Ζωή Λάσκαρη: Στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από το παρελθόν της!

Αν στη δεκαετία του ’60 και του ’70 υπήρχαν social media, τότε η Ζωή Λάσκαρη θα ήταν το πιο in fashion celebrity. Βλέπεις η διάσημη ηθοποιός που μεσουράνησε αυτές τις δεκαετίες στον ελληνικό κινηματογράφο αγαπούσε (και συνεχίζει να αγαπά τα φωτογραφικά φλας) ποζάροντας πάντα με χαρά παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα.
Το αρχείο φωτογραφιών που έχει στα χέρια της – όπως καταλαβαίνεις – είναι τεράστιο, όπως και οι κινηματογραφικές και θεατρικές επιτυχίες της. Και τώρα μέσα από τη σελίδα της στο Facebook, η ίδια θέλησε να μοιραστεί μερικά σπάνια στιγμιότυπα από προσωπικές και όχι μόνο στιγμές της, με τους διαδικτυακούς της φίλους…

Τότε που με την Έλλη Λαμπέτη, την Βέρα Κρούσκα και την Αντιγόνη Βασιλάκου ξεφάντωναν στα parties, αλλά και όταν ταξίδεψε στο Παρίσι για την πρεμιέρα της ταινίας “Οι θαλασσιές οι χάντρες”.

Ενώ, μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές είναι η φωτογραφία έξω από την εκκλησία στην βάφτιση της κόρης της Ζωής Λάσκαρη, Μάρθας, όπου η γνωστή ηθοποιός είναι μαζί με την αείμνηστη Τζένη Καρέζη και τον Κώστα Καζάκο.

Δες περισσότερες φωτογραφίες:

Πηγή φωτογραφιών: Facebook Ζωής Λάσκαρη

Read More

And More