Πίσω στην κορυφή της σελίδας
07.04.2016 | 08:42

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 7/4/2016

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 7/4/2016
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
Σήμερα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο σου μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση και προσπάθησε να βάλεις έναν προγραμματισμό στα σχέδιά σου. Η ευελιξία και η διπλωματία σου θα είναι έντονες και ακόμα και κάποια πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου, τελικά θα συμφωνήσουν με τις ιδέες σου. Γενικά δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά γιατί σε μερικά πράγματα σε έχει παρασύρει η ευαισθησία σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, η σχέση σου θα πάει καλύτερα, αν έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα σε κουβέντες που θα κάνεις με το σύντροφό σου και αφήσεις στην άκρη το πείσμα και τον εγωισμό σου. Πέρασε χαλαρά και ρομαντικά μαζί του, ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στη σχέση σου. Αν δεν έχεις σύντροφό, πολύ πιθανό να κάνεις μια καινούργια γνωριμία που θα σου φέρει πολύ χαρά.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, η δυναμικότητα που έχεις θα είναι μεγάλη και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα, που σε απασχολούν εδώ και πολύ καιρό. Πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά, να την σκεφτείς πολύ καλά καθώς δεν είναι κατάλληλη περίοδος για έξοδα και για άσκοπες αγορές.

/

Ταύρος
Η σημερινή μέρα με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού θα κυλήσει πολύ καλά και με αρκετή αισιοδοξία αφού θα καταφέρεις να λύσεις κάποιες καταστάσεις που στον παρελθόν παρέμεναν στάσιμες και σου δημιουργούσαν πρόβλημα. Σήμερα, ότι σκεφτείς μπορείς να το καταφέρεις, αλλά μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί γιατί θα οδηγηθείς σε αντίθετα αποτελέσματα. Επίσης είναι πιθανό να δεχτείς κάποιες ειδήσεις που θα σε ανακουφίσουν.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή η σχέση σου θα πάει πολύ καλά και μπορείς να κάνεις όνειρα και νέα σχέδια με το σύντροφό σου για το κοινό σας μέλλον. Ακόμα κι αν είσαι μόνος, τώρα μπορείς να ξεκινήσεις μία πολύ όμορφη σχέση στη ζωή σου, αρκεί να μην τα δώσεις όλα από την πρώτη στιγμή.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου σήμερα μπορείς να διευθετήσεις αρκετές εκκρεμότητες που έχεις και σε αγχώνουν. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα αλλά πρέπει να είσαι συγκρατημένος, για να τις σταθεροποιήσεις.


Δίδυμοι
Η σημερινή Πέμπτη με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού θα είναι ημέρα εσωτερικής αναζήτησης για εσένα και θα έρθεις σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σου και θα βρεθείς σε αρκετή ένταση έως ότου βρεις κάποια λύση. Προσοχή γιατί η μέρα είναι πολύ εκρηκτική, με αποτέλεσμα να αντιδράς με πείσμα τις περισσότερες φορές σε όσα σου λένε. Πάντως θα πρέπει να προσέχεις πώς χειρίζεσαι τις καταστάσεις και να επιχειρείς πάντα να τις κρατάς υπό έλεγχο.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή αν είσαι Δίδυμος, η Αφροδίτη από τον Κριό σου δίνει πολύ ερωτισμό και δυναμικότητα που αν τη διοχετεύσεις μέσα στη σχέση σου θα περάσεις μια πολύ ωραία βραδιά. Αλλά ακόμα κι αν είσαι μόνος, θα έχεις σήμερα πολλές ευκαιρίες και να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, χρειάζεται να οργανωθείς λίγο περισσότερο, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα δεν πάνε άσχημα, αλλά σήμερα απόφυγε να παρασυρθείς και να κάνεις πολλά έξοδα.


Καρκίνος
Η σημερινή Πέμπτη με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού έχει ένταση και εκνευρισμό, που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία ή τις ασχολίες σου. Η σχέση σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα έχει κάποιες ρήξεις και μάλιστα με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες και ότι κάνεις, φρόντισε να είναι μετρημένο. Προτίμησε χαλαρές συζητήσεις με άτομα που σε ευχαριστούν ψυχικά και σε κάνουν να αισιοδοξείς.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να χαλαρώσεις δίπλα του, από μία κουραστική ημέρα. Αν είσαι μόνος, μπορείς να λάβεις μία είδηση από κάποιο άτομο του παρελθόντος, που θα σου φτιάξει το κέφι. Μην χάνεις καμία ευκαιρία που θα σου φέρει μια νέα πνοή στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, δεν έχεις προβλήματα και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις κάποια σχέδια, που ήταν σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να σκεφτείς πώς θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα από το παρελθόν που σε αγχώνουν ακόμα.


