Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 9/12/2015

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
Σήμερα φίλε Κριέ πρέπει να κινηθείς προς κάθε κατεύθυνση και να μην υποχωρήσεις σε κάποιες μικροδυσκολίες που μπορεί να σου βγουν. Ο δυναμισμός σου, χάρη των καλών επιρροών που σου στέλνει η θετική όψη της Σελήνης με τον Ουρανό θα εντυπωσιάσει το περιβάλλον σου και με την αποφασιστικότητά σου θα ξεκαθαρίσεις τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν ακόμη.

Αισθηματικές
Διώξε τις απαισιόδοξες σκέψεις που έχεις και μην σκέφτεσαι προβληματικές καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει στην σχέση σου. Οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου για να βελτιώσεις και να ανανεώσεις το κλίμα μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου είναι πολλές και σημαντικές. Εκμεταλλεύσου τες και μην δίνεις άλλα περιθώρια αναβολής. Όσο για εσένα που είσαι single, άδραξε το βράδυ για να φλερτάρεις και να διασκεδάσεις με την παρέα σου και όλο και κάτι ενδιαφέρον θα σου φέρει η Σελήνη από τον Σκορπιό.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις και πολύ καλές αποδόσεις. Σήμερα ευνοούνται ιδιαίτερα οι ομαδικές εργασίες και είναι μία καλή ευκαιρία για να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα κοινά σας σχέδια. Στα οικονομικά σου δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Ίσως με λίγο περισσότερο ψάξιμο τις βρεις.

/


Ταύρος

H αστάθεια και η ασάφεια θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της Τετάρτης για εσένα και φρόντισε να είσαι απόλυτα ρεαλιστής σε αυτά που σκοπεύεις να κάνεις ή να πεις. Πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και ταυτόχρονα να φυλαχτείς, γιατί μπορεί να υπάρχουν κάποιες κρυμμένες παγίδες που δεν τις έχεις αντιληφθεί.

Αισθηματικές
Σήμερα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, θα χρειαστεί να κάνεις υποχωρήσεις ή ακόμη και να παραμερίσεις τις προτεραιότητες σου για να μπορέσεις να πλησιάσεις τον σύντροφο σου, με τον τρόπο που θέλει αυτός. Υπάρχει μία ανησυχία μεταξύ σας λόγω κάποιων προσώπων που έχουν μπει ανάμεσα σας και πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός στην συμπεριφορά σου, αν δεν θες να φτάσεις τα πράγματα στα άκρα. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά σου, πέρασε το βράδυ σου, κάνοντας κάτι δημιουργικό ή φροντίζοντας και κανακεύοντας τον εαυτούλη σου.

Επαγγελματικές
Κινήσου με μεθοδικότητα και με δυναμισμό στα επαγγελματικά σου φίλε Ταύρε για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια καλυτέρευση και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.


Δίδυμοι

Σήμερα η επιτυχία είναι με το μέρος σου και θα έρθεις αντιμέτωπος με ευχάριστες και πολυποίκιλες εκπλήξεις τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό σου τομέα. Μην δώσεις σημασία σε προβληματάκια που θα εμφανιστούν γιατί είναι παροδικά και αν τα ξεπεράσεις, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

Αισθηματικές
Εάν ο σύντροφος σου είναι οξύθυμος και εριστικός απέναντι σου πρέπει να μην τεντώνεις το σχοινί και να προσπαθήσεις να κρατήσεις τις μεταξύ σας ισορροπίες σε υποφερτά επίπεδα. Εσύ που δεν αντέχεις την μοναξιά σου, ξεπέρασε μια και καλή το παρελθόν σου και γίνε πιο ανοιχτός στις γνωριμίες που θα κάνεις, ώστε να βάλεις τις βάσεις για την δημιουργία μίας σχέσης.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου σήμερα πρέπει να λύσεις προβλήματα που αφορούν το παρελθόν. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό είναι να σκεφτείς καλά πριν απαντήσεις και μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου. Τα οικονομικά θέματα σε προβληματίζουν αρκετά. Φρόντισε να αποφύγεις να παρασυρθείς σε σπατάλες, γιατί θα βγει εκτός προϋπολογισμού και ήδη η κατάσταση σου είναι επιβεβαρυμμένη.

