Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 5/3/2016

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ ξεκινάει μια ημέρα που θα είσαι σε πολύ καλή διάθεση λόγω της νέας θέσης του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων . Πολλές δραστηριότητες παρουσιάζονται με πολύ ενδιαφέρον. Ξεκινάς με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου. Μόνο κοίτα να μετριάσεις λίγο την παρορμητικότητά σου και να ξεκουραστείς, γιατί πολλές θα είναι οι στιγμές που θα νιώθεις το σώμα σου να σε προδίδει.

Αισθηματικές
Φίλε Κριέ έντονα προβλήματα μπορεί να υπάρξουν σήμερα ανάμεσα σε εσένα και στον σύντροφο σου και υπαίτιος για την κατάσταση που θα δημιουργηθεί κατά πάσα πιθανότητα θα είσαι εσύ. Πάψε λοιπόν να μιλάς προτού πρώτα σκεφτείς, γιατί άθελα σου μπορεί να τον πληγώσεις. Εσύ που είσαι ελεύθερος, η στιγμή που θα σε βγάλει από τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζεις είναι πολύ κοντά, γεγονός που θα σε ελευθερώσει από τις αρνητικές σκέψεις και θα σε κάνει να δεις το μέλλον της ερωτικής σου ζωής πολύ πιο αποφασιστικά.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα δεν είναι άσχημα, αλλά καλό θα είναι σήμερα να προσπαθήσεις να ξεκουραστείς λίγο. Η διαχείριση των οικονομικών σου είναι από τα πρωτεύοντα πράγματα που πρέπει να ασχοληθείς καθώς πρόκειται να κάνεις σημαντικές οικονομικές κινήσεις, που θα σου αποφέρουν αρκετά κέρδη.

/

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε με την είσοδο του Ερμή από σήμερα και στο εξής στο ζώδιο των Ιχθύων, μπορείς να αρχίσεις να κάνεις κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου και να ξεχάσεις τις παλιές τακτικές, που μπορεί να σε έφερναν πίσω στην πορεία των σχεδίων σου. Άνοιξε τα φτερά σου και δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Μόνο έτσι θα βαδίσεις αργά, αλλά σταθερά, στην οδό της επιτυχίας. Έχεις όλα τα φόντα για να πετύχεις ότι βάλεις στο μυαλό σου, αρκεί να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις καλές επιρροές που σου στέλνουν οι πλανήτες!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου φίλε Ταύρε, οι σημερινές συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφο σου θα σε φέρουν πολύ πιο κοντά του, αρκεί να είσαι ειλικρινής μαζί του και να μην του κρύψεις τίποτα. Εάν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου σου, η προσωπικότητα σου θα λάμψει στο κοινωνικό σου περιβάλλον και θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις γνωριμίες που θα κάνεις με σημαντικά πρόσωπα.

Επαγγελματικές
Με κάποια ένταση στον χώρο της δουλειάς σου ξεκινά η σημερινή ημέρα φίλε Ταύρε λόγω της πίεσης που σου ασκείται από τα χρονικά περιθώρια που έχεις για να τακτοποιήσεις κάποιες από τις αρμοδιότητες σου. Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να παρασυρθεί από παρορμητικές κινήσεις και φρόντισε να έχεις σκεφτεί καλά προτού πεις ή κάνεις το οτιδήποτε. Οικονομικά είναι στο χέρι σου να αυξήσεις τα έσοδα σου, αρκεί να μην προβείς σε περιττές αγορές.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε αυτό το Σάββατο με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων είναι ευνοϊκό τόσο για τα επαγγελματικά σου όσο και για τα αισθηματικά σου. Απόβαλε λοιπόν όσο μπορείς το άγχος που συνεχώς σε κυριεύει και φρόντισε να χαλαρώσεις με τους αγαπημένους σου φίλους και την οικογένεια σου, που σε καταλαβαίνουν και σε ξεκουράζουν.

