Πίσω στην κορυφή της σελίδας
31.10.2015 | 09:34

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 31/10/2015

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 31/10/2015
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;


Κριός
Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις ότι τα ψέματα έχουν τελειώσει και είναι καιρός να αντιμετωπίσεις τις διάφορες καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση. Κάνε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα και κοίταξε το μέλλον σου με θετικό μάτι. Σε κάθε περίπτωση μην αφήσεις κάποια θέματα του παρελθόντος να σε κρατάνε πίσω.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου ευτυχώς ο σύντροφός σου φτιάχνει ένα καλό κλίμα μέσα στη σχέση σου και αυτό σε ξεκουράζει και σε ευχαριστεί ιδιαίτερα. Αλλά ακόμα κι αν είσαι μόνος έχεις κάθε πιθανότητα να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία σε μία κοινωνική εκδήλωση που πρόκειται να παραβρεθείς.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός απέναντι σε νέες προτάσεις ή συνεργασίες που θα προκύψουν. Χρειάζεται αρκετή σκέψη πριν πεις ναι. Τα οικονομικά σου έχουν έξοδα που δεν περίμενες και είναι ώρα να αναθεωρήσεις τον προϋπολογισμό σου.


/

Ταύρος
Σήμερα θα επιστρέψουν φαντάσματα του παρελθόντος που νόμιζες ότι δεν υπάρχουν πια και θα χρειαστεί να δώσεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα που είχες παραμελήσει. Ωστόσο, θα έχεις και πολλές ευκαιρίες που θα προωθήσουν τα σχέδιά σου. Μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες!