Καρκίνος
Με την εντιμότητα και την εξυπνάδα που σε διακρίνει θα καταφέρεις να βγεις από το αδιέξοδο που βρίσκεσαι και να ηρεμήσεις. Τόλμησε να κάνεις στη ζωή σου όσες αλλαγές απαιτούνται για να καλυτερέψουν τις συνθήκες της. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και φρόντισε να μιλήσεις για όλα αυτά που σε απασχολούν, σε δικά σου άτομα.

Αισθηματικές
Μπορείς να περάσεις όμορφα και χαλαρωτικά με τον σύντροφο σου αν δεν φέρεις στο προσκήνιο παρελθοντικά προβλήματα που σας είχαν στεναχωρήσει. Κι αν ακόμη βασανίζεσαι από την μοναξιά σου, πρέπει να μάθεις να εκτιμάς τους ανθρώπους που έχεις στο πλάι σου και μην υποτιμάς τις προσπάθειες τους να σε προσεγγίσουν.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου απόφυγε να εκνευριστείς σήμερα γιατί μπορεί να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Εξήγησε με όμορφο τρόπο τις δικές σου προθέσεις και ξεκαθάρισε ότι δεν έχεις βλέψεις για την δική τους επαγγελματική θέση. Στα οικονομικά σου θα αρχίσεις να βλέπεις κάποια μικρή άνοδο και πρέπει να φροντίσεις να καλύψεις τα κενά απώλειας που έχουν δημιουργηθεί από τις αλόγιστες σπατάλες σου.

Λέων
Για να φτάσεις πιο γρήγορα στην επιτυχία θα πρέπει να αναθεωρήσεις πολλές ιδέες που είχες μέχρι σήμερα και να τις προσαρμόσεις στα τωρινά δεδομένα. Αυτές ακριβώς είναι που σταματούν την πορεία σου και καθυστερούν τα σχέδιά σου. Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις τα πιστεύω σου, για να δώσεις τις καλύτερες λύσεις και να βρεις επιτέλους την ικανοποίηση που αναζητάς χωρίς πλέον να καθυστερείς.

Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι δυνατή και μπορεί να επιζήσει από τα προβλήματα αν υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη τόσο από εσένα όσο και από τον σύντροφο σου. Το ισχυρότερο χαρτί σου είναι ο διάλογος που μπορεί να ξεκαθαρίσει τις καταστάσεις και να σου λύσει τις απορίες σου. Αν πάλι είσαι από εκείνους που έχουν βαρεθεί την μοναξιά τους αυτό το βράδυ θα έχεις πολλές ευκαιρίες να συναντήσεις το πρόσωπο των ονείρων σου.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα υπάρχουν καθυστερήσεις που θα επηρεάσουν αρκετά την πρόοδο των σχεδίων σου. Πρέπει να βρεις εναλλακτικές μεθόδους για να προωθήσεις τα σχέδια σου και μην εμμένεις σε κάτι όταν βλέπεις ότι δεν προχωρά. Αν σου κάνουν καινούργιες προτάσεις, πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά αν θα έχουν επιτυχία και μετά να τις αποδεχτείς. Στα οικονομικά σου έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα.


Παρθένος

Ημέρα τυχερή θα είναι η σημερινή Τετάρτη για εσένα με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την όψη του Ήλιου με τον Ουρανό. Ξαφνικά θα σου έρθουν από το πουθενά μερικές απαντήσεις σε κάποια παλιά ζητήματα που σε απασχολούσαν και από καταστάσεις που ήταν προβληματικές. Μην ξεχνάς ότι δεν πρέπει να αφήσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν να πάνε χαμένες και ξεκαθάρισε το τοπίο προς όφελος σου.

Αισθηματικές
Ο σύντροφος σου θέλει να μοιραστεί μαζί σου κάποιους προβληματισμούς που έχει για κάποια άλλα θέματα που τον απασχολούν. Φρόντισε να αποφορτίσεις το κλίμα, για να περάσεις καλά στην σχέση σου και μείνε κοντά του για να του συμπαρασταθείς. Για εσένα που είσαι αδέσμευτος, μην το βάζεις κάτω τώρα που το φως στο τούνελ της ερωτικής σου ζωής γίνεται ολοένα και πιο φωτεινό και βγες έξω να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φτάσει την δουλειά σου σε σημείο που θα μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία και ότι προσδοκίες έχεις μπορούν τώρα να επιτευχθούν. Στα οικονομικά σου προσπαθείς να καλύψεις τις υποχρεώσεις και τα έσοδα που έχεις δεν είναι ικανοποιητικά. Κάνε περισσότερο οικονομία και θα τα καταφέρεις μια χαρά.

