Ζωή Κουρούκλη: Ο Γολγοθάς της ξαδέλφης της Ζωής Λάσκαρη στον Ευαγγελισμό

Σαράντα μέρες μετά τον ξαφνικό χαμό της Ζωής Λάσκαρη στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη, η αγαπημένη της ξαδέλφη και τραγουδίστρια (και συνονόματή της) Ζωή Κουρούκλη ζει το δικό της Γολγοθά. Ένα ατύχημα στο σπίτι, την αναγκάζει να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, έχοντας στο πλευρό της τις δυο κόρες της Κατερίνα και Ίρις και περνώντας μερικές από τις πιο δύσκολες ώρες

Η Ζωίτσα, το παιδί θαύμα που τραγουδούσε από 3 ετών, η πρώτη εξαδέλφη της Ζωής Λάσκαρη, η τραγουδίστρια που έχει ερμηνεύσει μεγάλους Έλληνες συνθέτες μεταξύ των οποίων Πλέσσα, Θεοφανίδη και Κουγιουμτζή, μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό και ζει ώρες αγωνίας, παραμένοντας για 12 ώρες σε ένα ράντσο με σπασμένο γοφό. Η ηθοποιός μεταφέρθηκε στα επείγοντα περιστατικά τα ξημερώματα τις Κυριακής στις 2 και οι γιατροί κατάφεραν να την δουν στις 2 το μεσημέρι της ίδια ημέρας.

Η κόρη της Κατερίνα με ένα κείμενό της στα social media μιλά για τις δυσκολίες νοσηλείας της μητέρας της στο νοσοκομείο, γράφοντας έκανε κείμενο κόλαφο με τίτλο “Ελληνικό Greys Anatomy”.

Η Ζωή Λάσκαρη, άλλαξε το επίθετο Κουρούκλη για να μην την μπερδεύουν με την τραγουδίστρια ξαδέλφη της

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, η Ζωή Κουρουκλή είχε ένα σοβαρό τραυματισμό από την πτώση της και αναμένεται να χειρουργηθεί στο ισχίο.

Δες το κείμενο -καταγγελία της κόρη της στο Facebook:

Ελληνικό Greys Anatomy…
“Ευαγγελισμός… Σάββατο 2 τα ξημερώματα… Οι άνθρωποι του ασθενοφόρου, οι τραυματιοφορείς, οι νοσοκόμες και οι γιατροί νέοι και παλιοί εξαιρετικά ευγενικοί, τρυφεροί και ανθρώπινοι… να βοηθήσουν όπου μπορούν. Μάθαμε από τον οδηγό του ασθενοφόρου ότι η Λάτση δώρισε 180 καινούργια ασθενοφόρα… για όλη την Ελλάδα… σταγονα στον ωκεανό… αλλά οι άνθρωποι αυτοί τα περιμένουν πώς και πώς. Οι εγκαταστάσεις άθλιες… οι ουρές τεράστιες… Το προσωπικό όμως δεν επαρκεί… Φτάσαμε στις 2 τα ξημερώματα και κάναμε τελικά εισαγωγή στιε 14.00 το μεσημέρι της Κυριακής… 12 ώρες αναμονή για τα πάντα… όλα τα φορεία σε μια αίθουσα… Στην αίθουσα αναμονής για τους συνοδούς… οι θέσεις ελάχιστες γιατί κοιμόντουσαν 5-6 άστεγοι με την πραγμάτεια τους… Γύρω μας ιστοριες καθημερινής δυστυχίας… Τραυματίες από ατυχήματα με μηχανάκια… μεθυσμένα 16χρονα με αλλόφρονες γονείς… νεαροί με σπασμένες μύτες και μαύρισμένα μάτια απο καυγάδες…. Ασθενείς που είχαν μαζί τους όλη την οικογένεια… ηλικιωμένοι που δεν είχαν κανέναν… άτυχοι τουρίστες που προσπαθούσαν να συνεννοηθουν… Οι γιατροί σε 12ωρες βάρδιες… εξαντλημένοι αλλά εκεί… να εξυπηρετήσουν… Κάποιοι το πρωί πια έτρεχαν μεταξύ χειρουργίων και επειγόντων περιστατικών… όταν τελικά ανεβήκαμε στο δωμάτιο…τίποτα δεν λειτουργούσε… τα μπουτόν για τις νοσοκόμες… τα κρεββάτια… Αν δεν έχεις αποκλειστική και είσαι μόνος σου… βασίζεσαι στον συγγενή του απέναντι… ή στη τύχη σου. Μας είπαν να κλείνουμε την πόρτα γιατί μέσα στους ορόφους κυκλοφορούν… περιστέρια και μπαίνουν μέσα στα δωμάτια… Μάλιστα… περιστέρια… Ένα μάλιστα με τρόμαξε φτερουγίζοντας πάνω από το κεφάλι μου… Ελλάδα 2017… Φαντάζομαι ότι ο Ευαγγελισμός είναι πολυτέλεια μπροστά σε άλλά πιο περιφερειακά νοσοκομεία…Τι να πει κανείς…”, έγραψε στην ανάρτηση της.

Read More

And More