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλύτερα και αν μειώσεις λίγο τους εγωισμούς αλλά και το πείσμα σου θα περάσεις μια όμορφη και ερωτική μέρα δίπλα στο ταίρι σου. Αν είσαι μόνος, αξιοποίησε την επικοινωνία που σε χαρακτηρίζει για να πλησιάσεις κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα υπάρξουν συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν και θα έχεις την τάση να ξεκαθαρίσεις αρκετές καταστάσεις που σε βασανίζουν. Φρόντισε τα οικονομικά σου ζητήματα και μην κάνεις ανοίγματα ή επενδύσεις που μπορεί να σε πιέσουν αργότερα.Δίδυμοι
Η σημερινή μέρα θα σου φέρει εκνευρισμό και ένταση από κάποια γεγονότα που δεν περίμενες και θα σε ταράξουν. Μην χάσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου γιατί όσα θέλεις να κάνεις σήμερα είναι αρκετά σημαντικά για να μείνουν πίσω. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις που μπορεί να σου δημιουργήσουν εμπόδια στο μέλλον και πράξε ήρεμα όσα νομίζεις ότι θα σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεπεράσεις θέματα που σε απασχολούν. Αν είσαι μόνος, μην αφήσεις τη βραδιά να περάσει έτσι. Βγες με φίλους και θυμήσου πώς είναι να περνάς καλά.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, δείξε ιδιαίτερη προσοχή σε κάποιες προτάσεις αλλά και σε ήδη υπάρχουσες συνεργασίες που θα σε βάλουν σε σκέψη. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα αλλά πρέπει να βάλεις ένα φρένο στα έξοδά σου που είναι πολλά.Καρκίνος
Μην αγχώνεσαι με όσα συμβαίνουν σήμερα γιατί αυτό θα σε βγάλει από το πρόγραμμα που έχεις βάλει και το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εσένα. Εξάλλου, η τελειομανία σου λειτουργεί στο έπακρο με αποτέλεσμα να μην αφήνεις καμία δουλειά στη μέση. Όπως και να έχει, θα πρέπει να είσαι ήρεμος και να φροντίσεις και λίγο την υγεία σου γιατί έχεις κουραστεί πολύ από τις υποχρεώσεις που έχεις μαζέψει.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μην καθυστερείς κάποιες κινήσεις που πρέπει να γίνουν για να νιώσεις καλύτερα μέσα στη σχέση σου. Είναι καιρός να περάσεις στη δράση. Αν πάλι είσαι μόνος, βγες από το καβούκι που έχεις κλειστεί και ανοίξου σε νέες γνωριμίες που θα σε ανανεώσουν.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα δεις κάποια ζητήματα που παρέμεναν στάσιμα να προχωρούν και να σε ικανοποιούν με τον τρόπο που εξελίσσονται. Νέες συνεργασίες ή προτάσεις ευνοούνται ιδιαίτερα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Κάποιες καταστάσεις σε έχουν βγάλει από τον προϋπολογισμό σου.Λέων
Το σημερινό Σάββατο σε βρίσκει με πολύ καλή διάθεση και με ενισχυμένα ποσοστά αυτοπεποίθησης, οπότε η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Ότι βάλεις στο μυαλό σου μπορείς να το φέρεις εις πέρας και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση για τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά αν έχεις τη διάθεση να μιλήσεις ειλικρινά με τον σύντροφό σου. Δώσε την ευκαιρία στη σχέση σου να πάει ένα βήμα μπροστά. Εάν είσαι μόνος, άνοιξε τα μάτια σου γιατί κάτι καλό μπορεί να προκύψει σύντομα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, θα επικρατήσει ηρεμία, αλλά δεν πρέπει να αφεθείς σε αποφάσεις που νομίζεις πως δεν είναι για καλό σου. Διευθέτησε φορολογικά ή νομικά ζητήματα καθώς ευνοούνται. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή.Παρθένος
Για να προχωρήσεις μπροστά θα πρέπει να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν που σε προβληματίζει και να κάνεις δραστικές κινήσεις που αφορούν το μέλλον σου. Μην επιτρέψεις σε παλιά λάθη να στέκονται εμπόδιο σε όσα θέλεις να πετύχεις. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να μιλήσεις με τους δικούς σου και να ζητήσεις τη βοήθειά τους.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλό είναι να ανοιχτείς στον σύντροφό σου και να τον αφήσεις να σε πλησιάσει. Είναι στο χέρι σου να κλείσεις το χάσμα που έχεις ανοίξει ανάμεσά σας. Εάν είσαι μόνος μπορείς να φλερτάρεις με κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, να είσαι προσεκτικός και να αξιολογήσεις με προσοχή κάθε νέα πρόταση που θα σου γίνει. Ακόμα και τα οικονομικά σου χρειάζονται ώριμη σκέψη για να δείς πώς μπορείς να αυξήσεις το εισόδημά σου.Ζυγός
Είναι καιρός να αρχίσεις να διεκδικείς αυτά που θέλεις και να μη μένεις άπραγος μπροστά στις καταστάσεις. Ξεκίνησε μιλώντας στα άτομα του περιβάλλοντός σου αφού πρώτα έχεις αποφασίσει τι θέλεις. Σε κάθε περίπτωση μην περιμένεις να σε σκεφτούν πρώτα οι άλλοι, αν δεν σκεφτείς εσύ τον εαυτό σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι καιρός να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με το ταίρι σου και να βρεις μαζί τις λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι σύντομα θα σε πλησιάσει κάποιο άτομο. Προσπάθησε να το γνωρίσεις καλύτερα προτού τον απορρίψεις ή όχι!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου απόφυγε τις σημαντικές αποφάσεις και το κλείσιμο κάποιας συνεργασίας. Άφησε τα συμπεράσματα για κάποια άλλη στιγμή. Αλλά και στα οικονομικά σου κάνε τις κατάλληλες κινήσεις που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Τα έξοδά σου αυξάνονται επικίνδυνα.Σκορπιός