Ζυγός
Συγκράτησε τη φαντασία σου που καλπάζει σε δύσβατα μονοπάτια και η λογική σου θα κάνει σήμερα το καθήκον της. Άλλωστε εσύ είσαι από τα άτομα που ξέρουν πάντα πιο είναι το σωστό για τον εαυτό τους, αλλά και για τους άλλους. Άριστες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σου! Φρόντισε την κατάλληλη στιγμή να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Συγκράτησε την ανυπομονησία σου υπό έλεγχο και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές
Τα πράγματα μπορεί να πάνε πολύ καλύτερα στην σχέση σου αρκεί να μειώσεις τα νεύρα που έχεις και μην τα βάζεις με τον σύντροφο σου χωρίς λόγο. Προσπάθησε να καταλάβεις ότι όσο εσύ έχεις προβλήματα άλλο τόσο έχει και αυτός. Η καθημερινότητα σας είναι δύσκολη όχι επειδή υπάρχουν ουσιαστικά προβλήματα μεταξύ σας αλλά επειδή οι άλλοι τομείς της ζωής σας δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε. Οι ελεύθεροι Ζυγοί, δεχτείτε την πρόταση ενός φίλου σας και περάστε ένα όμορφο βράδυ μαζί του.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου αυτή την περίοδο δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα σου φέρουν την επιτυχία που θες. Στα οικονομικά σου, οι καταστάσεις αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις και τις οφειλές σου.

Σκορπιός
Σήμερα φίλε Σκορπιέ, πρέπει να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά σε κάποιες εκκρεμείς υποθέσεις που σε απασχολούν και φυσικά θα πρέπει να αναμένεις ότι θα καταβάλεις και το ανάλογο τίμημα. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι πολύ μετρημένες και μην ανακατεύεσαι σε παρασκηνιακές καταστάσεις που δεν σε αφορούν. Σχεδίασε μεθοδικά το πρόγραμμά σου και μείνε πιστός σε αυτό.

Αισθηματικές
Δώσε περισσότερη σημασία στον σύντροφο σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός και μην απορροφάσαι τόσο πολύ από άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Για εσένα που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου μία νέα γνωριμία μέσα από τον φιλικό σου κύκλο έρχεται τώρα να σε ενθουσιάσει και να σου ανατρέψει τα δεδομένα σου. Μην την απορρίψεις λόγω της ανασφάλειας που θα νιώθεις.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου μην χαλαρώσεις σε τίποτα και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που έχεις και σε αφορούν άμεσα. Συνέχισε τις προσπάθειες σου και ίσως σε πιο εντατικό ρυθμό και τα αποτελέσματα που ζητάς δεν θα αργήσουν να έρθουν. Μία νέα πηγή εισοδήματος είναι πολύ πιθανή.

Τοξότης
Μία ευχάριστη ημέρα σε περιμένει κατά την οποία η επικοινωνία με τους φίλους σου αλλά και οι καινούργιες γνωριμίες θα σου προσφέρουν πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες. Η δημιουργικότητα σου και οι ιδέες σου θα σε προωθήσουν σε μία ανώτερη επαγγελματική θέση αν μείνεις πιστός στα σχέδια σου και δεν παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό και την υπέρμετρη αισιοδοξία σου.

Αισθηματικές
Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε έντονες αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο σου και προτίμησε να χαλαρώσεις μαζί του μιλώντας για άσχετα πράγματα που θα αποφορτίσουν το κλίμα μεταξύ σας. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στην ζωή σου, πέρασε καλά με τους φίλους σου και την οικογένεια σου, μείνε ανοιχτός στις προτάσεις και προκλήσεις που θα δεχτείς και μην χάνεις ευκαιρία για να ανοίξεις τον κύκλο γνωριμιών σου.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου έχεις τις δυνατότητες να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Συνέχισε στους ρυθμούς σου και η επιτυχία είναι κοντά σου. Στα οικονομικά σου φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία και να αφήσεις τα έξοδα για αργότερα.

Αιγόκερως
Σήμερα θα πρέπει να προσέχεις την συμπεριφορά σου γιατί πολύ πιθανό να απομακρύνει σημαντικά άτομα από την ζωή σου. Ακολουθώντας την διαίσθηση σου, το τοπίο θα αρχίσει σιγά σιγά να ξεκαθαρίζει και θα μπορέσεις να προγραμματίζεις τα επόμενα σχέδια σου, τουλάχιστον όσον αφορά τις σχέσεις σου.