Αισθηματικές
Φίλε Δίδυμε ο δυναμισμός σου θα είναι μεγάλος στον αισθηματικό σου τομέα. Σήμερα θα κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφο σου που θα έχουν πολύ καλές βάσεις και θα δώσουν άλλη προοπτική στην σχέση σου. Από εδώ και στο εξής μπορείς να ονειρεύεσαι χωρίς τον κίνδυνο της απογοήτευσης. Εάν ανήκεις στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου σου, η μέρα είναι καλή για να πλησιάσεις και να ανοιχτείς στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Κινήσου σήμερα με γνώμονα την διαίσθηση σου για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την καριέρα σου. Αξιοποίησε στον μέγιστο βαθμό τις δυνατότητες των συνεργατών σου και μην τους φέρνεις αντιρρήσεις γιατί θα σε βοηθήσουν πολύ μακροπρόθεσμα. Παρέμεινε ρεαλιστής στην διαχείριση των οικονομικών σου και πολύ γρήγορα θα τα δεις να αυξάνονται.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε σήμερα με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων καλά θα κάνεις να ασχοληθείς με κάποια φυσική δραστηριότητα ή άθλημα στη διάρκεια αυτής της ημέρας, προκειμένου να διατηρηθεί η ισορροπία μεταξύ της ψυχολογικής και της βιολογικής σου ηρεμίας. Σήμερα θα υπερισχύει μια πιο λεπτή και διακριτική τάση, που θα σε οδηγήσει γενικά σε καλύτερες κοινωνικές επαφές και θα βελτιώσει τις ήδη υπάρχουσες φιλίες σου.

Αισθηματικές
Προσπάθησε να αποφύγεις τις αντιθέσεις και τους καβγάδες σήμερα με τον σύντροφο σου, αν είσαι Καρκίνος και με ήπιους τόνους προσπάθησε μέσα από την συζήτηση να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, μην καταθέτεις τα όπλα σου σε κάθε μικρή δυσκολία και προσπάθησε περισσότερο ώστε να φτιάξεις την ερωτική σου ζωή.

Επαγγελματικές
Φίλε Καρκίνε στα επαγγελματικά σου μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά αφού η ημέρα εκτινάσσει τον δυναμισμό σου στα ύψη. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου πλέον έχει αποκατασταθεί και το μόνο που σου απομένει είναι να καταβάλεις προσπάθειες για να την διατηρήσεις. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από τον προϋπολογισμό σου.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα αυτή η Παρασκευή με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στους Ιχθείς θα φέρει απρόσμενα νέα στην ζωή σου που θα σου φτιάξουν την διάθεση. Με τις καλές επιρροές που δέχεσαι, οι λύσεις που αναζητάς σου έρχονται ουρανοκατέβατες και σε πιάνει μια πελώρια λαχτάρα, για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Φέρε ένα αέρα ανανέωσης στη ζωή σου και άρχισε να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά και αισιόδοξα, γιατί αυτό απαιτεί η παρούσα περίοδος.

Αισθηματικές
Φίλε Λέοντα φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις και να δεις μερικά πράγματα στην σχέση σου με διαφορετικό μάτι. Κι αν ακόμη είσαι αγχωμένος και προβληματισμένος με την πορεία του δεσμού σου, καλό είναι να μοιραστείς τις ανασφάλειες σου με ένα άτομο που εμπιστεύεσαι και ξέρεις ότι θα σε συμβουλεύσει σωστά. Ευχάριστα θα είναι τα νέα που περιμένουν τους ελεύθερους του ζωδίου σου, από κάποιο μήνυμα που θα σας στείλει το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Η ημέρα θα σου προσδώσει μία μεγαλύτερη εσωστρέφεια, νευρικότητα και ίσως σε αφήσει ανικανοποίητο σχετικά με κάποια επαγγελματικά σου θέματα αγαπητέ Λέοντα. Κάνε υπομονή και μεθόδευσε τις κινήσεις σου, ώστε τα πράγματα να πάνε πιο στρωτά για σένα. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα, γι αυτό απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

Παρθένος
Φίλε Παρθένε ο παράγοντας της τύχης δεν θα λείπει σήμερα από την ζωή σου με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κάνει την είσοδο του στους Ιχθείς, γεγονός που θα σε ευνοήσει σημαντικά. Παρ’ όλο που σε διέπει μία ανασφάλεια αυτό το διάστημα επιμένεις να θέλεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να διορθώσεις τα κακώς κείμενα που υπάρχουν τόσο στις αισθηματικές όσο και στις εργασιακές σου σχέσεις. Προχώρα με γνώμονα το μέτρο και θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου θα περάσεις αρκετά καλά σήμερα αν είσαι Παρθένος. Θα κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφο σου που θα σε ικανοποιήσουν και θα βελτιώσουν το κλίμα μεταξύ σας. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου σου να ξέρεις ότι μόνο αν βγεις έξω μπορείς να γνωρίσεις κάποιον που θα σε γοητεύσει. Μην κάθεσαι λοιπόν στο σπίτι περιμένοντας τον έρωτα να σου χτυπήσει την πόρτα και δραστηριοποιήσου.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σε καλά επίπεδα. Μπορείς σήμερα να το ρίξεις λίγο έξω και να περάσεις ξεκούραστα και ξέγνοιαστα. Τα σχέδια σου προωθούνται με τον καλύτερο τρόπο χάρη στην θετική επίδραση που σου ασκεί ο κυβερνήτης σου. Πρέπει να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα έξοδα που σε έχουν βγάλει εκτός προϋπολογισμού.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ έχεις πολλές υποχρεώσεις και δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλα. Από σήμερα όμως και στο εξής με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στους Ιχθείς προγραμματίσου, μην αγχώνεσαι και φρόντισε να εκμεταλλευτείς τον ελεύθερο χρόνο που θα σου απομείνει για να χαλαρώσεις λίγο και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις θέσει για τη ζωή σου. Προσπέρασε τα έντεχνα και φρόντισε να κάνεις το ιδανικότερο για σένα.

