Ο Al Pacino έκλεισε τα 75 του και αποκαλύπτει ποια ήταν η χειρότερη περίοδος στη ζωή του

Ο Al Pacino μοιάζει να τα έχει όλα. Έχει χτίσει μια τεράστια καριέρα με ταινίες που έχουν αφήσει ιστορία όπως είναι ο “Σημαδεμένος” ή ο “Νονός” και μια μεγάλη περιουσία, έχει τρία παιδιά και μοιράζεται τη ζωή του με μία πανέμορφη σύντροφο 40 χρόνια μικρότερή του – την Lucila Sola-. Ο Al Pacino μάλιστα παρότι το Σάββατο γιόρτασε τα 75α γενέθλια του έχει ακόμα την ενέργεια να συνεχίσει την πορεία του στην υποκριτική.


Με την 35χρονη σύντροφό του.

Ωστόσο ακόμα κι ένας star του δικού του μεγέθους έχει περάσει δύσκολες στιγμές κι έχει φτάσει πολύ κοντά στον πάτο. Ο 75χρονος star αποκάλυψε την στιγμή που τον πόνεσε τόσο που τον έφερε στο χείλος του γκρεμού. “Όταν έχασα την μητέρα μου, Rose, και τον παππού μου μέσα σε έναν χρόνο ήμουν πιο χάλια από ποτέ. Ήμουν 22 κι αυτοί οι άνθρωποι ήταν τα πρότυπά μου κι έφυγαν κι εγώ πήρα την κάτω βόλτα… Ήταν σαν να έχασα τα 70’s μέχρι που σταμάτησα να πίνω το 1977”, λέει σε συνέντευξή του στη Guardian.

Όσο για τον πατέρα του ο ίδιος λέει: “Οι δάσκαλοί μου πάντα έβγαζαν το συμπέρασμα ότι χρειάζομαι έναν μπαμπά. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν δύο χρονών και απουσίαζε έκτοτε από τη ζωή μου. Εγώ ήθελα να είμαι διαφορετικός σαν μπαμπάς για τα παιδιά μου (την 25χρονη Julie και τα 14χρονα δίδυμα Anton και Olivia), ήθελα να φανώ υπεύθυνος απέναντί τους. Πριν τα αποκτήσω έκανα ότι μου κατέβαινε, αδιαφορώντας για τα πάντα. Το να παίζω ήταν τα πάντα. Μόλις τα απέκτησα η υποκριτική έγινε ένα μικρό μέρος της ζωής μου.

Ποια είναι όμως η σχέση του με τη δημοσίοτητα; Ο ίδιος απαντά: “Εχω μάθει να ζω χωρίς ανωνυμία. Έχω να πάω για ψώνια ή να πάρω το μετρό χρόνια. Είναι δύσκολο για τα παιδιά μου να είμαστε κάπου μαζί σε δημόσιο μέρος. Η διασημότητα δεν είναι ίδια με όπως ήταν πριν από 20 χρόνια. Τώρα δεν ξέρω τι στο καλό είναι πια η διασημότητα. Το να βρίσκομαι κάπου και να μην με αναγνωρίζει κανείς συμβαίνει σπάνια και το θεωρώ πολυτέλεια”.

Read More

And More