Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 9/2/2016

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
Η σημερινή Τρίτη είναι μια μέρα σημαντικών γεγονότων και αλλαγών για αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείς γιατί η αλήθεια είναι ότι έχεις δουλέψει πολύ σκληρά τον τελευταίο καιρό και σιγά σιγά θα δικαιωθείς. Αποφάσισε να κάνεις μια ουσιαστική αλλαγή πορείας και μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια, γιατί οι ευκαιρίες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Ετοιμάσου να μάθεις κάποια νέα, που θα σε ικανοποιήσουν αρκετά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, πρέπει να δείξεις αρκετή προσοχή, γιατί θα πεις λόγια που θα φέρουν φασαρίες στην σχέση σου. Μην προσπαθήσεις να λύσεις καμιά παρεξήγηση σήμερα… άστα για αργότερα. Εσύ που είσαι ακόμη χωρίς μόνιμο δεσμό οι προσδοκίες και τα όνειρα που έχεις είναι πολύ έντονα και το πλανητικό σκηνικό θα σε βοηθήσει να τα εκπληρώσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Πρέπει να τελειώσεις με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, γιατί στο μέλλον θα έχεις πρόβλημα. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Ότι συζήτηση γίνει και αφορά οικονομικά θέματα, να τα χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

/

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε η επιτυχία έρχεται πιο γρήγορα, όταν ξέρουμε επακριβώς τις δυνατότητες και τις αδυναμίες μας. Γι’ αυτό φρόντισε σήμερα, τον ελεύθερο σου χρόνο να τον αξιοποιήσεις για να ελέγξεις με κάθε λεπτομέρεια, όλα τα αδύνατα σημεία που μπορεί να έχεις. Όσο για κάποια σχέδιά σου που μπορεί να καθυστερούν αυτή την περίοδο, μην ανησυχείς, γιατί οι υποδομές που έχεις από το παρελθόν είναι πάρα πολύ καλές και είναι θέμα χρόνου και συγκυριών για να πάρουν το δρόμο της πραγμάτωσης.

Αισθηματικές
Φίλε Ταύρε μην συνεχίζεις με το ίδιο τέμπο με τις ευθύνες και τα επαγγελματικά σου και παραμελείς τον σύντροφό σου γιατί μετά τα μικρά προβλήματα θα γίνουν μεγάλα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη βρει κάτι ενδιαφέρον στην ζωή σου μην πιέσεις καταστάσεις και πρόσωπα αυτή την περίοδο. Στην πορεία τα πράγματα θα δείξουν από μόνα τους!

Επαγγελματικές
Θα προκύψουν κάποια προβλήματα στην δουλειά σου που πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να βρεις τις λύσεις που είναι οι πιο σωστές. Πάρα πολλά έξοδα αλλά και έσοδα θα έχεις αυτή την περίοδο. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά να έχεις στο νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε βάλε πλώρη σήμερα για ένα νέο πρόγραμμα. Οργάνωσε τα πράγματα που θα κάνεις τις ερχόμενες μέρες. Πάρε αποφάσεις που θα σου δώσουν χαρά και ικανοποίηση και μην συνεχίσεις να κάνεις τα ίδια λάθη. Η αισιοδοξία, η αυτοπεποίθηση και οι ηγετικές ικανότητές σου είναι στα ύψη τους. Χρησιμοποίησε την έντονη ενεργητικότητα που έχεις και είναι σίγουρο ότι για άλλη μια φορά, θα πετύχεις αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, μυστικές συναντήσεις, καινούργιες γνωριμίες που έρχονται, αλλά και ξεκαθαρίσματα ερωτικών υποθέσεων ευνοούνται. Μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις και πάνω από όλα δεν θα μπορείς στο μέλλον να τα πραγματοποιήσεις. Εσύ που αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό μπορείς να χαρείς για λίγο ακόμη την ανεξαρτησία σου γιατί πολύ σύντομα σε περιμένει μια πολύ καλή γνωριμία.

