Αλέκα Καμηλά: Καμάρωσε τον γιο της να κατακτά χρυσό μετάλλιο! Φωτογραφίες

Ενεργό ρόλο είχε η Αλέκα Καμηλά στην αθλητική διοργάνωση του περιοδικού People με αφορμή τα 2α γενέθλια της έκδοσης του. Η γνωστή παρουσιάσττρια είναι εκείνη που έδωσε το σήμα της εκκίνησης στον αγώνα δρόμου που διοργανώθηκε με την συμμετοχή αρκετών επώνυμων Ελλήνων, ως πρέσβειρα του πρώτου αγώνα δρόμου που διοργανώθηκε από το περιοδικό στο Οικολογικό Πάρκο Αντώνης Τρίτσης.

src=/files/Image/NEWS/2015/IOYNINOS/15-06/kamila1.jpg

Την Αλέκα Καμηλά συνόδευσε εκεί ο 11χρονος γιος της Αντρέι. Ο πρωτότοκος γιος της παρουσιάστριας και του Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς φαίνεται πως έχει κληρονομήσει το ταλέντο στην άθληση από τον πατέρα του, καθώς όχι μόνο συμμετείχε στον παιδικό αγώνα δρόμου της διοργάνωσης και μάλιστα ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου κατακτώντας το Χρυσό μετάλλιο.

src=/files/Image/NEWS/2015/IOYNINOS/15-06/kamila3.jpg

Αξίζει να αναφερθεί πως η διοργάνωση είχε φιλανθρωπικό σκοπό , καθώς τα έσοδα από αυτήν θα διατεθούν για τους σκοπούς της κινητής μονάδας Μαστού τις ελληνικής αντικαρκινικής εταιρείας.

src=/files/Image/NEWS/2015/IOYNINOS/15-06/kamila2.jpg

src=/files/Image/NEWS/2015/IOYNINOS/15-06/kamila4.jpg

Η χαρούμενη διάθεση της Αλέκας Καμηλά καταγράφηκε και από τον τηλεοπτικό φακό μαζί με την προθυμία της για… αποκαλύψεις καθώς μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν εκεί για την σχέση της με το νυστέρι του πλαστικού χειρουργού (δες εδώ όσα είπε).

Read More

And More