Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 30/11/2015

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα που ευνοεί τα σχέδιά σου και σου δίνει τη δυνατότητα με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα να διεκδικήσεις όσα θέλεις. Μην αφήσεις καμιά ευκαιρία να περάσει χωρίς να την εκμεταλλευτείς και αυτό συμπεριλαμβάνει και τις επαφές σου με κάποιους ανθρώπους.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η καλή σου διάθεση θα παίξει καταλυτικό ρόλο και θα περάσεις μια πολύ ερωτική μέρα με το σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι που να σε γεμίζει, φόρεσε τα καλά σου και ετοιμάσου για νέες περιπέτειες που θα σε προκαλέσουν ερωτικά.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά και δεν θα είναι λίγες οι προτάσεις που θα έχεις για να αναπτύξεις το αντικείμενό σου. Όλα οφείλονται στη σκληρή δουλειά που έχεις κάνει μέχρι σήμερα και σε αυτήν που συνεχίζεις και κάνεις. Ακόμα και οι οικονομικές υποθέσεις που καθυστερούσαν μπορούν τώρα να πάνε μπροστά αν κινήσεις λίγο πιο δυναμικά τα νήματα τους.

/

Ταύρος
Φίλε Ταύρε το έντονο άγχος και η πίεση που νιώθεις θα σου δημιουργήσουν ένα μικρό μπλοκάρισμα και δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλες σου τις υποχρεώσεις. Κάνε πράγματα που θα σε χαλαρώσουν και θα σε βγάλουν από αυτό το αδιέξοδο. Άλλωστε η μέρα σε ευνοεί να λύσεις τα προβλήματά σου, αλλά χρειάζεται λίγη διπλωματικότητα από την μεριά σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, δείξε όλη σου την αγάπη και τα θετικά σου συναισθήματα και θα περάσεις πολύ όμορφα με τον αγαπημένο σου. Το ερωτικό κλίμα μέσα στη σχέση σου εξαρτάται κατά πολύ από τη δική σου συμπεριφορά. Κι αν ακόμη έχεις την μοναξιά στην αγκαλιά σου, βγάλε όλη σου την καλή διάθεση και θα γνωρίσεις σύντομα ένα άτομο που θα σε εμπνεύσει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα προκύψουν ευκαιρίες που θα βοηθήσουν την εξέλιξή σου. Έχε το νου σου για κάποιες συνεργασίες που θα σου λύσουν τα χέρια και θα σε βοηθήσουν να πάς ακόμα πιο μπροστά τα σχέδιά σου. Οι οικονομικές υποθέσεις θέλουν πολύ προσοχή γιατί κάποιες υποχρεώσεις σε βγάζουν από τον προϋπολογισμό σου.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα θα σε κάνει υπερδραστήριο και με κάθε σου κίνηση θα προσπαθείς να δώσεις τη λύση σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Πρόσεξε μόνο να μην οδηγηθείς σε παρορμητικές αποφάσεις και κυρίως να μη βρεθείς σε αντιπαράθεση με τους δικούς σου ανθρώπους, εξαιτίας της ισχυρογνωμοσύνης σου.

Αισθηματικές
Αν είσαι Δίδυμος, στα αισθηματικά σου καλό είναι να εκμεταλλευτείς τη σημερινή Δευτέρα για να πλησιάσεις το σύντροφό σου και να μιλήσετε για όσας σας απασχολούν και τους δύο. Μέσα από μια καλή συζήτηση θα δείς τη σχέση σου με άλλο μάτι και θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, βγες με φίλους και αν υπάρχει κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει μη διστάσεις να το δείξεις. Είναι καλή μέρα για φλερτ.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου μπορεί να πάει πολύ καλά αν βάλεις μια σειρά και τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Μην αφήσεις να σου μαζεύονται υποχρεώσεις. Τα οικονομικά σου απ’ την άλλη, δείχνουν να βελτιώνονται καθώς προκύπτουν ευκαιρίες να αυξήσεις το εισόδημά σου.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε κάποια οικογενειακά προβλήματα θα κάνουν σήμερα την εμφάνιση τους και θα σε στεναχωρήσουν. Μην σε παίρνει από κάτω και προσπάθησε να είσαι εσύ αυτός που θα δώσει τις απαραίτητες λύσεις για να βγείτε όλοι μαζί από το αδιέξοδο. Έχε εμπιστοσύνη στην κρίση σου και ακολούθησε την για να νιώσετε όλοι καλύτερα.