Αισθηματικές
Άφησε τους εγωισμούς στην άκρη, αν είσαι Αιγόκερως και μίλησε με τον σύντροφο σου για όλα όσα σε απασχολούν και σε απομακρύνουν από κοντά του. Για να διορθώσει τα λάθη του πρέπει να τα γνωρίζει κιόλας και με το να μην μιλάς, το μόνο που καταφέρνεις είναι να μεγαλώνεις την απόσταση μεταξύ σας. Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι μην παρασύρεστε από λόγια που θα σας τάξουν κάποια άτομα από το παρελθόν και προστατέψτε τον εαυτό σας από επανειλημμένα λάθη που θα σας στεναχωρήσουν.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα είναι καλά, αλλά μερικές καθυστερήσεις που θα συμβαίνουν θα σε εκνευρίσουν αφάνταστα. Απόφυγε να πάρεις γρήγορες αποφάσεις και τακτοποίησε όσες εκκρεμότητες έχεις και εξαρτώνται μόνο από εσένα. Τα οικονομικά σου θα χρειαστούν μία λογική διαχείριση που θα σε προφυλάξει από απρόβλεπτες απώλειες.

Υδροχόος
Σήμερα μην αντιδράσεις σπασμωδικά σε κάποιες καταστάσεις που μπορεί να σε δυσκολέψουν. Μερικές φορές μπορεί η τύχη να ανατρέπει προσωρινά τα σχέδιά σου χωρίς να το περιμένεις, αλλά δεν πρέπει να εκνευριστείς με τίποτα, γιατί θα γίνουν λάθος κινήσεις. Έχεις πολύ γερές βάσεις και κάποια προσωρινά μικροπροβλήματα δεν μπορούν να ανακόψουν την πορεία της επιτυχίας σου.

Αισθηματικές
Ο τρόπος που κάνεις κάποια πράγματα μπορεί εύκολα να παρεξηγηθεί από τον σύντροφο σου και να δημιουργήσει απόσταση μεταξύ σας από εκεί που δεν το περιμένεις. Προσπάθησε να του μιλήσεις και να του εξηγήσεις την συμπεριφορά σου και μην τον αφήνεις άλλο στην άγνοια. Εσύ που είσαι μόνος σου, σήμερα θα ικανοποιήσεις την ανάγκη σου για τρυφερότητα και συντροφιά από ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος που θα επιστρέψει στην αγκαλιά σου.

Επαγγελματικές
Πρόσεξε παγίδες που μπορεί να υπάρχουν στον επαγγελματικό σου τομέα. Απόφυγε να ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον σε συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου φρόντισε να τακτοποιήσεις θέματα φορολογικά που μπορεί να έχεις. Θα σου κάνουν προτάσεις και δεν πρέπει να αφήσεις τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

Ιχθείς
Κάποιες απερίσκεπτες κινήσεις που μπορεί να κάνεις κι ο εκνευρισμός που θα έχεις για κάποιες υποθέσεις σου, πρέπει να αποβληθούν άμεσα και τη θέση τους να πάρουν η υπομονή, ο προγραμματισμός και η ψυχραιμία. Κινήσου μεθοδικά και έξυπνα και θα δεις τα σχέδιά σου να υλοποιούνται. Φρόντισε να περάσεις το βράδυ μαζί με αγαπημένα σου άτομα και να αποφορτιστείς από το άγχος της καθημερινότητας.

Αισθηματικές
Αν ο σύντροφος σου είναι λίγο απόμακρος τον τελευταίο καιρό, μην αφήνεις άλλο αυτήν την κατάσταση να συνεχίζει και κάνε κάτι άμεσα να την αλλάξεις. Προστάτεψε την σχέση σου με όσα εφόδια έχεις, πλησίασε τον και δεν θα χάσεις. Εσύ που είσαι καιρό χωρίς μόνιμη σχέση, τώρα θα έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις κάτι πολύ αξιόλογο με σημαντικές προοπτικές μελλοντικής εξέλιξης.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου η τυπικότητα και η υπευθυνότητα που έχεις, θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα που θα έρθεις αντιμέτωπος. Τα προσωπικά σου οράματα παίρνουν πνοή με την βοήθεια των συναδέλφων σου. Στα οικονομικά σου έχεις πολλές υποχρεώσεις, που θα πρέπει να σου πω να μην δώσεις αναβολές για να τις καλύψεις.

Read More

And More