Πίσω στην κορυφή της σελίδας
04.12.2015 | 08:17

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 4/12/2015

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 4/12/2015
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;


Κριός
Σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός σε αυτά που θα κάνεις και θα πεις. Μάλιστα, θα σου περάσουν από το μυαλό πολλές σκέψεις για αλλαγές, βελτιώσεις και ανακατατάξεις. Ίσως να είναι η κατάλληλη στιγμή για ριζικές αλλαγές για εσένα αλλά πρώτα πρέπει να έχεις βεβαιωθεί για τα αποτελέσματα τους. Μην κάνεις τίποτα πριν ζυγίσεις όλα τα δεδομένα.

Αισθηματικές
Θα περάσεις πολύ όμορφα γιατί η διάθεσή σου θα είναι ιδιαίτερα ερωτική και θα λάβεις την ανάλογη ανταπόκριση από το σύντροφό σου. Απόφυγε τις εντάσεις γιατί μην ξεχνάς ότι και ο άλλος άνθρωπος έχει τα δικά του προβλήματα. Εσύ που είσαι ακόμη σε ερωτικές μοναξιές άσε τη γοητεία σου να εξωτερικευθεί και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου μπορεί να έχει σήμερα αυξημένες απαιτήσεις. Κάνε ότι χρειάζεται αλλά μην ανοίγεσαι σε όλους και μην συζητάς τα σχέδιά σου αν δεν είσαι σίγουρος για την εχεμύθεια των συνομιλητών σου. Προσοχή στα οικονομικά ζητήματα γιατί σήμερα θα σου προκύψουν έξοδα από εκεί που δεν τα περιμένεις.


/Ταύρος
Οι ιδέες σου σήμερα είναι αρκετά έξυπνες και ευφάνταστες. Μπορείς να υλοποιήσεις πολλά από αυτά που σκέφτεσαι, αρκεί να δείξεις μια ώριμη στάση και υπομονή απέναντι στις καταστάσεις. Αν νομίζεις ότι υπάρχουν άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον που μπορούν να σε βοηθήσουν, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να τα πλησιάσεις.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου χρειάζονται σήμερα προσοχή γιατί μπορεί να προκληθούν κάποιες εντάσεις σε κουβέντες που θα κάνεις με το σύντροφό σου. Αν μπορείς να τις αποφύγεις τόσο καλύτερο για εσένα. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να έρθει και να γεμίσει την ζωή σου, να ξέρεις ότι το βράδυ σου προμηνύεται ιδιαίτερα ρομαντικό και απρόβλεπτο αρκεί να εκδηλώσεις και εσύ με την σειρά σου τις ανάλογες διαθέσεις.

Επαγγελματικές
Σήμερα στα επαγγελματικά σου θα χρειαστεί να έχεις το νου σου για καινούργιες συνεργασίες ή συμφωνίες που θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα. Προτού πάρεις αποφάσεις εξέτασε όλα τα δεδομένα που έχεις και συζήτησε τα με τα άτομα που εμπιστεύεσαι και έχουν σχέση με το αντικείμενο σου. Στα οικονομικά σου μην κάνεις σπατάλες, μην ξοδεύεις από τις οικονομίες σου και δείξε λίγη υπομονή σε σχέση με επιθυμίες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.


Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, σου έχουν μαζευτεί πολλές υποχρεώσεις και σήμερα ειδικά θα είσαι αρκετά αγχωμένος. Χρειάζεται να περιορίσεις την ευαισθησία, αλλά και την ευθιξία σου για να αντιμετωπίσεις ψύχραιμα τις καταστάσεις και αποτελεσματικά. Εξάλλου η επικοινωνία με τους γύρω σου ευνοείται και πρέπει να αξιοποιήσεις αυτή τη συγκυρία. Προσοχή στον εκνευρισμό ο οποίος θα είναι κακός σύμβουλος και θα σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου μπορούν να σου χαρίσουν ευχάριστες στιγμές σήμερα αν κάνεις τις κατάλληλες συζητήσεις και ξεκαθαρίσεις στον σύντροφο σου όσα σε απασχολούν. Μην μιλήσεις μόνο για τα άσχημα… Επικεντρώσου και στα καλά της σχέσης σας. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα έχετε όλα τα φόντα και την γοητεία να κατακτήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Εκμεταλλευτείτε το!

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα είσαι αρκετά παραγωγικός και θα μπορέσεις να κάνεις αρκετές αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό με την βοήθεια που θα σου προσφέρουν οι συνεργάτες σου. Αρκεί βέβαια να ακούσεις τις συμβουλές τους και να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν και θα τακτοποιήσεις παλιές σου οφειλές που σε αγχώνουν.


