Ζωή Κωνσταντοπούλου: Σπάνια βραδινή έξοδος με την μητέρα της Λίνα Αλεξίου! [pic]

Σπάνια βραδινή έξοδο με την μητέρα της Ορσαλία (Λίνα) Αλεξίου έκανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Ωδείου Ηρώδου Αττικού για να παρακολουθήσει μια ξεχωριστή παράσταση. Μητέρα και κόρη βρέθηκαν μαζί στο Ηρώδειο και απόλαυσαν τα θρυλικά Μπαλέτα Béjar.

H Ορσαλία Αλεξίου είναι δημοσιογράφος και είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ).Πτυχιούχος της Νομικής Αθηνών και απόφοιτος του Αμερικανικού Κολεγίου Αθηνών. Έχει δύο κόρες από τον γάμο της με τον Νίκο Κωνσταντόπουλο τον πρώην αρχηγού του Συνασπισμού: την Βασιλική-Ιωάννα και την Ζωή Κωνσταντοπούλου και παρόλο που αποφεύγει τα φωτογραφικά φλας είπε ναι στο κοσμικό κάλεσμα στο Ηρώδειο.

Μαζί με την κόρη της πρώην Πρόεδρο της Βουλής και αρχηγό του κόμματος Πλεύση Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, η Λίνα Αλεξίου έκανε μια από τις σπάνιες βραδινές εξόδους της και έδειχνε χαλαρή και ευδιάθετη.

Λίγα λόγια για την παράσταση στο Ηρώδειο

Τα θρυλικά Μπαλέτα Béjart της Λωζάνης γιορτάζουν τα 30 χρόνια από την δημιουργία τους και τιμούν την επέτειο των 10 χρόνων από την απουσία του κορυφαίου χορογράφου και ένθερμου φιλέλληνα Maurice Béjart (1927-2007) με μια νέα παγκόσμια περιοδεία, κάνοντας τη ζωή να…χορεύει!

Η μεγάλη γιορτή του χορού ήρθε για δύο μαγικές βραδιές στο Ηρώδειο, την Κυριακή 17 και τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου. Τα περίφημα Μπαλέτα Béjart συναντούν το αθηναϊκό κοινό παρουσιάζοντας ένα μεγαλειώδες αφιέρωμα με τις εμβληματικές χορογραφίες του αείμνηστου Maurice Béjart, του ανθρώπου που έκανε τον χορό προσιτό στο ευρύ κοινό και τον ανάδειξε στην υπέρτατη τέχνη του 20ου αιώνα. Οι 50 χορευτές του μπαλέτου απογερίωσαν τους θεατές σε μια αξέχαστη παράσταση – πραγματική γιορτή του χορού. Του μπαλέτου της ζωή μας!

Η παράσταση “Béjart fête Maurice” αποθεώνει την τέχνη του χορού υμνώντας τη ζωή. Τα δημοφιλή μπαλέτα ερμηνεύουν τις σημαντικότερες χορογραφίες της καριέρας του Maurice Béjart με αμείωτο πάθος, εκπληκτική δεξιοτεχνία και εκφραστική αρτιότητα, διατηρώντας πάντα το υψηλό επίπεδο αισθητικής. Οι υπέροχες μουσικές συνδυάζουν την κλασική με την τζαζ και την παραδοσιακή, δημιουργώντας ένα μωσαϊκό ήχων από Beethoven, Rossini, Webern μέχρι Duke Ellington, The Residents, Ινδικά και Αφρικάνικα ακούσματα.

Read More

And More