Ζωή Κωνσταντοπούλου: Στο θέατρο για να δει την πιο… χαρούμενη ιστορία αγάπης!

Μπορεί να έχει αποσυρθεί από την πολιτική σκηνή, η Ζωή Κωνσταντοπούλου όμως φαίνεται να είναι χαλαρή και ανανεωμένη. Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής μάλιστα, δεν σταματά τις επίσημες εξόδους και συχνά την συναντάμε σε θεατρικές παραστάσεις.

Αυτήν τη φορά ο φωτογραφικός φακός του TLIFE, την “τσάκωσε” στο θέατρο Άβατον και στην παράσταση Smiley του Guillem Clua με τους Δημήτρη Μακαλιά και Μίνωα Θεοχάρη. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μάλιστα, βρέθηκε στο τέλος του έργου με τους πρωταγωνιστές και πόζαρε μαζί τους στο φωτογραφικό φακό.

Η πιο χαρούμενη ιστορία αγάπης, το “Smiley” μιλά για δύο αγόρια του σήμερα που ερωτεύονται, μαλώνουν και παλεύουν να βρουν την αγάπη σε μια εποχή που ο ρομαντισμός ξαναγεννιέται μέσα στα πληκτρολόγια των κινητών μας.

Το «Smiley» είναι μια αυθεντική ιστορία αγάπης, γεμάτη συναίσθημα και γέλιο. Μιλάει με χιούμορ για τους φόβους που όλοι αντιμετωπίζουμε όταν πρώτη φορά ερωτευτούμε. Ανακαλύπτει το πόσο άλλαξε η ζωή μας από τότε που η επικοινωνία στηρίχτηκε στα μέσα μαζικής δικτύωσης ενώ σε ξεναγεί στις συνήθειες και τους τρόπους της gay κοινότητας. Τέλος το «Smiley» χαμογελάει πονηρά γιατί ξέρει πως απέναντι στον έρωτα είμαστε όλοι ίσοι…

Δημήτρης Σιγάλας, Ζωή Κωνσταντοπούλου

Δημήτρης Μακαλιάς, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Μίνως Θεοχάρης, Μάνος Πετούσης, Δημήτρης Σιγάλας

Δημήτρης Μακαλιάς, Αντιγόνη Ψυχράμη, Μίνως Θεοχάρης

Read More

And More