Αλεξία Αλεξιάδου: Οι τελευταίες της συνεντεύξεις και όσα έχει πει για τις κόρες της, Χαρά και Βέφα

Μία κρίση άσθματος ήταν αυτό που τελικά οδήγησε στο θάνατο την Αλεξία Αλεξιάδου. Η γνωστή τηλεοπτική μαγείρισσα και κόρη της Βέφας Αλεξιάδου άφησε την τελευταία της πνοή έπειτα από ανακοπή και σκόρπισε θλίψη με τον ξαφνικό θάνατό της.

Χιλιάδες ήταν τα συλλυπητήρια μηνύματα που δέχτηκε στις σελίδες της στο facebook από ανθρώπους την γνώριζαν και είχαν συνεργαστεί μαζί της αλλά και από κόσμο που την ήξερε μόνο μέσα από την παρουσία της στην τηλεόραση ή μέσα από τα βιβλία και τα περιοδικά της.

Ήταν από τα πολύ αγαπημένα πρόσωπα που κρατούσε πάντα χαμηλούς τόνους και στις συνεντεύξεις της περιοριζόταν σε θέματα που είχαν να κάνουν με την μεγάλη της αγάπη που δεν ήταν άλλη από την μαγειρική. Γενικά, ότι είχε να κάνει με τη γεύση και το φαγητό ήταν το στοιχείο της και μιλούσε γι’ αυτό με πάθος.

Με το ίδιο πάθος που μιλούσε και για τις δύο κόρες της, Χαρά και Βέφα. Σε μία από τις τελευταίες της συνεντεύξεις, τον Αύγουστο του 2012, είχε μιλήσει στην Εφημερίδα Espresso για το αν πιστεύει ότι θα ακολουθήσουν τα χνάρια της και της γιαγιάς τους.

“Η μικρή Βέφα λατρεύει τη μαγειρική και είναι η καλύτερη βοηθός μου στην κουζίνα! Εχει φτιάξει από μαγειρίτσα μέχρι τούρτα παγωτού! Το πιο σημαντικό είναι πως της αρέσει η διαδικασία της μαγειρικής σε όλα τα βήματα, από το κόψιμο των φρέσκων λαχανικών από το μποστάνι μέχρι το καθάρισμα της κουζίνας όταν τελειώσουμε”, είχε πει.

”Η Χαρά είναι αριστούχος στο σχολείο και προσπαθεί κάθε χρονιά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Λόγω εφηβείας προσέχει τη διατροφή της, άρα είναι η καλύτερη δοκιμάστρια των συνταγών μας, και αν κρίνω από τη σιλουέτα της, πρέπει να έχουμε πετύχει, με τη μικρή Βέφα βοηθό, να της προσφέρουμε τα μενού που της αρέσουν. Είμαστε περήφανοι και για τις δύο, γιατί είναι πολύ καλοί χαρακτήρες κι έχουν σοβαρές αρχές στη ζωή τους”, περιέγραφε στην ίδια συνέντευξη.

Η τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη ήταν στην εκπομπή Oops και τον Κωνσταντίνο Δαναό για το κανάλι 9. Τότε, είχε μιλήσει για την συνεργασία της με την μαμά της, Βέφα Αλεξιάδου, για το πέρασμά της από την τηλεόραση αλλά και την αφοσιωσή της στο περιοδικό της Realfood.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Νανά Καραγιάννη: Συνάντησε την Αλεξία Αλεξιάδου 3 μέρες πριν – Σοκαρισμένη από την είδηση του θανάτου της

Αλεξία Αλεξιάδου: To status και οι ευχές της στο facebook που έμελλε να είναι οι τελευταίες

Αλεξία Αλεξιάδου: Ο αιφνίδιος θάνατος, η αγάπη για τη μαγειρική και οι διεθνείς διακρίσεις

Read More

And More