Λέων
Φίλε Λέοντα μπορεί σήμερα να βάλεις στο μυαλό σου σχέδια για το μέλλον και με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού, θα έχεις όλες τις πιθανότητες να πετύχεις. Προσοχή να μην αμελήσεις κάποιες καταστάσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα και να μην επιτρέψεις σε κανέναν να παρέμβει στα σχέδιά σου. Οι πλανήτες σε ευνοούν, για να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να απομακρύνεις οτιδήποτε σε ενοχλεί.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή σήμερα θα δώσεις παραπάνω σημασία στη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις κάποια προβλήματα, που μπορεί να σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, άνοιξε τον κύκλο των γνωριμιών σου και κάπου εκεί έξω κάτι καλό θα προκύψει στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, οι συνεργασίες και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα, ευνοούνται πολύ και πρέπει να εργαστείς λίγο παραπάνω, για να φτιάξεις το κατάλληλο πρόγραμμα και να τα προωθήσεις. Στα οικονομικά σου, θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει, θα αρχίσουν να παίρνουν το δρόμο τους.


Παρθένος
Σήμερα με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού η επικοινωνία σου είναι ανεβασμένη και απολαμβάνεις τον θαυμασμό των γύρω σου. Βάλε νέες βάσεις στα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια που μπορεί να γίνουν πίσω από την πλάτη σου. Η συναισθηματικότητά σου είναι αυξημένη και καλά θα κάνεις να την περιορίσεις και να δείς τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Θα δείς ότι υπάρχουν πρόσωπα που αγαπάς και μπορούν σε βοηθήσουν. Αν έχεις κάποια προβλήματα είναι καιρός να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, στη σχέση σου μπορείς να περάσεις πολύ καλά. Άφησε το άγχος που σε έχει καταβάλει και φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ρομαντικά με το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, πολύ πιθανό ένα ενδιαφέρον πρόσωπο να εμφανιστεί στο δρόμο σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι προβληματικά, αλλά μπαίνεις σε μια περίοδο που κάποιες καταστάσεις θα σε οδηγήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου και να νιώσεις καλύτερα.


Ζυγός
Αν είσαι Ζυγός σήμερα με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού βρίσκεσαι σε μία γενικότερη αναταραχή, που σε εμποδίζει να βάλεις σε μια τάξη διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της μέρας και θα πρέπει να κινηθείς γρήγορα απέναντι σε καταστάσεις που θα προκύψουν, γιατί γενικά τα συναισθήματα που σε διακατέχουν είναι περίεργα και σε οδηγούν σε αντιφατικές ενέργειες. Κατά τα άλλη η μέρα είναι καλή για να βρεθείς με δικά σου άτομα που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς σήμερα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό στη σχέση σου. Απόφυγε όμως τις υπερβολές, γιατί μπορεί να σε φέρουν σε σύγκρουση με το ταίρι σου. Εάν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι διανύεις μια ευνοϊκή περίοδο, που μπορεί να σε οδηγήσει σε μια νέα σχέση. Κάνε κι εσύ μια κίνηση που θα σε φέρει πιο κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, θα τα καταφέρεις πολύ καλά και οι ιδέες σου θα τραβήξουν την προσοχή των συνεργατών σου, αφού δεν θα διστάσεις να μιλήσεις για πρωτοποριακά σχέδια. Όλα όσα σκέφτεσαι μπορείς να ξεκινήσεις να τα υλοποιείς, αλλά καλύτερα να το κάνεις χωρίς κανένα οικονομικό ρίσκο που θα σε βγάλει από τον οικονομικό σου προγραμματισμό.


Σκορπιός
Σήμερα, θα έχεις αρκετή συμπαράσταση από κάποιους ανθρώπους που έχεις γνωρίσει το τελευταίο διάστημα και μπορούν να σου φανούν χρήσιμοι. Βάλε σε πρώτη προτεραιότητα τις υποθέσεις σου, για να μπορέσεις να προχωρήσεις αργότερα στην υλοποίηση των στόχων σου, και να εκτιμήσεις όσα έχουν να σου προσφέρουν.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή καλό είναι να μιλήσεις σήμερα με το σύντροφό σου και να του δείξεις τις πραγματικές σου προθέσεις για το πως βλέπεις τη σχέση σου και όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν είσαι μόνος, ήρθε ο καιρός να κάνεις κάτι και δεν θα αργήσεις να δείς τα καλά αποτελέσματα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, σήμερα πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος σε ότι αφορά τα μελλοντικά θέματα, γιατί θα έχεις κάθε δυνατότητα να τα προωθήσεις. Στα οικονομικά σου έχεις ακόμα αρκετές ανασφάλειες, καθώς αυτή είναι μια περίοδος που τα έξοδά σου θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε τις άσκοπες αγορές και μην βγαίνεις από το πρόγραμμά σου.