Αισθηματικές
Φίλε Καρκίνε στα αισθηματικά σου, θα υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις που θα φέρουν ένταση στην σχέση σου. Μείνε μακριά από συζητήσεις που αφορούν ευαίσθητα θέματα και προσπάθησε να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις προτού ξεστομίσεις κάποια σκληρά λόγια που έχεις κατά νου. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, κάνε πράγματα που σου φτιάχνουν το κέφι και μην απομονώνεσαι.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου ίσως να έχει κάποια προβλήματα σήμερα αλλά με ψυχραιμία και καλή διάθεση θα τα λύσεις όλα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται ακόμα καλύτερη διαχείριση για να ισορροπήσουν. Μην προσθέτεις κι άλλα χρέη στα ήδη υπάρχοντα.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για την υλοποίηση των στόχων σου, αλλά το άγχος που σε έχει καταβάλει λειτουργεί ανασταλτικά για να πετύχεις όσα θέλεις. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην τα χάνεις μπροστά στις υποχρεώσεις γιατί έτσι θα σου μαζευτούν ακόμα περισσότερες και δεν θα μπορείς να κοντρολάρεις.

Αισθηματικές
Φίλε Λέοντα στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις πολύ καλά αν είσαι ήρεμος και χαλαρός και δεν μεταφέρεις την πίεση στον σύντροφό σου. Άλλωστε θα δεχτείς πολύ αγάπη και θα νιώσεις όμορφα αν αφεθείς στην αγκαλιά του. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στην ζωή σου, η μέρα είναι καλή για να γνωρίσεις κάποιον που θα σου τραβήξει την προσοχή ή που σου έχει ήδη κάνει εντύπωση. Η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού συνεχίζει να σε ευνοεί για να τον γνωρίσεις καλύτερα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα παρουσιαστούν καταστάσεις που θα σε εκνευρίσουν και θα σε φέρουν σε σύγκρουση με συνεργάτες. Κράτησε την ψυχραιμία σου, μην πεις λόγια που δεν σε αντιπροσωπεύουν και μην αποδιοργανώνεσαι. Τα οικονομικά σου θα έχουν εξελίξεις μέσα από προτάσεις που θα γίνουν και αφορούν μελλοντικά έσοδα. Σκέψου καλά πριν απαντήσεις.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε η σημερινή μέρα δεν σε βρίσκει και με την καλύτερη διάθεση. Γενικά θα έχεις μια στάση απογοήτευσης και απαισιοδοξίας για πολλά ζητήματα, αλλά αυτό μάλλον πίσω θα σε πάει και όχι μπροστά. Προσπάθησε να είσαι λίγο πιο ανοιχτός και φυσικά λίγο πιο θετικός και θα δείς ότι τα ζητήματά σου είναι σε καλύτερο δρόμο απ’ όσο νομίζεις.

