Α. Μπουρδούμης: “Είμαι γκρινιάρης και αδέξιος”!

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μιλάει στο περιοδιοκό Glam και αποκαλύπτει πράγματα που δεν ξέρουμε για εκείνον! ” Ο ρόλος του έρωτα είναι πάντα πρωταγωνιστικός. Μου χαρίζει ενέργεια και δύναμη να είμαι δημιουργικός, μπορεί να μου φτιάξει μια όμορφη μέρα και να μου προσφέρει μια ωραία ζωή, ή έστω την ψευδαίσθηση της. Ο έρωτας, άλλωστε τρέφεται και τρέφει τις ψευδαισθήσεις”

Μάλιστα λέει οτι είναι «γκρινιάρης και αδέξιος», ενώ δηλώνει ότι έχει δουλέψει «ως σεβιτόρος αλλά και ως μπάρμαν!» πριν γίνει ηθοποιός. Σχολιάζοντας την ελληνική τηλεόραση λέει ότι “είναι ο καθρέφτης της χώρας μας η οποία έχει πιάσει πάτο». Αν και η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει τους πάντες και έχει πλήξει το επάγγελμα του ηθοποιού, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης θεωρεί τυχερό τον εαυτό του που «έπαιξα φέτος σε μια επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά και στο θέατρο συνεχίζω να ερμηνεύω ρόλους ρεπερτορίου”.

Επίσης αποκλείει τη συμμετοχή του σε talent show για φιλανθρωπικό σκοπό λέγοντας «Όχι. Δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Όποιο ταλέντο έχω επιθυμώ να το αξιοποιώ στη δουλειά μου».

Μέσα από αυτή τη συνέντευξη μάθαμε ότι έχει εμμονή με την καθαριότητα, έχει τελειώσει γαλλικό σχολείο, του αρέσουν πολύ τα μανικετόκουμπα, έχει πάει στο Κατηχητικό και ακούει φανατικά Smiths! Επίσης ασχολείται με τον αθλητισμό αφού είναι τερματοφύλακας στην ποδοσφαιρική ομάδα του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών

Read More

And More