Πώς να “ντύσεις” το σπίτι σου με στιλ… και με έκπτωση μέχρι -60%

Στα πρόσφατα ανακαινισμένα καταστήματά της, η ΧΡ. ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΕ συνεχίζει την 45χρονη πορεία της στο χώρο του χαλιού και του υφάσματος!

Σε μια εποχή δύσκολη, που η μαζικότητα και η απαξίωση στην ποιότητα παίζουν πρωταρχικό ρόλο, η εταιρεία μας αντιστέκεται με όπλα τη γνώση, την εμπειρία, τη σοβαρότητα και την διάθεση να εξυπηρετήσει τους πελάτες της με προϊόντα άριστης ποιότητας, επιλεγμένα ένα-ένα…

Στα χειροποίητα χαλιά με τις επιλογές των καλύτερων εργοστασίων της Ευρώπης για χαλιά μηχανής και τη σύναψη συνεργασιών με τις καλύτερες κλωστοϋφαντουργικές εταιρείες Ευρώπης και Ασίας στο χώρο της κουρτίνας και των υφασμάτων επιπλώσεων.

Εξειδικευμένο προσωπικό μπορεί να επισκεφθεί το χώρο σας για να μετρήσει, να σχεδιάσει και σε συνεργασία με εσάς να βοηθήσει να βρείτε τη σωστή λύση.

Τα ανακαινισμένα καταστήματά μας έχουν να σας παρουσιάσουν μόνο ολοκαίνουρια προϊόντα, σε εξαιρετικά καλές τιμές και προσφορές που φτάνουν και το -60% ειδικά τώρα την περίοδο των εκπτώσεων.

Ακόμα, αγοράζοντας χαλιά αξίας άνω των 500 ευρώ σας δωρίζουμε και ένα χαλί SHUGGY.

Στα υφάσματα επιπλώσεων και τις κουρτίνες, υφάσματα της KAinternational προσφέρονται με έκπτωση μέχρι και -40%.

Σε όλα τα παραπάνω δεν έχουμε παρά να αναφέρουμε και την πληρέστερη συλλογή μοκέτας από μάλλινες και συνθετικές έως και κοκοφοίνικες και μαμπού, πλαστικό δάπεδο και Laminate για οικιακή και επαγγελματική χρήση.

Επισκεφθείτε τα καταστήματα ΧΡ. ΛΑΜΠΡΟΥ για να δείτε κάτι καινούριο και ενδιαφέρον και να το αποκτήσετε με έκπτωση, αλλά και διακανονισμό – έως και 36 άτοκες δόσεις.

Πληροφορίες:
– Πατησίων 67, 104 34, Αθήνα
τηλ.: 210 8833823
fax: 210 8233351
e-mail: athina@lambrou-sa.gr

-15o χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, 145 64, Κόμβος Νέας Κηφισιάς
τηλ.: 210 6250157-8
fax: 210 6201591
e-mail: kifissia@lambrou-sa.gr

Read More

And More