Αισθηματικές
Αν είσαι Παρθένος στα αισθηματικά σου, η σχέση σου είναι σε μια καλή φάση και αν δεν επηρεάσεις την ατμόσφαιρα με την κακή σου διάθεση θα περάσεις μια όμορφη καθημερινή με τον σύντροφό σου. Κι αν η μοναξιά σε βασανίζει ακόμη, η ημέρα με την Αφροδίτη να συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Ζυγού είναι αρκετά ευνοϊκή για γνωριμίες. Βρες το χαμόγελό σου και κατάκτησε τα πλήθη!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, υπάρχουν θέματα που σε απασχολούν αλλά με τη βοήθεια των συνεργατών σου θα τα λύσεις αποτελεσματικά. Τα οικονομικά που σε αγχώνουν μπορούν να πάνε καλύτερα αν σταματήσεις να ξοδεύεις χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ζυγός
Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ θα σου προκύψουν αρκετές νέες υποχρεώσεις και θα αναγκαστείς να βάλεις ένα πρόγραμμα για να τελειώνεις με όσες περισσότερες μπορείς. Το καλό είναι ότι είσαι αποφασισμένος να δώσεις λύσεις και ο δυναμισμός σου θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις αρκετά ζητήματα και να ξεμπερδεύεις. Ωστόσο, μην προσπαθήσεις να τα πετύχεις όλα μαζί γιατί θα μπερδευτείς.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για να βάλεις μια τάξη και στη σχέση σου. Θα μιλήσεις με το ταίρι σου για όσα σε προβληματίζουν και θα λύσεις αρκετά θέματα που έχεις στο μυαλό σου. Πάντως δεν θα σε βγάλει πουθενά το να κρατάς για τον εαυτό σου τα θέματα που απασχολούν και τους δύο. Εσύ που βασανίζεσαι από την μοναξιά σου, να ξέρεις ότι δεν περνάς απαρατήρητος. Αρκεί να αφήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει να σε πλησιάσει και να το γνωρίσεις καλύτερα.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα έχουν κάποιες δυσκολίες ιδίως σε ότι αφορά τις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Εκεί ίσως να έχεις προστριβές αν δεν προσέξεις τα λόγια σου και είσαι εριστικός μαζί τους. Τα οικονομικά σου είναι σε κρίσιμο σημείο και πρέπει να ισορροπήσεις τα έσοδα με τα έξοδα.

Σκορπιός
Σήμερα θα ασχοληθείς με πολλά και διαφορετικά πράγματα και θα βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση καθώς τα γεγονότα θα εξελίσσονται πολύ γρήγορα. Το πρόγραμμα σου θα είναι φορτωμένο με αποτέλεσμα να νιώθεις πολύ κουρασμένος. Από την άλλη θα έχεις την ευκαιρία και το χρόνο να βγεις περισσότερο έξω και να κάνεις νέες κοινωνικές γνωριμίες. Συγκράτησε την υπερένταση που νοιώθεις στην εργασία σου και κλείσε πρακτικές εκκρεμότητες.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή αγαπητέ Σκορπιέ μπορεί να αναγεννηθεί αν εσύ αποφασίσεις να της χαρίσεις μία αισιόδοξη νότα και να σταματήσεις να παραπονιέσαι για τα ίδια και τα ίδια στον σύντροφο σου. Οι ελεύθεροι Σκορπιοί πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και αναζητήστε πιο δυναμικά μία νέα γνωριμία που θα σας συγκινήσει.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου πρέπει να δουλέψεις σκληρά φίλε Σκορπιέ για να φέρεις τις πολυπόθητες ισορροπίες στην καριέρα σου και να κλείσεις όλα τα περιθώρια που έχουν κάποιοι ανταγωνιστές σου, να διεκδικούν αυτά που εσύ με κόπο έχεις κερδίσει. Οικονομικά μην κάνεις ανοίγματα και προσπάθησε να μην επενδύεις αυτόν τον καιρό, όσο δελεαστικές κι αν είναι οι προτάσεις που σου γίνονται.

Τοξότης
Σήμερα αγαπητέ Τοξότη θα χρειαστεί αρκετή σκέψη πριν κάνεις οτιδήποτε. Μάλιστα, θα σου περάσουν από το μυαλό πολλές σκέψεις για αλλαγές, βελτιώσεις και ανακατατάξεις. Ίσως να είναι η κατάλληλη στιγμή για ριζικές αλλαγές που θα ξεκινήσουν από μια επανεξέταση της ίδιας σου της κοσμοθεωρίας. Προσοχή όμως, μην κάνεις τίποτα πριν ζυγίσεις όλα σου τα δεδομένα.

