Πίσω στην κορυφή της σελίδας
15.08.2010 | 11:23

Ήβη Αδάμου: ''Όταν δέχτηκα πρόταση από την Sony νόμιζα ότι ήταν φάρσα''!

Ήβη Αδάμου: ''Όταν δέχτηκα πρόταση από την Sony νόμιζα ότι ήταν φάρσα''!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η 'Ηβη ήρθε για να μείνει, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Παρά τα 16 της χρόνια, η ίδια έχει ωριμάσει αρκετά μέσω των εμπειριών που αποκομίζει από τη δουλειά τους.

Η ίδια περιγράφει στο BigFish τα συναισθήματά της, όταν δέχτηκε πρόταση από τη Sony. '' Η πρώτη δυνατή στιγμή αυτής της διαδρομής ήτνα όταν δέχτηκα πρόταση από τη Sony για να κάνω δίσκο. Ήμουν ακόμα στο Χ - factor θυμάμαι. Τέσσερα live προτού αποχωρήσω ήρθε ένας άνθρωπος από την εταιρεία να μου πει κάποια πράγματα και εγώ τον κοιτούσα άφωνη. Είχα σβήσει. απλώς του απάντησα ναι,οκ! Τι να του πω; Δεν το περίμενα. Το να έρχεται να σου κάνει πρόταση μοα τόσο μεγάλη εταιρεία μοιάζει απίστευτο. Σκέφτεσαι μήπως σου κάνουν πλάκα. Έλεγα τώρα να δεις που θα βγει η αόρατη κάμερα και θα αποκαλυφθεί η φάρσα''.

Όταν άκουσε για πρώτη φορά να παίζει το ραδιόφωνο τραγούδι της, ενθουσιάστηκε. Μαζί με τους Stavento πραγματοποιεί περιοδείες σε όλη την Ελλάδα κι αισθάνεται πολύ όμορφα. Πώς αντέδρασαν όμως οι συμμαθητές της με την επιτυχία της; ''Την πρώτη μέρα που επέστρεψα στο σχολείο όλες οι φίλες μου και οι συμμαθητές μου, με περικύκλωσαν και άρχισαν τις ερωτήσεις. Τα πιο πολλά κορίτσια φυσικά, με ρωτούσαν αν ήταν τόσο όμορφος ο Σάκης από κοντά. Πάρα πολλές οι ερωτήσεις θυμάμαι. Είχαμε όλες ένα χαζό χαμόγελο. Οι κολλητές μου, η Μυροφόρα, η Ορθοδοξία, η Φλώρα, η Ελένη, οι καθηγητές μου, όλοι με στήριξαν πάρα πολύ''.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10