Σ. Αλαφούζος: Η Άριελ δεν είναι το τρίτο πρόσωπο”

Ο Σωκράτης Αλαφούζος, μίλησε στην εκπομπή Κους-κους για να ξεκαθαρίσει όσα έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό για το διαζύγιο του με τη Βάσω Γουλιελμάκη και τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν πρόσφατα με την Άριελ Κωνσταντινίδη, από τις κοινές τους διακοπές στην Πάτμο.

”Το πρώτο διαζύγιο, δηλαδή η πρώτη υπογραφή έγινε τον Ιούνιο του 2008. Αυτό είναι δύο χρόνια τώρα οπότε καταλαβαίνετε ότι είναι ένα αρκετά μεγάλο διάστημα. Με τη γραφειοκρατία του ελληνικού κράτους το 2009 βγήκε και το οριστικό διαζύγιο. Η Άριελ όχι μόνο δεν είναι το τρίτο πρόσωπο. Είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα. Εξάλλου μπορώ να πω ότι δεν θα χάλαγα ποτέ το γάμο μου, για ένα τρίτο πρόσωπο. Δεν ήμουν και ούτε ποτέ θα είμαι. Αυτό που θέλω να έχω στη ζωή μου είναι αλήθεια και πιστεύω ότι στις σχέσεις είναι πολύ σημαντική αλήθεια ακόμα και στις δύσκολες καταστάσεις”, υπογραμμίζει.

Και συνεχίζει: ”Το να έχεις μια παράνομη σχέση και να μην χωρίζεις το θεωρώ τελείως βλακώδες. Δηλαδή δεν θα ήθελα ποτέ να έχω μια σχέση συμβιβασμού”. Όσον αφορά τις φωτογραφίες δήλωσε: ”Λες ότι κάποια στιγμή, μπορεί βγει κάτι, δεν μπορείς στην προσωπική σου ζωή να κρύβεσαι και δεν είναι δίκαιο για τον άνθρωπο που έχεις. Όταν είσαι χωρισμένος δύο χρόνια και προσωπική μου ζωή άργησε να επανέλθει, γιατί ήθελα να είμαι πολύ κοντά στην κόρη μου”. Μετά από δύο χρόνια που βγήκε το διαζύγιο του, ο γνωστός ηθοποιός συνεχίζει τη ζωή του στο πλευρό της Άριελ Κωνσταντινίδη και όπως λέει ο ίδιος το ότι συνεχίζει τη ζωή του, είναι κάτι φυσιολογικό και αυτονόητο.

Δες το βίντεο:

Read More

And More