Επαγγελματικές
Στον τομέα της εργασίας θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην εκνευρίζεσαι. Μην πεις λόγια σε συνεργάτες σου, γιατί στο μέλλον μπορεί να αντιμετωπίσεις σοβαρό πρόβλημα. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις που πριν απαντήσεις πρέπει να προσέξεις, γιατί υπάρχουν παγίδες που δεν μπορείς να αντιληφθείς.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε όλα σήμερα θα βαίνουν καλώς και θα έχεις την αίσθηση ότι πρέπει να κάνει πολλά πράγματα, για θέματα που έχουν μείνει πίσω. Αυτό σημαίνει όμως ότι αν δεις κάτι που δεν σου αρέσει πάρα πολύ, θα πρέπει να κάνεις κάτι για να το διορθώσεις. Για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα ή συγκρούσεις με δικά σου άτομα, προσπάθησε να μείνεις μακριά από οτιδήποτε σου προκαλεί δυσφορία και αρνητικότητα.

Αισθηματικές
Αγαπητέ Καρκίνε ο έρωτας αλλά και οι κατακτήσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο αυτήν την Τρίτη στην ζωή σου. Καλό θα είναι να ξεφύγεις λίγο από τις πολλές ευθύνες που αφορούν την εργασία και να δεις και τα αισθηματικά σου. Κι αν ακόμη σε έχει κυκλώσει η μοναξιά μην απορρίπτεις τίποτε, αν πριν δεν το έχεις διερευνήσει πολύ καλά.

Επαγγελματικές
Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να μπορέσεις να τα λύσεις. Προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν καλό είναι να σκεφτείς καλά αν είναι συμφέρουσες. Προσπάθησε αυτή την περίοδο να αποφύγεις κινήσεις και συμφωνίες που ενέχουν υψηλό επίπεδο ρίσκου και τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

Λέων
Σήμερα αγαπητέ Λέοντα ετοιμάσου να κρατήσεις τις ισορροπίες σε πολλά θέματα, γιατί σε περιμένουν γεγονότα που θα σε συγχύσουν αρκετά. Απόφυγε να εμπλακείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις και μπερδέματα, γιατί μπορεί να σου φέρουν σοβαρά προβλήματα στο μέλλον. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου όσο πιο ουδέτερα γίνεται και να μην παρεκκλίνεις από το πρόγραμμα που έχεις βάλει.

Αισθηματικές
Φίλε Λέοντα η γοητεία που θα έχεις σήμερα θα καταπλήξει. Δώσε περισσότερη σημασία στον σύντροφό σου και απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν το μέλλον. Η μέρα είναι καλή για ρομαντικές καταστάσεις και τρυφερότητα. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με τη μοναξιά σου, το φλερτ και η πολύ καλή σου διάθεση την σημερινή νύχτα θα σε οδηγήσουν στα αποτελέσματα που θέλεις.

Επαγγελματικές
Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουραστείς και να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την πορεία της εργασία σου. Μπαίνεις σε μία περίοδο που τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε ίσως συμβούν κάποιες αντιπαραθέσεις σήμερα στην ζωή σου που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις με μεγάλη διακριτικότητα. Προσοχή… μην δείξεις αδυναμία, γιατί μπορεί να ξεπηδήσουν δυσάρεστες εξελίξεις στο μέλλον. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές, για να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία, γι αυτό βάλε ξεκάθαρους στόχους και μίλησε άφοβα στα δικά σου άτομα για όλα αυτά που σε απασχολούν και σε προβληματίζουν. Μπορούν να σε βοηθήσουν στα ενδεχόμενα διλήμματά σου.

Αισθηματικές
Φίλε Παρθένε η μέρα είναι καλή για την αισθηματική σου ζωή και θα θελήσεις να σταθεροποιήσεις κάποιες καταστάσεις που βλέπεις ότι ανισορροπούν. Πέρασε χαλαρά με τον σύντροφο σου χωρίς να έχεις κριτική ή εγωισμούς, ώστε να πάρεις αυτά που θέλεις. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στην ζωή σου μέχρι τώρα, μην απογοητεύεσαι, γιατί το αποψινό βράδυ θα σε ευνοήσει για να έρθουν τα καλύτερα.

