Ζωή Λάσκαρη: Ο Νίκος Κοκλώνης αποκαλύπτει στο TLIFE όσα έζησε μαζί της στην τελευταία της συνέντευξη! video

Μια από τις μεγαλύτερες Ελληνίδες ηθοποιούς, έφυγε σήμερα το πρωί για την γειτονιά των αγγέλων… Η Ζωή Λάσκαρη άφησε σήμερα το πρωί την τελευταία της πνοή στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη, γεμίζοντας θλίψη την οικογένειά της αλλά και όλους τους Έλληνες που τη αγάπησαν και τη θαύμαζαν!

Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της Ζωής Λάσκαρη έγινε πριν λίγους μήνες στην εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη στον ΣΚΑΪ στο Celebrity Travel! Tο TLIFE, επικοινώνησε με τον επιχειρηματία και παρουσιαστή ο οποίος ήταν πολύ στεναχωρημένος από τον ξαφνικό θάνατο της ηθοποιού.

Ο Νίκος μας αποκάλυψε πως επικοινώνησε με τη Ζωή για να κανονίσει να εμφανιστεί στην εκπομπή! “Είμαι φίλος με τον σύζυγο της Ζωής Αλέξανδρο Λυκουρέζο και του ζήτησα να πείσει τη Ζωή να κάνουμε μαζί μια εκπομπή. Μόλις με είδε μου είπε “Κοκλώνη θα έρθω μαζί σου ταξίδι γιατί σε γουστάρω. Εσύ είσαι ή πολύ έξυπνος ή πολύ ..βλάκας… Αλλά θα πάμε Ιορδανία! Μόνο εκεί θα έρθω” Όταν τη ρώτησα γιατί θέλει να πάμε Ιορδανία η Ζωή μου απάντησε: “Γιατί έχω πάει έχω περάσει καλά και αυτή θέλω να δείξω στους Έλληνες¨.

Το ταξίδι έγινε και η Ζωίτσα προσπαθούσε να ηρεμήσει το αγχωμένο παρουσιαστή ότι όλα θα πάνε καλά και τα γυρίσματα θα γίνουν στην ώρα τους! Η μεγάλη μας σταρ στο ταξίδι ξυπνούσε πάντα μετά τη μια το μεσημέρι και της άρεσε να συζητάει για ώρες εκτός κάμερας με τον παρουσιαστή. Έφαγαν ήπιαν, γέλασαν και η Ζωή του μίλησε για την ανησυχία της για τους Έλληνες και την οικονομική κρίση και όταν η κουβέντα πήγε στο θάνατο η Ζωή με ηρεμία του απάντησε ότι το έχει φιλοσοφήσει και ότι είναι φυσικό και σίγουρο ότι… όλοι θα πεθάνουμε μια μέρα, άρα δεν υπάρχει λόγος για άγχος!

Δες το backstage video του TLIFE

Δες την τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της Ζωής Λάσκαρη

Read More

And More