Έξαλλες 25000 αεροσυνοδοί με την Nicole Kidman για διαφήμιση στην οποία πρωταγωνιστεί!

Σε αντίθεση με τον ρόλο της ως Πρέσβειρας Καλής Θέλησης για τα θέματα των γυναικών στα Ηνωμένα Έθνη, έρχεται σύμφωνα με 25000 αεροσυνοδούς η συμφωνία της Nicole Kidman με την αεροπορική εταιρεία Etihad για να πρωταγωνιστήσει στην νέα διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας.

Η Αυστραλή ηθοποιός, σύμφωνα με την επιστολή που της έστειλε η πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Αεροσυνοδών των Η.Π.Α., διαφημίζει μια εταιρεία που κάνει διακρίσεις εις βάρος των γυναικών. Μέσω της επιστολής της μάλιστα η ένωση που αριθμεί 25000 μέλη, κατηγορεί την εταιρεία πώς απολύει γυναίκες αεροσυνοδούς σε περίπτωση που μείνουν έγκυες.

“Τον περασμένο μήνα, στις 8 Μαρτίου, είπες ότι οραματίζεσαι έναν κόσμο όπου οι γυναίκες και τα κορίτσια θα έχουν ίδια δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες με τους άνδρες. Και ότι έπρεπε να συνεχίσουμε τον αγώνα γι’ αυτό. Αλλά μέσα στην ίδια εβδομάδα, είδαμε ότι πρωταγωνιστείς στην διαφήμιση μιας εταιρείας, που σύμφωνα με την Wall Steeet Journal απολύει γυναίκες που είναι έγκυες, ενώ αναγκάζει τις υπαλλήλους του να ζουν σε ομαδικές κατοικίες και σε απομόνωση” αναφέρει μεταξύ άλλων η επιστολή.

Και μπορεί η Nicole Kidman να μην έχει απαντήσει επίσημα στην επιστολή, αλλά η Αραβικών συμφερόντων εταιρεία αρνήθηκε τις κατηγορίες της ένωσης, σημειώνοντας πως το συμφέρον όλων των εργαζομένων της είναι η πρώτη προτεραιότητα της αεροπορικής εταιρείας.

Δες παρακάτω το επίμαχο διαφημιστικό σποτ!

Read More

And More