Γιάννης Αϊβάζης – Μαρία Κορινθίου: Τρυφερές αγκαλιές σε βραδινή τους έξοδο! Φωτογραφίες

Μπορεί ακόμα και πριν ένα μήνα τα δημοσιεύματα να τους ήθελαν να περνούν κρίση στον γάμο τους, όμως οι δύο ηθοποιοί δεν πτοουνται από τις φήμες. Αντίθετα, η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης προτιμούν να τις διαψεύδουν με τον καλύτερο τρόπο. Με το να είναι ο ένας στο πλευρό του άλλου σε κάθε επίσημη εμφάνιση αλλά και με τον να διασκεδάζουν μαζί.

Έτσι ενώ χθες τους είδαμε μαζί στην επίσημη πρεμιέρα του “Βιολιστή στη στέγη“, πριν από λίγες ημέρες του συναντήσαμε να διασκεδάζουν μαζί στο Gelee Royale στο Κολωνάκι. Το ζευγάρι μάλιστα δεν δίστασε να ποζάρει τρυφερά αγκαλιασμένο στον φωτογραφικό φακό.

Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση του Γιάννη Αϊβάζη καθώς βρίσκεται σε φανερά καλύτερη φυσική κατάσταση από ποτέ. Το τελευταίο διάστημα ο ηθοποιός που σε λίγο θα ξεκινήσει τις πρώτες παραστάσεις του για την θερινή περιοδεία της παράσταση “Ποντικοπαγίδα” κάνει εντατική γυμναστικη (δες εδώ τα αποτελέσματα) .

Στην ίδια παρέα με την Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη, βρέθηκε και η Κατερίνα Τσάβαλου με τον Ορφέα Παπαδόπουλο, οι οποίοι συμπρωταγωνιστούν στην θεατρική παράσταση Toc toc.

Read More

And More