Αισθηματικές
Φίλε Τοξότη σήμερα θα περάσεις πολύ όμορφα γιατί η διάθεσή σου θα είναι ιδιαίτερα ερωτική και θα λάβεις την ανάλογη ανταπόκριση από το σύντροφό σου. Απόφυγε τις εντάσεις γιατί μην ξεχνάς ότι και ο άλλος άνθρωπος έχει τα δικά του προβλήματα. Εσύ που είσαι ακόμη σε ερωτικές μοναξιές άσε τη γοητεία σου να εξωτερικευθεί και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου μπορεί να έχει σήμερα αυξημένες απαιτήσεις. Κάνε ότι χρειάζεται αλλά μην ανοίγεσαι σε όλους και μην συζητάς τα σχέδιά σου αν δεν είσαι σίγουρος για την εχεμύθεια των συνομιλητών σου. Προσοχή στα οικονομικά ζητήματα γιατί σήμερα θα σου προκύψουν έξοδα εκεί που δεν τα περιμένεις.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή χάρη σε απρόσμενα γεγονότα και ειδήσεις που θα σε κάνουν αισιόδοξο και θετικό. Κάποια ζητήματα εξελίσσονται με καλύτερο τρόπο από αυτόν που νομίζεις και θα μπορέσεις τώρα να πετύχεις τους στόχους σου χωρίς πρόβλημα.

Αισθηματικές
Φίλε Αιγόκερε σήμερα στα αισθηματικά σου, η σημερινή Δευτέρα φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στη σχέση σου, αφού θα αισθανθείς ότι μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τα πάντα και να βρείτε από κοινού λύσεις. Η δυναμική σου προσωπικότητα σου δίνει έναν άλλο αέρα στις επαφές σου με τους άλλους και αυτό θα έχει αίσια αποτελέσματα αν είσαι αδέσμευτος και αναζητάς μια γνωριμία που θα σε συγκινήσει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες αλλά αν παραμείνεις ήρεμος δεν θα αργήσεις να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Τα οικονομικά σου πάλι βαδίζουν σε ένα τεντωμένο σκοινί και καλό είναι να μη χάσεις την ισορροπία σου. Δείξε μεγαλύτερη προσοχή στα έξοδα που κάνεις.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα σχεδιάζεις και σήμερα κάποιες εξελίξεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα που έχεις φτιάξει. Η εξυπνάδα σου όμως θα σε κάνει να προσαρμοστείς αναλόγως και να είσαι ευέλικτος για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τις ανατροπές.

Αισθηματικές
Αν είσαι Υδροχόος στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε λίγο καλύτερα. Αν κιόλας βρεις το χρόνο να ασχοληθείς με τον σύντροφό σου και να ακούσεις τα προβλήματά του, η μέρα μπορεί να εξελιχθεί σε μια νέα αρχή για τη σχέση σας. Κι αν η μοναξιά δεν λέει να φύγει από το πλευρό σου, μην απογοητεύεσαι και γρήγορα θα συναντήσεις τον μεγάλο έρωτα της ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου δε χρειάζεται να βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για αλλαγές. Σκέψου καλά την όποια πρόταση ή την όποια ιδέα προκύπτει και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά σου επίσης θέλουν προσοχή και κυρίως στα άσκοπα έξοδα.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ η λογική σου θα σε βοηθήσει σήμερα να βγεις από το αδιέξοδο που βρίσκεσαι. Με πίστη στις δυνάμεις και στις ικανότητες σου θα πετύχεις στα επαγγελματικά σου και θα διαμορφώσεις κάποια εργασιακά σου ζητήματα που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι προσεχτικός αποφεύγοντας τις ακρότητες.

Αισθηματικές
Φίλε Ιχθύ στα αισθηματικά σου αν δείξεις μια συνετή στάση και κυρίως καλή διάθεση απέναντι τον σύντροφο σου, θα μπορέσεις σήμερα να λύσεις αρκετά προβλήματα και να πάς παρακάτω τον δεσμό σας. Αν είστε μόνοι, η περίοδος αυτή είναι καλή για να κάνετε μια νέα γνωριμία, το θέμα είναι να ξέρετε τι ζητάτε.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά και αν βάλεις ένα καλό πρόγραμμα, οι αναγκαστικές σου ασχολίες, δεν θα σε αγχώνουν τόσο πολύ. Τα οικονομικά σου έχουν ξεφύγει λίγο και καλό είναι να επαναφέρεις τις ισορροπίες για να μην χάσεις την μπάλα.

Read More

And More