Τοξότης
Καλό είναι σήμερα να μη διστάζεις να προχωρήσεις μπροστά, ότι κι αν συμβεί κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μη σταματάς τις προσπάθειές σου και θα δείς ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Πρέπει να συμβιβαστείς με την κατάσταση που επικρατεί και να δείς τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία για να προχωρήσεις και να πετάξεις από πάνω σου οτιδήποτε σε κρατάει πίσω.

Αισθηματικές
Την αισθηματική σου ζωή μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου μέσα σε ένα κλίμα ειλικρίνειας και αγάπης. Μίλησε του για τα προβλήματα που σε απασχολούν και θα δείς ότι θα σε βοηθήσει και θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Αν είσαι μόνος, η θέση της Αφροδίτης στον Κριό σε βοηθάει να κάνεις μια καλή γνωριμία.

Επαγγελματικές
Σήμερα μπορείς να κάνεις πάρα πολλά στη δουλειά σου και θα έχεις ιδέες, που θα σε φέρουν πιο κοντά στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου, έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού, οπότε απόφυγε με κάθε τρόπο τις αγορές και τα περιττά έξοδα.


Αιγόκερως
Σήμερα θα νιώσεις πως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις ρεαλιστικά τα πράγματα και να σταματήσεις να είσαι καχύποπτος νομίζοντας πως όλα περιστρέφονται γύρω από εσένα. Προσπάθησε να κρατήσεις ανοιχτό το μυαλό σου σε νέες ιδέες και απόψεις, ώστε να ανταπεξέλθεις σε μια καινούργια πραγματικότητα, που σύντομα θα αντιμετωπίσεις. Πάντως, σήμερα θα συνειδητοποιήσεις ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται και η καθημερινότητά σου θα αρχίσει να γίνεται πολύ καλύτερη.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή σήμερα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να νιώσετε και οι δύο καλύτερα, έχοντας ο ένας τον άλλον για στήριγμα. Ο ερωτισμός και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη τους και πρέπει να αξιοποιήσεις τις ευνοϊκές συνθήκες για να εκφράσεις στο ταίρι σου όλα σου τα αισθήματα. Αλλά ακόμα κι αν είσαι μόνος, εκμεταλλεύσου τη γοητεία και τον ερωτισμό σου, για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα, για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους σου. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου γιατί μπορεί να βγεις έξω από το πρόγραμμά σου. Απόφυγε τις άσκοπες αγορές και τα περιττά έξοδα.


Υδροχόος
Με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται σήμερα στον Κριό και να σε επηρεάζει αρκετές αλλαγές θα συμβούν στη ζωή σου και ίσως να δημιουργηθούν απρόβλεπτες συνθήκες. Πρέπει να κινηθείς πολύ προσεκτικά και να μην κάνεις καμία υπερβολή, γιατί οποιαδήποτε κίνηση μπορεί να σου κοστίσει ιδιαίτερα. Μην αφήσεις οικογενειακά θέματα να διαιωνίζονται χωρίς λύση. Προσπάθησε να δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να μη χάνεις την ψυχραιμία σου γιατί το κλίμα είναι ήδη πολύ τεταμένο.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου και να μην ξεσπάς την ένταση της καθημερινότητας στο σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, το αποψινό βράδυ μπορεί να σε ευνοήσει και να γνωρίσεις ένα άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και μάλιστα θα δείς ότι θα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου. Πάντως θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα στα οικονομικά σου, αρκεί να βάλεις ένα σωστό πρόγραμμα, για να ξεπεράσεις τα προβλήματα που υπάρχουν.


Ιχθείς
Σήμερα προσπάθησε να ισορροπήσεις τις καταστάσεις που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα, που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Καλύτερα να δείς μερικές καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία και να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου προσπαθώντας να λύσεις μόνος σου τα προβλήματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά και θα έχεις τη διάθεση να εκδηλώσεις την αγάπη σου στο σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος το πλανητικό σκηνικό με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού σε ευνοεί να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις συζητήσεις και σχέδια για το μέλλον. Θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά κάποια προβλήματα που αφορούν το παρελθόν σου και να τα λύσεις με πολύ εύκολο τρόπο. Στα οικονομικά σου, πρέπει να βάλεις περισσότερο προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Check this
Τα νύχια σου στο επίκεντρο! Πώς να κάνεις το πιο glam γιορτινό μανικιούρ με έμπνευση από τους Dolce & Gabbana!
Ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ που θα αποθεώσουν το στιλ σου στα χριστουγεννιάτικα πάρτι
Γυμναστική στο σπίτι: Κάψε το λίπος από όλο το σώμα σε 30 λεπτά
London Calling: Μια βόλτα στις πιο εντυπωσιακές χριστουγεννιάτικες βιτρίνες του Λονδίνου!
Top 10