Πίσω στην κορυφή της σελίδας
22.07.2010 | 07:30

Οι γυναίκες προτιμούν τους άντρες με κοιλιακούς;

Οι γυναίκες προτιμούν τους άντρες με κοιλιακούς;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο πόλεμος των φύλων είναι σίγουρα ένα παιχνίδι που έχει ξεκινήσει από παλιά και που μέρα με τη μέρα γίνεται όλα και πιο ενδιαφέρον. Ωστόσο, ποιο θεωρούν οι άντρες πως είναι το μεγαλύτερο προσόν που θα τους κάνει ποθητούς σε μια γυναίκα;

Μα φυσικά οι κοιλιακοί τους! Αυτό τουλάχιστον, δείχνει νέα έρευνα σε ένα από τα μεγαλύτερα αντρικά περιοδικά, όπου το 50% του αντρικού πληθυσμού που συμμετείχε δηλώνει πως οι γυναίκες κοιτούν σ' έναν άνδρα τους κοιλιακούς του...

Η έρευνα που έγινε από το αντρικό περιοδικό Ask Men's com, προσπαθεί να δώσει στις γυναίκες μια ιδέα για το τι σκέφτονται οι άνδρες. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, το 50% των ανδρών θεωρούν ότι το πιο δυνατό σημείο τους και αυτό που αναπόφευκτα προσέχει μια γυναίκα σε έναν άντρα είναι οι κοιλιακοί του. Γι' αυτό το λόγο άλλωστε, τους καλοκαιρινούς μήνες οι άντρες γεμίζουν τα γυμναστήρια.


Από την έρευνα του Ask Men's com!

Όσον αφορά, άλλα θέματα που θίγει η έρευνα για την αντρική συμπεριφορά, αναφέρεται ότι το 77% των ανδρών θεωρούν υγιές για μια σχέση να κάνουν σεξ με την σύντροφό τους περισσότερες από μια φορά την εβδομάδα, ενώ μόνο το 10% θεωρεί πως πρέπει να γίνεται κάθε μέρα.

Τέλος, όσον αφορά το γάμο, το 36% πιστεύουν ότι είναι ένας από τους προορισμούς των ανδρών και δηλώνουν υπέρ του να κάνουν οικογένεια!
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10