Η έγκυος τραγουδίστρια στο πλευρό των φτωχών παιδιών του κόσμου

Η Alicia Keys εξακολουθεί για 6η συνεχόμενη χρονιά να οργανώνει τα “κλασικά” πλέον Black Ball για να στηρίξει το έργο της οργάνωσης Keep A Child Alive της οποίας άλλωστε είναι και ιδρυτής. το Keep A Child Alive φιλοδοξεί να βοηθήσει τα παιδιά με AIDS στην Αφρική και την Ινδία.

Η Alicia Keys πιο ευτυχισμένη από ποτέ, και παρότι διανύει τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και φαίνεται να είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να ακυρώσει την μεγάλη βραδιά. Στο πλευρό της. ο σύζυγος της Swizz Beatz (στη φωτό δεξιά) με τον οποίο και παντρεύτηκε τον περασμένο Αύγουστο, αλλά και δεκάδες άλλοι εκλεκτοί φίλοι και συνάδελφοι.

Μεταξύ των διάσημων καλεσμένων, η Uma Thurman, το ζεύγος της R ‘n’ B Jay-z με την Beyonce, η Whtiney Houston – εμφανώς ανανεωμένη και όπως δεν την έχουμε δεί εδώ και πολλά χρόνια και άλλοι.

Η Alicia Keys ανακοίνωσε πως αρχικός στόχος της ήταν να συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο δολάρια, για τα παιδιά που πάσχουν από AIDS. Από το 2003 που ίδρυσε το Keep A Child Alive, μαζί με τον ακτιβιστή Leigh Blake έχουν συγκεντρώσει περισσότερα από 20 εκατομμύρια δολάρια για φάρμακα και θεραπείες, κλινικές και φροντίδα ορφανών στη Νότιο Αφρική, την Κένια, την Ρουάντα, την Ουγκάντα και πρόσφατα την Ινδία.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε κατά την διάρκεια της χθεσινής βραδιάς, στην νέα φιλανθρωπική τους εκστρατεία “Buy Life” θα συμμετέχουν επώνυμοι όπως η Lady Gaga, η σύζυγος του Tom Cruise, Katie Holmes, o Justin Timberlake κα.

Η Beyonce και ο Jay-z κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Αργότερα ο δημοφιλής τραγουδιστής ανέβηκε στην σκηνή για να ερμηνεύσει το New York, μαζί με την Alicia Keys


H Whitney Houston, με εμφανώς καλύτερη διάθεση και υγεία, φαίνεται να το διασκέδασε στο χθεσινό Black Ball της Νέας Υόρκης.

Read More

And More