Καρκίνος
Σήμερα η επικοινωνιακή σου ικανότητα και η έντονη φαντασία σου σου υπόσχονται επαγγελματικές επιτυχίας. Θα δώσεις μεγάλη έμφαση στη διευθέτηση κάποιων εκκρεμών υποθέσεων σου στον επαγγελματικό σου τομέα. Προς το απόγευμα η διάθεση σου θα είναι ευμετάβλητη και ίσως και κυκλοθυμική. Θα σου κάνει καλό να μείνεις λίγο μόνος σου με τον εαυτό σου και τις σκέψεις σου.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό σου τομέα, η σημερινή μέρα μπορεί να σε προβληματίσει σχετικά με τη σχέση σου, αλλά αν δείς τα πράγματα κι από την πλευρά του συντρόφου σου θα πάρεις τις απαντήσεις σου, χωρίς να μπλέξεις σε δυσάρεστες συζητήσεις. Σε κάθε περίπτωση απόφυγε τις διενέξεις και τους διαπληκτισμούς. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά σου, να θυμάσαι ότι έχεις όλους τους καλούς οιωνούς στο πλευρό σου για να γνωρίσεις το άτομο εκείνο που θα συνάψεις σχέση μαζί του.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, απόφυγε σήμερα τις εντάσεις και μη δίνεις συνέχεια σε σχόλια που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Σε καμία περίπτωση μην κλείσεις συμφωνίες και δώσε προσοχή στα οικονομικά ανοίγματα που θα σου προταθούν. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για τέτοια…


Λέων

Αγαπημένε Λέοντα, η στασιμότητα, αλλά και τα εμπόδια που αντιμετώπιζες μέχρι τώρα αρχίζουν να μένουν πίσω σου σιγά σιγά. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και την ήρεμη αντιμετώπιση για να μπορέσεις να δώσεις λύσεις σε αυτά που σε απασχολούν. Ξεκίνησε με τα πιο παλιά προβλήματα που χρονίζουν και συνέχισε με τα νέα δεδομένα.

Αισθηματικές
Οι συνθήκες σήμερα είναι πολύ ευνοϊκές για μια πολύ ερωτική μέρα με τον σύντροφό σου, αν είσαι Λέων και θα μπορέσεις να ανανεώσεις την μεταξύ σας σχέση και να οργανώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια πιο αποτελεσματικά. Εσύ που είσαι μόνος σου, κάτι καλό πρόκειται να προκύψει σήμερα με ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Μην είσαι αρνητικός γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να κρύβει!

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα σε προβληματίσει αρκετά σήμερα, αλλά αν έχεις δουλέψει στο παρελθόν βάζοντας κάποια πράγματα σε σειρά, θα εξελιχθούν όλα όπως θέλεις και αυτό θα το δείς μπροστά σου. Φρόντισε τον οικονομικό σου προγραμματισμό και μην παρασύρεσαι σε έξοδα.


Παρθένος
Η σημερινή μέρα δεν είναι και η πιο εύκολη που έχεις περάσει το τελευταίο διάστημα. Κάποια προβλήματα οφείλονται σε άτομα με τα οποία δεν έχεις και τις καλύτερες σχέσεις. Αντί να γκρινιάζεις όμως, έχε το νου σου για να αποφύγεις κάθε κακοτοπιά και ασχολήσου περισσότερο με τον εαυτό σου και το πως μπορείς να κάνεις πιο εύκολη την καθημερινότητά σου.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου θα διανύσουν μία ρομαντική ημέρα και θα μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα με το σύντροφό σου, αρκεί να μην κρατάς μέσα σου όσα σε απασχολούν. Αν είσαι μόνος σου, μπορείς να περάσεις μια πολύ ενδιαφέρουσα βραδιά γεμάτη από νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα τη σημερινή ημέρα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τους συναδέλφους σου για κάποια κοινά σας σχέδια που έχουν καθυστερήσει αρκετά και να βρείτε τις απαραίτητες λύσεις που θα σας βγάλουν από πιθανές δύσκολες θέσεις. Αν είσαι προσεκτικός σε αυτά που θα πεις, τότε όλα εκείνα τα ζητήματα που δεν προχωρούν, θα αρχίσουν σιγά–σιγά να εξελίσσονται και μάλιστα προς το καλύτερο. Δείξε προσοχή στα οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά που έχεις θέσει.


