Πίσω στην κορυφή της σελίδας
06.11.2010 | 13:41

Xωρίζουν οι δρόμοι της Ε. Ακρίτα και του Γ. Κυρίτση!

Xωρίζουν οι δρόμοι της Ε. Ακρίτα και του Γ. Κυρίτση!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο Γιώργος Κυρίτσης και η Έλενα Ακρίτα συνεργάζονται εδώ και 20 ολόκληρα χρόνια. Το γραφείο παραγωγής σεναριών που μοιράζονταν εδώ και πολλά χρόνια, πλέον θα το αναλάβει μόνος του ο Γιώργος Κυρίτσης μετά την απόφαση της Έλενας να αποσυρθεί από την τηλεόραση.

"Στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, κύριοι συνάδελφοι, πρώτα διασταυρώνουμε την είδηση (ένα τηλεφωνηματάκι είναι, δεν πονάει!) και μετά τη δημοσιεύουμε με τόση πεποίθηση πια! Αλλιώς, θα τη φάμε τη διαψευσούλα! Να διαψεύσω λοιπόν ότι ετοιμάζω άλλη σειρά είτε στο lead in είτε στο prime time! Τον Ιούνιο, μαζί με τα “Μυστικά της Εδέμ” αποφάσισα να τελειώσω τη σεναριογραφική μου πορεία και να ασχοληθώ με άλλα πράγματα", είχε ξεκαθαρίσει από την προσωπική της σελίδα η γνωστή σεναριογράφος.

Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι σταματάει εντελώς την τηλεόραση: "Δεν είπα ότι σταματάω γενικά την τηλεόραση, αλλά σίγουρα θέλω να σταματήσω πια τα σενάρια. Ναι, είναι η τελευταία χρονιά για τα “Μυστικά της Εδέμ”. Τηλεόραση, με τη δημοσιογραφική μου ιδιότητα, δεν αποκλείεται να ξανακάνω, αλλά κι αυτό κάποια στιγμή, όχι άμεσα", είχε τονίσει η κυρία Ακρίτα.

''Η Έλενα κακά τα ψέμματα είναι η ψυχή της ομάδας, η κολόνα. Έχουμε συνηθίσει να δουλεύουμε μαζί από το 91' και αναμφισβήτητα είναι μεγάλο το κενό που θα δημιουργηθεί. Όμως όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Μοιραστήκαμε τις αγωνίες, τις πίκρες και τις επιτυχίες. Όλα αυτά μας έδεσαν πολύ, δεν είναι και μικρό πράγμα εδώ μιλάμε για μια ολόκληρη ζωή. Η Έλενα αποφάσισε να σταματήσει, το έχει δηλώσει και ήταν ξεκάθαρη. Έχει κάθε δικαίωμα να εγκαταλείψει την τηλεόραση και να κάνει άλλα πράγματα που την ενδιαφέρουν περισσότερο. Ακόμη βέβαια είναι παρούσα, δουλεύουμε εντατικά για τα Μυστικά και δεν έχουμε χρόνο για άλλες σκέψεις. Ζούμε όλοι μαζί μία ακόμη επιτυχία στην τηλεόραση'', δηλώνει ο κύριος Κυρίτσης στην Espresso.

Στα σκαριά έχουν και μία νέα καθημερινή σειρά για το Mega αλλά ο παραγωγός δεν ήθελε να αποκαλύψει κάτι περισσότερο σχετικά με αυτό.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10