Επαγγελματικές
Μην αφήνεις κάποια θέματα που γίνονται στον επαγγελματικό σου τομέα, να περνάνε έτσι απαρατήρητα. Προσπάθησε να έχεις τον έλεγχο στα πάντα. Διανύεις μία περίοδο που έχεις πολλά έξοδα και παρασύρεσαι σε αγορές που μπορεί να μην είναι τόσο απαραίτητες. Προγραμματίσου περισσότερο για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Ζυγός
Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ θα ισορροπείς αδιάκοπα ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα. Φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις ξεκάθαρα, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Η οικογενειακή σου ζωή μπορεί να σε έχει προβληματίσει το τελευταίο διάστημα, αλλά τα πράγματα θα μπουν σε μια σειρά χωρίς να το καταλάβεις. Κάνε υπομονή!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου φίλε Ζυγέ πρέπει να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά.. Μίλησε με τον σύντροφό σου και πάνω από όλα ξεκαθάρισε την θέση σου και τι είναι αυτό το οποίο ζητάς. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά σου μην ανησυχείς γιατί η μέρα ανοίγει δρόμο για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές
Μην κάνεις καμιά αλλαγή στην δουλειά σου και προπάντων μην κλείσεις συμφωνίες αν δεν τις έχεις σκεφτεί καλά και δεις ότι είναι συμφέρουσες. Τα θέματα των οικονομικών σου ακόμη δεν έχουν φτάσει σε σημείο που μπορεί να σε ικανοποιεί. Με τον προγραμματισμό που έχεις και με τις ενέργειες που κάνεις, είναι σίγουρο ότι θα αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

Σκορπιός
Οι αναστατώσεις της περιόδου συνεχίζονται και την σημερινή ημέρα και αλλάζουν αιφνίδια το πρόγραμμα που έχεις βάλει αγαπητέ Σκορπιέ. Χρειάζεται ψυχραιμία και προσοχή στις κινήσεις σου. Μην επηρεαστείς από αυτά που θα ακούσεις και άφησε το χρόνο να σου δείξει τις κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσεις.

Αισθηματικές
Έχεις κάποια παράπονα που πρέπει να τα εκφράσεις στον σύντροφο σου, για να βγεις από τις ανασφάλειες και από τις αμφιβολίες που σε βασανίζουν αγαπητέ Σκορπιέ. Μην διστάσεις να το κάνεις και να είσαι σίγουρος πως θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Εσύ που ακόμη κλείνεις ραντεβού με την μοναξιά, αυτήν την Τρίτη θα έχεις πολλούς πειρασμούς κοντά σου και δεν μένει παρά να διαλέξεις τον ελκυστικότερο για σένα.

Επαγγελματικές
Τα ζητήματα της δουλειάς σου πηγαίνουν μια χαρά. Σταμάτα να σε πιάνουν οι ανασφάλειες και ο πανικός σου. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές. Απόφυγε να κάνεις οικονομικά ανοίγματα ή να ρισκάρεις κάποιες στάνταρ επενδύσεις σου. Ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω, για αυτό καλό θα είναι να συγκρατηθείς σε όλα για να ξεπεράσεις το πρόβλημα.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη τα γεγονότα αυτήν την Τρίτη επιβαρύνουν τον συναισθηματικό σου κόσμο και κοστίζουν συνάμα και στο πορτοφόλι σου. Θα έρθουν στο προσκήνιο κάποια οικογενειακά προβλήματα του παρελθόντος, που πίστευες πως είχες λύσει. Αντιμετώπισε τα με ψυχραιμία και μην σε πιάνει πονοκέφαλος.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, πρέπει να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου φίλε Τοξότη. Κάποια στιγμή πρέπει και να πάρεις… σταμάτησε να δίνεις τόσα πολλά!!! Μία βραδινή έξοδος κάπου ξεχωριστά, θα έκανε καλό και στους δύο σας. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου μπορείς να αναβαθμίσεις την ποιότητα της ζωής σου και θα δεις ότι η μοναξιά σου θα πάρει τέλος.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, μπορείς με χαμηλούς και ήπιους τόνους να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο την σημερινή ημέρα γιατί το πλανητικό σκηνικό δεν είναι και τόσο αρμονικό και σου φέρνει αναποδιές και άλλα πράγματα περιμένεις και άλλα σου έρχονται. Μπόρα είναι και αυτή και θα περάσει…

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε η γενναιοδωρία και η εργατικότητα, είναι από τα χαρακτηριστικά αυτής της Τρίτης για εσένα. Σήμερα θα σε περιβάλλει η αρμονία και θα πετυχαίνεις αυτά που θέλεις με ελάχιστη προσπάθεια. Οι ευκαιρίες θα είναι γύρω σου παντού! Πρόσεχε, μην τις αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες, γιατί κρύβουν μέσα τους τις λύσεις για ενδεχόμενα προβλήματα του παρελθόντος.