Ζυγός
Θα πρέπει σήμερα να κάνεις προσπάθεια για να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να μην ξεσπάσεις σε δικά σου άτομα που δεν φταίνε σε τίποτα. Κάποια δικά σου θέματα θέλουν προσεχτική αντιμετώπιση και μόνο εσύ μπορείς να τα λύσεις. Εξέτασε τα λοιπόν και πάρε αποφάσεις. Μην φοβάσαι να κάνεις αλλαγές γιατί οι περισσότερες θα είναι προς όφελός σου και εκτός των άλλων είναι απαραίτητες για να προχωρήσεις μπροστά.

Αισθηματικές
Σε ότι αφορά την αισθηματική σου ζωή,  μπορείς να κάνεις μια ήρεμη κουβέντα με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε θέματα που δεν προχωρούν και αφορούν το σπίτι. Έχε το νου σου όμως να μην παρασυρθείς και έρθεις σε ρήξη μαζί του. Οι ελεύθεροι του ζωδίου να περιμένετε μία ευχάριστη είδηση για το άτομο που σας ενδιαφέρει, η οποία θα σας κάνει να πάρετε αποφάσεις για την πορεία της ερωτικής σας ζωής.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου χώρο απόφυγε σήμερα τις πολλές κουβέντες γιατί η ένταση που αισθάνεσαι μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα. Θα προκύψουν κάποια προβλήματα που σε θέλουν ψύχραιμο, αλλά με την βοήθεια της κυβερνήτης σου Αφροδίτης από το ζώδιο σου για τελευταία μέρα, στο τέλος όλα θα εξελιχθούν προς όφελός σου. Μην κάνεις «άχρηστα» έξοδα και θα δείς αισθητή βελτίωση στα οικονομικά σου.


Σκορπιός
Θετικές εξελίξεις σε περιμένουν σήμερα και θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις αρκετά ζητήματα, που αφορούν τόσο τις φιλικές όσο και τις οικογενειακές σου σχέσεις. Μην αφήσεις καμιά ευκαιρία ανεκμετάλλευτη για να βάλεις σε σειρά ότι σε απασχολεί και έχει να κάνει με τους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές
Η ανάγκη σου να μιλήσεις στον σύντροφο σου και να του ομολογήσεις τις έννοιες και τις ανησυχίες σου για το μέλλον της σχέσης σας, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός θα είναι σήμερα μεγάλη και θα βρεις την ανταπόκριση που θέλεις από την μεριά του. Αν είσαι ακόμη αδέσμευτος βγες έξω και διασκέδασε και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί έτσι αποκλείεται να βρεις αυτό που θέλεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, θα χρειαστεί ώριμη σκέψη για να πάρεις κάποιες αποφάσεις που αφορούν τα μελλοντικά σου σχέδια. Πριν το κάνεις φρόντισε να δείς όλες τις οπτικές και μην βιάζεσαι. Όσα έχεις στο μυαλό σου μπορούν να γίνουν πραγματικότητα αν δεν είσαι επιπόλαιος. Φυλάξου από οτιδήποτε μπορεί να σε βγάλει εκτός οικονομικού προγραμματισμού και μην ανοίγεσαι σε έξοδα.


Τοξότης
Τα πράγματα αρχίζουν και βελτιώνονται αισθητά για εσένα σήμερα. Αρκετά ζητήματα που σε απασχολούν θα μπουν σε μια σειρά και θα μπορέσεις να προχωρήσεις ανενόχλητος με τα σχέδιά σου. Μη διστάσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές και μην απομακρύνεσαι από το οικογενειακό σου περιβάλλον. Μπορείς να πάρεις μεγάλη χαρά από τη συμπαράσταση των δικών σου ανθρώπων.

Αισθηματικές
Αγαπημένε Τοξότη ότι σε προβληματίζει και σε αγχώνει στην αισθηματική σου σχέση, μπορεί να λυθεί σήμερα αρκεί να δείξεις καλή διάθεση και διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφο σου. Μην φοβηθείς να του μιλήσεις ειλικρινά γιατί έτσι θα τακτοποιήσεις μια και καλή τις μεταξύ σας διαφορές. Εσύ που κυνηγάς την ευτυχία στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σου, σήμερα μπορείς να τους πεις αυτά που νιώθεις και να ξεκινήσεις μία σχέση μαζί του.