Σήμερα είσαι σε μια πολύ καλή διάθεση και αυτό φαίνεται και στους γύρω σου οι οποίοι δείχνουν το θαυμασμό τους σε κάθε σου κίνηση. Απαλλάξου από οτιδήποτε σε κρατάει πίσω ή σε μιζεριάζει και κάνε τις κατάλληλες κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις ένα πιο ωραίο αύριο για εσένα και την οικογένεια σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, καλό είναι να δώσεις στο ταίρι σου τη δυνατότητα να σε πλησιάσει και να σου εκφράσει την αγάπη του. Αν είσαι αδέσμευτος, μην σε παίρνει από κάτω γιατί σύντομα θα κάνεις μια γνωριμία που θα σε συναρπάσει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα υπάρχουν αρκετές εξελίξεις και η διπλωματία αλλά και η ευελιξία θα σε σώσουν. Ακόμα και τα οικονομικά σου πάνε πολύ καλύτερα και οι προσπάθειες που έχεις κάνει για να αυξήσεις τα έσοδά σου αρχίζουν να αποδίδουν.Τοξότης
Σήμερα το μυαλό σου δουλεύει με πολύ γρήγορους ρυθμούς και θα καταφέρεις να υλοποιήσεις πολλές σκέψεις που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό. Η δυναμική σου πλευρά δεν αφήνει τίποτα να περάσει ανεκμετάλλευτο. Συνέχισε με αυτόν τον τρόπο και θα δείς πως μπορείς να πετύχεις ότι βάλει ο νους σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να κάνεις έναν εποικοδομητικό διάλογο με τον σύντροφό σου για να βελτιώσεις πολλά ζητήματα που δεν πάνε καλά στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος σήμερα μπορείς να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να βρεις αυτό που θέλεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, δείξε προσοχή και συγκεντρώσου σε διάφορα ζητήματα που μέχρι τώρα περνούσαν απαρατήρητα. Θα προκύψουν κάποια προβλήματα κι εσύ θα πρέπει να είσαι συντηρητικός στα λόγια αλλά και στις πράξεις σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στα καλύτερά τους αλλά σύντομα θα δείς τα έσοδά σου να αυξάνονται χάρη στις προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι σήμερα.Αιγόκερως
Η σημερινή μέρα έχει αρκετό τρέξιμο για εσένα και άγχος καθώς σου έχουν μαζευτεί υποχρεώσεις που δεν παίρνουν άλλη αναβολή και πρέπει να τακτοποιηθούν το συντομότερο. Ωστόσο θα δείς ότι τα περισσότερα ζητήματα εξελίσσονται υπέρ σου και μπορείς να ανακουφιστείς με τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου. Σε κάθε περίπτωση μην παρασυρθείς σε βιαστικές κινήσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αρκετά θέματα σε προβληματίζουν σχετικά με τη σχέση σου, αλλά θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις που θα φέρουν μια νέα πνοή τόσο σε εσένα όσο και στον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, είναι μια καλή μέρα για να γνωρίσεις κάποιο άτομο, αρκεί να κάνεις κι εσύ την κίνηση σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου όλα πηγαίνουν όπως τα είχες σχεδιάσει και με λίγη προσοχή θα δείς τους στόχους σου να πλησιάζουν. Απόφυγε και εδώ τις βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις ειδικά σε ότι αφορά τον οικονομικό τομέα. Κλείσε τρύπες πριν κάνεις νέα έξοδα.Υδροχόος
Κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες θα σε βγάλουν σήμερα από το πρόγραμμά σου και θα σου χαλάσουν τη διάθεση με τον τρόπο που θα επηρεάσουν αρκετούς τομείς της ζωής σου. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου και κυρίως τη δυναμικότητά σου γιατί έτσι δεν θα καταφέρεις και πολλά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλό είναι να αποφύγεις κάθε συζήτηση που αφορά προβλήματα και να απολαύσεις ένα ήρεμο Σάββατο που θα σε ξεκουράσει δίπλα στον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, βγες με φίλους και μη μένεις σπίτι γκρινιάζοντας για τη μοναξιά σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα έχεις να αντιμετωπίσεις κάποιες καθυστερήσεις, αλλά στο τέλος θα μπουν όλα στη σειρά που θέλεις. Στα οικονομικά χρειάζεται αυξημένη προσοχή και καθόλου βιαστικές κινήσεις. Μην κάνεις έξοδα πριν σκεφτείς καλά αν υπάρχει περιθώριο στον προϋπολογισμό σου.Ιχθείς
Η κοινωνικότητά σου σήμερα βρίσκεται στα ύψη της και σου ανοίγει δρόμους εκεί που δεν το περιμένεις. Αξιοποίησε κάθε γνωριμία αλλά και κάθε επαφή με τους γύρω σου για να προωθήσεις τις σκέψεις σου. Οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές για σημαντικές επαφές και κάθε είδους συνεργασία που έχεις στο μυαλό σου να κάνεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου δείξε ενδιαφέρον στο ταίρι σου και μην χαλάς το ευχάριστο κλίμα με γκρίνιες και ανασφάλειες. Οι εντάσεις παραμονεύουν! Αν είσαι μόνος, βγες από το σπίτι σου και πέρασε όμορφα με την αγαπημένη σου παρέα. Κάπου εκεί υπάρχει κάτι ενδιαφέρον για την ερωτική σου ζωή.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου όλα πηγαίνουν πολύ καλά. Άφησε τις ανασφάλειες που είναι αβάσιμες και προχώρησε τα σχέδιά σου. Προσοχή στον τρόπο που ξοδεύεις τα χρήματά σου. Θα πρέπει να κάνεις περισσότερη οικονομία.Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10