Αισθηματικές
Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στα αισθηματικά σου στο παρελθόν φίλε Αιγόκερε, με την συζήτηση και με θετικότερη αντιμετώπιση μπορούν να ξεπεραστούν. Γίνε πιο τρυφερός απέναντι στον σύντροφο σου. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι να σε ενθουσιάζει νιώθεις ανασφάλεια και εσωστρέφεια. Διώξε αυτά τα συναισθήματα και θα βρεις αυτό που ψάχνεις πολύ γρήγορα.

Επαγγελματικές
Θα δεχτείς προτάσεις στην δουλειά σου που θα είναι πολύ καλές για σένα. Θα μπορέσεις να κάνεις καλές συνεργασίες που θα σε ευχαριστήσουν. Υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να τακτοποιήσεις θέματα που πρέπει να γίνουν τώρα. Μην αμελήσεις τίποτε και προπάντων μην αφήνεις τίποτε για αύριο.

Υδροχόος
Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να κρίνεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερο ρεαλισμό. Φίλε Υδροχόε για να πετύχεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου όσο πιο αποτελεσματικά και γρήγορα γίνεται, πρέπει να κινηθείς με μεθοδικότητα και σιγουριά και τότε να είσαι σίγουρος πως οι πλανήτες θα σε ανταμείψουν.

Αισθηματικές
Αγαπητέ Υδροχόε, για άλλη μια φορά θα καταπλήξεις τον σύντροφό σου με την τρυφερότητα και την αγάπη που θα του εκφράσεις και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Ο ερωτισμός αλλά και η καλή σου διάθεση, θα σε κάνουν να έρθεις περισσότερο κοντά του και να κάνετε καινούργιο ξεκίνημα στην σχέση. Εσύ που βαδίζεις χέρι χέρι με την μοναξιά σου φρόντισε να τονώσεις το κέφι και την αισιοδοξία σου και θα βρεις το άτομο που ψάχνεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, απόφυγε να κάνεις υπερβολικά πράγματα και μην κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις ήδη εκκρεμότητες από το παρελθόν και ο Άρης που κινείται στον Σκορπιό σκορπάει εμπόδια. Μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα που μπορεί στο μέλλον να μην μπορείς να τα καλύψεις.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ ασχολήσου σήμερα με τα σχέδια και τα όνειρά σου και πως θα τα πραγματοποιήσεις. Η μέρα σε γεμίζει με συναισθήματα χαράς και αισιοδοξίας. Προσπάθησε να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου, γιατί την τελευταία περίοδο με τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου τον έχεις παραμελήσει. Οι μέρες αυτές είναι οι ιδανικότερες για να βάλεις τις βάσεις, για τη δημιουργία μιας νέας φιλίας με μεγάλη διάρκεια στον χρόνο.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα φίλε Ιχθύ και θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που σου προσφέρει ο σύντροφος σου. Απόφυγε να κάνεις πολλές συζητήσεις και προσπάθησε να περάσεις ερωτικά και ρομαντικά όσο μπορείς. Εσένα που η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη την ζωή σου, ξαφνικά θα δεχτείς προτάσεις που θα κάνουν την καρδιά σου να χτυπήσει πολύ δυνατά.

Επαγγελματικές
Στο χώρο της εργασίας μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα, αν είσαι Ιχθείς. Απόφυγε να χαλαρώσεις και μην δίνεις σημασία σε λόγια τρίτων ή συνεργατών σου που μπορεί να σε επηρεάσουν αρνητικά. Πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεχτικός σε σχέση με αγορές και έξοδα που θα παρασυρθείς να κάνεις.

Read More

And More