Επαγγελματικές
Περιόρισε σήμερα το άγχος της δουλειάς και μην προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες μόνος σου. Οι ικανότητές σου είναι πάρα πολλές αλλά δεν χρειάζεται να αναλαμβάνεις και δουλειές άλλων. Καλύτερα να μιλήσεις με συνεργάτες αλλά και έμπιστα πρόσωπα που μπορούν να σου δώσουν ενδιαφέρουσες ιδέες.


Αιγόκερως
Σήμερα νιώθεις αρκετά καλύτερα και έχεις την όρεξη να κάνεις αρκετές αλλαγές που θεωρείς ότι θα βελτιώσουν τη ζωή σου. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις μέσα στον ενθουσιασμό σου. Προσπάθησε να είσαι συγκρατημένος σε κάποιες επιλογές και μην αφήσεις έξω από αυτά που σε απασχολούν τα δικά σου άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν σημαντικά στις αποφάσεις σου.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου αν είσαι Αιγόκερως, θα περάσουν μία ιδιαίτερα ευχάριστη ημέρα με μία έκπληξη που σε περιμένει από τον σύντροφο σου και θα ανεβάσει την ερωτική σου διάθεση στα ύψη. Εάν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά πρόσεξε να μην παρασυρθείς από τις υποσχέσεις που θα σου δώσει ένα άτομο που μόλις γνώρισες και ζήσεις καταστάσεις που θα σε στεναχωρήσουν.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου περνάνε μια ήρεμη φάση, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να προωθήσεις τους στόχους σου. Κάποιες καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα λόγω της αρνητικής όψης του Ερμή με τον Δία γι αυτό μην αφήνεις την αγωνία να σε καταβάλλει. Πρόσεξε τα οικονομικά σου!


Υδροχόος

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να νιώθεις ότι τίποτα δεν προχωρά όπως θέλεις και πως όλα σου τα σχέδια έχουν κολλήσει στο ίδιο σημείο. Ίσως αυτό το αίσθημα να προκύπτει από την ανυπομονησία σου και την αγωνία να τα κάνεις όλα μαζί. Πάντως οι καταστάσεις εξελίσσονται θετικά αλλά ίσως χρειάζεται να κάνεις κάποιες μικρές αλλαγές στα πλάνα σου και κυρίως να μη βιάζεσαι. Βρες χρόνο για τους δικούς σου ανθρώπους που μπορεί να σε χρειάζονται, αλλά να έχεις στο νου σου ότι δεν γίνονται όλα μαζί.

Αισθηματικές
Τη σημερινή ημέρα μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με το σύντροφό σου, αν αφήσεις να περάσουν κάποια λόγια χωρίς να σε επηρεάσουν. Αν πάλι είσαι μόνος σου και αναζητάς το άλλο σου μισό, εκμεταλλεύσου τις ευνοϊκές συνθήκες που θα επικρατήσουν για να γνωρίσεις καλύτερα το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα προκύψουν σήμερα προτάσεις που χρειάζονται σκέψη και ψυχραιμία. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις κυρίως αν συμπεριλαμβάνουν οικονομική συναλλαγή. Γενικά απόφυγε όσο γίνεται τα νέα ξεκινήματα και άφησε λίγο το χρόνο να περάσει για να ωριμάσουν περισσότερο τα πράγματα μέσα σου.


Ιχθείς
Μην αναλώνεσαι σήμερα σε ζητήματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί ο Ερμής με τον Δία κοίταξε να είσαι ψύχραιμος και να μην χαλάσεις την ενέργειά σου προσπαθώντας να βγεις από τη στασιμότητα στην οποία νιώθεις ότι έχεις μπει. Τα πράγματα πάνε αρκετά καλά, αλλά μάλλον δεν το έχεις καταλάβει. Γενικά, καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην πιέζεις τις καταστάσεις. Θα μπουν όλα σε σειρά, αλλά προς το παρόν χρειάζεται υπομονή.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλή φάση και η ατμόσφαιρα είναι κατάλληλη για να αποπλανήσεις τον σύντροφο σου σε ένα άκρως ερωτικό και παθιασμένο βράδυ… Ειδικά αν είσαι ένας ελεύθερος Ιχθείς, κανόνισε μια βόλτα με φίλους και άφησε τη γοητεία σου να μπει σε λειτουργία.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα παίρνουν την τροπή που επιθυμείς και όλα τα εμπόδια σιγά – σιγά εξαφανίζονται. Απόφυγε σήμερα τις οικονομικές συναλλαγές και τα ανοίγματα και περιόρισε όσο το δυνατόν περισσότερο τα έξοδα σου.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10