλέπεις. Φρόντισε να περάσεις ένα χαλαρωτικό και απολαυστικό βράδυ με τον σύντροφο σου, κάνοντας τα μελλοντικά σας όνειρα. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, θα πρέπει να εκδηλώσεις στις προθέσεις σου και να είσαι ανοιχτός, ώστε να ελκύσεις το αντίθετο φύλο. Με το να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μην κοιτάς γύρω σου, δεν έχεις πολλές πιθανότητες γνωριμιών.

Επαγγελματικές
Κάποιες επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα ζητήσουν σήμερα την άμεση επίλυση τους, γι αυτό όσο κι αν τις αντιμετωπίζεις σαν αγγαρεία, φρόντισε να τις τελειώσεις. Όσο για τα οικονομικά σου μάλλον χρειάζονται δραστικές αλλαγές για να δείς τα έσοδά σου να αυξάνονται.

Λέων
Καλό θα ήταν σήμερα να βάλεις ένα φρένο στο συναισθηματισμό σου. Μπορεί να αισθανθείς μοναξιά ή και να έχεις την ανάγκη να αποτραβηχτείς από όλους και να μείνεις μόνος με τις σκέψεις σου. Δεν είναι κακό αυτό αρκεί να το μεταβάλεις σε μια παραγωγική διαδικασία και να αναλογιστείς λάθη που έχεις κάνει και δεν θέλεις να επαναλάβεις.

Αισθηματικές
Ο σύντροφος σου είναι δίπλα σου και στο δείχνει εμπράκτως κάθε ώρα και στιγμή με αποτέλεσμα να νιώθεις πλήρης και ασφαλής στην σχέση σου. Η μέρα είναι καλή για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την κοινή σας πορεία και να έρθετε ακόμη πιο κοντά. Εσύ που είσαι ελεύθερος, πρόκειται να μάθεις κάτι που θα σε στεναχωρήσει και αφορά ένα άτομο από το παρελθόν σου που σε έχει πληγώσει. Μην δώσεις σημασία και χαλάσεις άδικα την διάθεση σου, γιατί δεν αξίζει.

Επαγγελματικές
Ο φόρτος εργασίας σε έχει κουράσει αρκετά τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Κινήσου με πιο χαλαρούς ρυθμούς για να μην εξαντλήσεις τον εαυτό σου και σου βγουν νεύρα. Συνεργάσου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τους συναδέλφους σου και ζήτησε τους να σε βοηθήσουν, ώστε να περάσει όσο πιο αναίμακτα γίνεται η σημερινή ημέρα.

Παρθένος
Τα νεύρα σήμερα δεν θα είναι πολύ καλός σύμβουλος. Είναι αρκετά τα προβλήματα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις και πρέπει να είσαι ψύχραιμος και ρεαλιστής. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις γιατί θα σου γυρίσουν μπούμερανγκ. Χρήματα θα έρθουν στην εργασία σου που είναι αποτέλεσμα της ευσυνειδησίας και της καλής σου απόδοσης.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, θα πρέπει να είσαι ήρεμος και να μην μεταφέρεις τα προβλήματα και τις ανησυχίες της δουλειάς σου στο σπίτι. Το ήρεμο κλίμα που επικρατεί μπορεί πολύ εύκολα να μετατραπεί σε κινούμενο πεδίο μάχης και να βγουν στην επιφάνεια θέματα, που σου είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσεις. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, θα πρέπει να εκδηλώσεις τις προθέσεις σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί η εικόνα σού δείχνει το αντίθετο από αυτό που νιώθεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου πρέπει σήμερα να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για συμφωνίες ή συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις κάποια αδιέξοδα. Σκέψου και μετά πράξε, γιατί σε κάθε περίπτωση ο ενθουσιασμός δε θα σε βοηθήσει. Θα υπάρχει εύνοια στις κοινωνικές εκδηλώσεις και θα μπορείς να κάνεις ιδιαίτερα χρήσιμες γνωριμίες.

Ζυγός
Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ θα καταφέρεις να συγκροτήσεις τη σκέψη σου και να δεις με μεγαλύτερη ωριμότητα και ρεαλισμό όλα όσα σου συμβαίνουν. Είναι μια πολύ καλή στιγμή για να βρεις τον κατάλληλο τρόπο να ξεπεράσεις αρκετά προβλήματα. Μην χάσεις όποια ευκαιρία παρουσιαστεί μπροστά σου και να έχεις τα μάτια σου και το μυαλό σου επίσης! Προσαρμόσου εύκολα στα νέα δεδομένα χωρίς να γκρινιάζεις.

