Ανδρέας Μπάρκουλης: Παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο τη Μαρία του! Φωτογραφίες

Μια συγκινητική βραδιά έζησαν χθες βράδυ, ο Ανδρέας Μπάρκουλης και η σύντροφος της ζωής του, Μαρία, καθώς αρκετά χρόνια μετά τον πολιτικό τους γάμο ενώθηκαν και με τα δεσμά της θρησκευτικής τελετής. Όπως είχε αποκαλύψει και μέσω των social media η σύζυγος του σπουδαίου ηθοποιού του ελληνικού κινηματογράφου, η τελετή έγινε στον Πολυχώρο View Hall στο Μενίδι.

Ο χώρος ήταν στολισμένος διακριτικά, ενώ από τους πρώτους που βρέθηκαν εκεί ήταν οι κουμπάροι του ζευγαριού, ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Δαναός και η επιχειρηματίας Δέσποινα Ταρατορίδου.


Οι κουμπάροι του Ανδρέα και της Μαρίας Μπάρκουλη.

Ο φιλικός κύκλος του ζευγαριού έδωσε επίσης το “παρών”. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο Γιάννης Φλωρινιώτης με την κόρη του, ο Σπύρος Μπιμπίλας αλλά και η Έφη Θώδη.


Γιάννης και Αννούλα Φλωρινιώτη


Έφη Θώδη


Οι καλεσμένοι του ζευγαριού μοιράστηκαν μαζί τους την σημαντική αυτή στιγμή.

Αυτός όμως που έλαμπε από υπερηφάνεια ήταν ο γιος του ζευγαριού Νίκος. Άλλωστε εκείνος ήταν που συνόδευσε και παρέδωσε την μητέρα του στον πατέρα του ώστε να αρχίσει το Μυστήριο.

Όπως είχε δηλώσει πρόσφατα στο περιοδικό ΕΓΩ! η Μαρία Μπάρκουλη, ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού ήταν μια επιθυμία του Ανδρέα Μπάρκουλη που ζητούσε επίμονα να πραγματοποιηθεί επί χρόνια.

“Ήταν μια ευχή, που έβγαινε από μέσα του. Στο μεσοδιάστημα, περάσαμε πολλά: αρρώστιες με το παιδί, αρρώστια δικιά μου ενώ και ο Ανδρέας, μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία. Ίσως ελπίζει ότι με την ευχή του γάμου, αλλάξει η κατάστασή μας. Ή μπορεί να πιστεύει κατά βάθος, ότι αν εξαρχής είχαμε επιλέξει τη θρησκευτική τελετήνα μη μας συνέβαιναν τόσο άσχημα πράγματα” έλεγε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπάρκουλη.

Δες φωτογραφίες

Read More

And More