Αισθηματικές
Φίλε Ζυγέ, κάποιες ατασθαλίες του παρελθόντος μπορεί να βγουν σήμερα στην επιφάνεια και να δημιουργήσουν προβλήματα στην σχέση με τον σύντροφο σου. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής μαζί του και μην προσπαθήσεις να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να τον στεναχωρήσεις περισσότερο και να τον απογοητεύσεις. Εάν είσαι ελεύθερος, να θυμάσαι ότι η μέρα είναι ιδανική για εσωτερική αναζήτηση και για επαναπροσδιορισμό των αναγκών σου.

Επαγγελματικές
Η επιμονή και η υπομονή σου σε ένα σημαντικό ζήτημα που θα παρουσιαστεί σήμερα στα επαγγελματικά σου, θα είναι καθοριστικοί παράγοντες για την επιτυχία σου. Πάλεψε το όσο μπορείς και θα δεις ότι η μέρα θα σε ανταμείψει τα μέγιστα. Στα οικονομικά σου φρόντισε να μην κάνεις πολλά έξοδα, γιατί θα βγεις από το πρόγραμμά σου. Κράτησε την καταναλωτική παρορμητικότητα σου για λίγο αργότερα.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον και με θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν και σταματούσαν την πορεία σου. Θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικές υποθέσεις σου που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Μετρίασε την ταχύτητα σου, γιατί δύσκολα οι άλλοι θα αντέξουν τους ρυθμούς σου και έχεις ανάγκη την δική τους συμμετοχή.

Αισθηματικές
Σήμερα έχεις αρκετά καλές προοπτικές για να περάσεις ευχάριστα με τον δεσμό σου, αν είσαι Σκορπιός. Για να αποφύγεις λογομαχίες με τον σύντροφο σου, μην πεις όχι σε προτάσεις που μπορεί να σου κάνει, από την στιγμή που βλέπεις ότι είναι σημαντικές για τον ίδιο. Στάσου λίγο στο πλάι του τώρα που σε έχει ανάγκη και μην ασχολείσαι συνεχώς μόνο με τα δικά σου προβλήματα.

Επαγγελματικές
Σήμερα υπάρχουν αισιόδοξες προοπτικές για νέες συμφωνίες που μπορείς να κλείσεις στον χώρο της δουλειά σου. Με σύμμαχο σου τον Ερμή που σήμερα κάνει την είσοδο του στους Ιχθείς η γοητεία και η ευγένεια σου θα ανοίξουν πόρτες που μέχρι πρόσφατα ήταν ερμητικά κλειστές. Στα οικονομικά σου, οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές, για αυτό προσπάθησε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, φρόντισε σήμερα να δεις πολλές καταστάσεις με αρκετή ψυχραιμία, να περάσεις υπέροχα με αγαπημένα σου άτομα και να ξεκουραστείς ώστε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου για να ανταπεξέλθεις αποτελεσματικά σε αυτά που σε περιμένουν. Καταστάσεις που μπορεί να σε κούραζαν ψυχικά, βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι με τη νέα θέση του Ερμή στους Ιχθείς. Ωστόσο να θυμάσαι ότι οι συμβιβαστικές λύσεις είναι πιο κερδοφόρες από ότι είναι ένας τσακωμός.

Αισθηματικές
Φίλε Τοξότη ο δεσμός σου φαίνεται ότι θα περάσει μία δύσκολη ημέρα. Εξάντλησε όλα τα λογικά περιθώρια που υπάρχουν, προτού πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις σχετικά με εσένα και την σχέση σου και φρόντισε να είσαι δίκαιος σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφο σου. Οι μοναχικοί Τοξότες, καλό θα είναι να πάρετε την τύχη στα χέρια σας. Είναι προτιμότερο να αναζητάς μόνος σου αυτό που επιθυμείς, παρά να περιμένεις να στο βρει ο περίγυρος.