Αισθηματικές
Τόσο οι ελεύθεροι όσο και οι δεσμευμένοι Ζυγοί σήμερα θα έρθετε αντιμέτωποι με ευχάριστες εκπλήξεις στην αισθηματική σας ζωή. Η θετική όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη σας επηρεάζει θετικά και μπορείτε εύκολα να γοητεύσετε τους συντρόφους σας ή τους επικείμενους στόχους σας. Το πάθος θα είναι διάχυτο και η ρομαντική ατμόσφαιρα θα σας φτιάξει την διάθεση.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα κινηθεί σε ένα κλίμα ανανέωσης και θα σου γίνουν αρκετές προτάσεις για νέες συνεργασίες και συμφωνίες που θα σε πάνε μπροστά. Το όνομα σου ακούγεται με θετικά σχόλια στον κύκλο σου. Αν θέλεις να βάλεις σειρά στα οικονομικά σου σταμάτησε τα άσκοπα έξοδα.

Σκορπιός
Θα χρειαστεί σήμερα να είσαι αρκετά ευέλικτος αγαπητέ Σκορπιέ και να μην αφήσεις κάποια προβλήματα να σε κυριεύσουν και να σε κάνουν να σκέφτεσαι συνέχεια αρνητικά. Θα πρέπει να είσαι λίγο πιο ανοιχτός σε νέες απόψεις και να μην φαίνεσαι ισχυρογνώμων απέναντι σε κάποιους ανθρώπους. Μπορεί η δική τους γνώμη να είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα και θα είναι προς όφελος σου να την ακολουθήσεις.

Αισθηματικές
Πρόσεξε σήμερα την συμπεριφορά σου απέναντι στον σύντροφο σου φίλε Σκορπιέ, γιατί εάν δεν είσαι διαλλακτικός μαζί του, θα δημιουργηθούν εντάσεις και διαφωνίες. Πολύ καλή θα είναι η ημέρα για να ασχοληθείς με τα παιδιά και την βελτίωση των σχέσεων μαζί τους. Όσοι δεν έχετε σχέση, οι συνθήκες είναι αρκετά ευνοϊκές για να έρθετε κοντά με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Είναι στο χέρι σας να το γοητεύσετε!!!

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου σήμερα θα κινηθεί σε καλά επίπεδα και θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες και νέες συνεργασίες, που θα σε φέρουν πολύ κοντά στους στόχους σου. Μην είσαι απόλυτος και χρησιμοποίησε την διπλωματική οδό για να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και αυξάνονται και ίσως καταφέρει να αποταμιεύσεις κιόλας.

Τοξότης
Σήμερα μπορεί να αμφιταλαντευτείς γύρω από διάφορες αποφάσεις που έχεις πάρει τον τελευταίο καιρό. Καλό είναι να μην επηρεάζεσαι και να μείνεις σταθερός σε όσα σκέφτεσαι για το μέλλον. Αν δε στηρίξεις τις κινήσεις και τις ιδέες σου εσύ ο ίδιος, πώς θα πείσεις τους άλλους να σε υποστηρίξουν; Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, μόνο λίγη συναισθηματικότητα παραπάνω που πρέπει να κοντρολάρεις.

Αισθηματικές
Σε ότι αφορά την αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Τοξότης θα πρέπει ίσως να είσαι πιο συνεπής απέναντι στη σχέση σου και τις υποχρεώσεις προς τον άνθρωπό σου για να περάσετε καλύτερα και οι δύο. Με το να αδιαφορείς ή να παραμελείς το σπίτι σου το μόνο που καταφέρνεις είναι να αυξάνεις τα προβλήματα σου. Όσοι είστε μόνοι, διώξτε πρώτα την γκρίνια και μετά κυνηγήστε την τύχη σας.

Επαγγελματικές
Οι καλές σου προθέσεις δεν έχουν πάντα τα επιθυμητά αποτελέσματα και ίσως θα έπρεπε να γίνεις πιο διεκδικητικός και αυστηρός με τους συνεργάτες σου. Αν είσαι ένα βήμα προ των μεγάλων αποφάσεων, ακολούθησε το ένστικτο σου και εμπιστεύσου την ορθότητα της κρίσης σου. Μόνο εσύ γνωρίζεις ποιο είναι το καλύτερο για εσένα και την δουλειά σου!

Αιγόκερως
Είναι αρκετά εκείνα τα οποία δε σε ικανοποιούν στην ζωή σου και σήμερα αντιλαμβάνεσαι ότι εσύ ο ίδιος πρέπει να κάνεις κάτι για να αλλάξεις τις συνθήκες που σου δημιουργούν προβλήματα. Η αλήθεια είναι πως είναι κατάλληλη στιγμή για να υλοποιήσεις αλλαγές και να πάς ένα βήμα μπροστά τα σχέδιά σου, αρκεί να το κάνεις μετά από ώριμη σκέψη και αφού μιλήσεις με άτομα δικά σου, που εμπιστεύεσαι την κρίση τους.

