Πίσω στην κορυφή της σελίδας
20.06.2010 | 15:19

Απειλεί με μηνύσεις η κόρη του Άκη!

Απειλεί με μηνύσεις η κόρη του Άκη!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Διαψεύδει το κυριακάτικο δημοσίευμα που έβγαλε το "Πρώτο Θέμα" η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλο, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει σε λογαριασμούς της 8 εκατομμύρια ευρώ που της καταλογίζουν. Η ίδια με ανακοίνωσή της, διέψευσε και αντίστοιχα δημοσιεύματα που μιλούν για ακίνητα στη Ναύπακτο.

"Δεν έχω τέτοια ποσά σε λογαριασμούς μου ούτε έχω κληθεί να καταθέσω. Είναι ασύστολα ψεύδη και θα απαντήσω με προσφυγή στην δικαιοσύνη", ανακοίνωσε η κόρη του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου μετά το δημοσίευμα στο "Πρώτο Θέμα". Την ίδια στιγμή, απειλεί με μηνύσεις.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, το ΣΔΟΕ ελέγχει τα οικονομικά της κόρης του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετής και ερευνά, ακόμη, και την περίπτωση για ξέπλυμα χρήματος. Πληροφορίες της εφημερίδας θέλουν την κόρη ου πρώην υπουργού να έχει σε ελληνική τράπεζα καταθέσεις που ανέρχονται στα 8 εκατομμύρια ευρώ. Η Αρετή Τσοχατζοπούλου είναι αρχιτέκτονας και το εισόδημα της δεν δικαιολογεί αυτό το μεγάλο ποσό καταθέσεων, γεγονός που έχει προβληματίσει τις Αρχές που κάνουν εντατικούς ελέγχους.

Παράλληλα, στην περιουσία της κόρης του Τσοχατζόπουλου, προστίθεται ένα διώροφο διαμέρισμα  272 τ.μ. στο Κολωνάκι, αλλά και δυο οικόπεδα, στην οδό Κεφαλληνίας, τα οποία μίσθωσε για 15 χρόνια στην κατασκευαστική ΛΗΘΑΙΑ ΕΠΕ και τα οποία βρίσκονται στο μικροσκόποιο του ΣΔΟΕ.Από το δημοσίευμα στο "Πρώτο Θέμα"

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10