Επαγγελματικές
Η οργάνωση και η πειθαρχία είναι τα κλειδιά για την επιτυχία της σημερινής ημέρας. Στρώσου λοιπόν στην δουλειά και μην περιμένεις από τους άλλους να δουλέψουν για εσένα, διαφορετικά πολύ γρήγορα θα το μετανιώσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα, αλλά πρέπει να προσέχεις σε κινήσεις που κάνεις.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε μην επηρεάζεσαι σήμερα από εξωγενείς παράγοντες και βρες τρόπο να διατηρήσεις την ισορροπίες σου. Κοινωνικές καταστάσεις θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου και θα σε αγχώσουν. Ωστόσο με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στους Ιχθείς οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη, γι αυτό πρέπει να είσαι σωστά προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, πάψε να σκέφτεσαι αρνητικά και να μεταφέρεις αυτήν σου την διάθεση και στο σπίτι, γιατί μπορεί να προκαλέσεις προβλήματα ενώ δεν το θέλεις. Εάν δεν έχεις σχέση, είναι καιρός να ασχοληθείς λίγο με την εξωτερική σου εμφάνιση που το τελευταίο διάστημα έχεις αμελήσει και μετά να επιδοθείς στα φλερτ!

Επαγγελματικές
Με την βοήθεια της πείρας που έχεις αποκτήσει, κινήσου σήμερα διπλωματικά και πλησίασε όλους όσους μπορούν να επηρεάσουν την καριέρα σου. Είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι οι ευκαιρίες μπορούν να κερδηθούν μόνο με σκληρή δουλειά, απόλυτη συνέπεια, σωστό προγραμματισμό και καλή συμπεριφορά. Στρώσε λοιπόν τον δρόμο για να έρθουν αυτά που επιθυμείς.

Υδροχόος
Σήμερα αρχίζεις και ηρεμείς αγαπητέ Υδροχόε. Πολλά πράγματα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά, που σου παρέχει επιτέλους μια στοιχειώδη ικανοποίηση. Ξεκινάει μια πολύ εποικοδομητική περίοδος σε ότι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με εκκρεμότητες που έχεις με κάποια άτομα της οικογένειας.

Αισθηματικές
Η σχέση σου έχει αρχίσει και ισορροπεί και αισθάνεσαι καλά για αυτό αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος. Ταυτόχρονα θα δεχτείς μία πρόταση από τον σύντροφο σου που θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Καλά θα κάνεις να την δεχτείς χωρίς δεύτερη σκέψη. Το ίδιο ισχύει κι αν ακόμη δεν έχεις σταθερή σχέση αυτή την στιγμή στην ζωή σου, καθώς μία πρόσκληση που θα λάβεις από άτομο που σε ελκύει, θα σου φτιάξει για τα καλά την διάθεση.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πρέπει να συνεχίσεις με τους ίδιους εντατικούς ρυθμούς την εργασία σου, ώστε να δεις άμεσα τα θετικά αποτελέσματα που περιμένεις. Συνεργάτες και συνάδελφοι θα σταθούν στο πλάι σου και θα στηρίξουν τις ιδέες σου εκεί που δεν το περιμένεις. Στα οικονομικά σου θα έχεις ανοδική πορεία και τακτοποιούνται και πολλές εκκρεμότητες.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ οι υποχρεώσεις σου είναι αμέτρητες με αποτέλεσμα να έχεις εξαντληθεί. Πρόσεξε τη διατροφή σου και κράτησε κάποιες ώρες για τη χαλάρωσή σου. Ο Ερμής που από σήμερα και στο εξής θα κινείται στο ζώδιο σου σε ευνοεί και πολύ γρήγορα θα δεις κάποιους στόχους σου να ευοδώνονται. Ετοιμάσου να δεχτείς κάποιες προτάσεις που θα σου δώσουν μεγάλη χαρά και θα ικανοποιήσουν τις οικονομικές σου φιλοδοξίες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου φίλε Ιχθύ η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή σήμερα και θα θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα με τον σύντροφό σου. Κάνε τις προτάσεις σου και δεν θα έχεις άρνηση σε τίποτα από ότι πεις. Εσένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, μπορείς τώρα να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να πλησιάσεις το άτομο που έχεις ερωτευτεί, μιας και η σεξουαλικότητα σου θα είναι αυξημένη.

Επαγγελματικές
Η ανεξήγητη στάση κάποιων κοντινών σου ατόμων στον επαγγελματικό σου χώρο δεν πρέπει σήμερα να σου χαλάσει την διάθεση. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί τους, για να δεις που οφείλεται και μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να αυξάνονται και σου χαρίζουν την πολυτέλεια να κάνεις κάποιες έξτρα αγορές.

Read More

And More