Αισθηματικές
Αν αισθάνεσαι ότι κάτι δεν πάει καλά στην σχέση σου φίλε Αιγόκερε προτού τα βάψεις μαύρα, μίλησε με τον σύντροφο σου και εξομολόγησε τις ανησυχίες σου. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να αποφύγεις τα χειρότερα και να τον πλησιάσεις. Εσένα που η μοναξιά σε ταλαιπωρεί, φρόντισε να την πολεμήσεις με ευχάριστη και θετική διάθεση και μην επαναπαύεσαι στον καναπέ σου.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου μπορεί να σου παρουσιάσει κάποια έκτακτα ζητήματα σήμερα που θα σε δυσκολέψουν. Με την εξυπνάδα σου όμως θα μπορέσεις να αντεπεξέλθεις μια χαρά. Τα οικονομικά σου χρήζουν της προσοχής σου, μιας και τα έξοδα που έχεις κάνει τον τελευταίο καιρό ήταν αρκετά και σε έχουν βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Πρόσεξε για να έχεις!!!

Υδροχόος
Σήμερα αγαπητέ Υδροχόε θα γίνουν πολλές αποκαλύψεις στη ζωή σου και αυτό θα σου δώσει αρκετές απαντήσεις γύρω από ζητήματα που παρέμεναν ένα μυστήριο για εσένα. Όλα θα μοιάζουν πιο ξεκάθαρα και θα μπορέσεις να προχωρήσεις με άλλον αέρα για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Επικεντρώσου καλύτερα σε αυτό και μη δίνεις σημασία στις συζητήσεις που έχουν γίνει πίσω από την πλάτη σου.

Αισθηματικές
Ο σύντροφος σου περνάει μία δύσκολη περίοδο και ίσως χρειαστεί την συμπαράσταση σου σε οικονομικά θέματα. Μην του την αρνηθείς και φρόντισε να κατανοήσεις τα προβλήματα του, χωρίς γκρίνιες και εντάσεις. Όσοι δεν έχετε σχέση, η σημερινή όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη θα βγάλει στην επιφάνεια τον κρυμμένο σας συναισθηματισμό και ερωτισμό. Όλα μπορούν να συμβούν, ιδιαίτερα σε όσους από εσάς είστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες…

Επαγγελματικές
Τα ξεκαθαρίσματα θα είναι αναγκαία σήμερα στον χώρο της δουλειάς σου, ώστε να μπορέσεις να κάνεις ένα βήμα παραπάνω στην εξέλιξη σου. Μην αναλάβεις επιπρόσθετες υποχρεώσεις και αρμοδιότητες, αν πρώτα δεν διεκπεραιώσεις τις ήδη υπάρχουσες. Με λογικές κινήσεις θα καταφέρεις να εξισορροπήσεις τα οικονομικά σου, που περνούν δύσκολους καιρούς.

Ιχθείς
Για να μπορέσεις να βελτιώσεις κάποιους τομείς της ζωής σου θα πρέπει να βγεις από το καβούκι σου, να σταματήσεις να επαναπαύεσαι και να σκεφτείς λύσεις στα προβλήματά σου. Σήμερα οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές για να μπορέσεις να δώσεις απαντήσεις σε καίρια ζητήματα. Το θέμα είναι αν θα πάρεις το ρίσκο να κάνεις τα απαραίτητα βήματα για τη βελτίωση που επιθυμείς.

Αισθηματικές
Με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με την Αφροδίτη είναι μια πολύ καλή μέρα αυτή η Τρίτη για να διώξεις κάποια σύννεφα που υπάρχουν πάνω από τη σχέση σου. Με διάλογο και καλή διάθεση όλα μπορούν να γίνουν πολύ καλύτερα. Αν είσαι μόνος σου, άνοιξε τα μάτια σου και κοίταξε γύρω σου για ευκαιρίες που μπορεί να μην έχεις προσέξει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου αρκετές ιδέες σου θα υλοποιηθούν και θα δημιουργήσουν συνθήκες για νέα ξεκινήματα και μάλιστα πολύ πετυχημένα. Βάλε γερές βάσεις για μακροχρόνια προγράμματα και υψηλότερους στόχους. Απόφυγε όμως τις οικονομικές συμφωνίες γιατί τα ανοίγματα δεν σε βρίσκουν έτοιμο, αφού τα έξοδά σου είναι ακόμα πολλά.

Read More

And More